Ljubezenski horoskop od 21. do 27. 1. 2016

Kaj so vam namenile zvezde na področju ljubezni od 14. do 20. januarja 2015.

Ljubezenski horoskop od 21. do 27. 1. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
21. 1. 2016

Oven

Samski se boste v tem tednu malo bolj ozrli okoli sebe. Presenečeni boste nad čari nasprotnega spola. Obeta se vam dolgotrajna romanca. Vezani boste morali sprejeti odločitev, kako naprej v medsebojnem odnosu. Poskušajte se izogibati težavam. Notranje zadovoljstvo vam prinaša trajnost
v odnosu.

Bik

Samskim se odpirajo vrata za nove priložnosti. Vse bo tako, kot ste si potihoma želeli. Konec tedna vas bo očarala mlajša oseba, s katero boste preživeli pravljične in nepozabne trenutke. Vezani boste s partnerjem sprejemali kompromise. To vam bo v odnosu prineslo stabilnost, varnost
in zaupanje.

Dvojčka

Usodno srečanje s posebno osebo, ki se je zgodilo pretekli mesec, lahko preraste v resno zvezo. Preden se z njo spustite v resno razmerje, pozorno razmislite, ali je prava za vas. Tisti, ki ste vezani, boste imeli sumničavo obdobje, ki vam lahko prinese velike težave. Dobro premislite vsak korak.

Rak

Vezanim se na čustvenem področju približuje občutek varnosti. Medsebojno razumevanje prinaša srečo, radost in zaupanje. Samski boste razmišljali, kaj se bo razvilo iz odnosa z osebo, s katero ste se pred kratkim zapletli v pogovor. Povabite jo na zmenek, mogoče se pa v prihodnosti kaj razvije.

Lev

Vezani boste imeli v tem tednu kar nekaj možnosti, da na romantičnem področju nekaj spremenite. Partner bo presenečen. Samski se boste končno opogumili in na zmenek povabili osebo, ki vam je všeč. Naj vas misli ne skrbijo, ne poskušajte jih nadzorovati. Sprostite se in bodite spontani.

Devica

Samski boste morali tokrat prisluhniti srcu, in ne pameti. Za izpolnitev sreče boste morali nekaj žrtvovati. Na koncu se bo vse dobro izteklo in boste zadovoljni. Vezane v ljubezni čaka sreča. S partnerjem se bosta znova močno povezali. Skupaj boste nepremagljiva. Veliko bo romantičnih trenutkov.

Tehtnica

Samski boste spoznali osebo, ki bo po vseh lastnostih ustrezala vašim kriterijem. Najprej osebo dobro spoznajte, šele nato ji odprite svoje srce. Vezani se boste s partnerjem vedno bolj razumeli. Ljubezen mu boste izražali na neobičajen in poseben način. Dobili boste pesniško inspiracijo.

Škorpijon

Vezani se boste s partnerjem dogovarjali o skupnem poslovnem projektu. Dobro razmislita, preden se spustita v to. Samskim se bodo v teh dneh vse bolj odpirala vrata na ljubezenskem področju. Spoznavali boste ljudi in se z njimi zabavali. Nedolžno prijateljstvo vas lahko pripelje v dolgotrajno zvezo.

Strelec

Tisti, ki ste samski, boste imeli v tem tednu možnost najti sorodno dušo. Lažje vam bo, če boste odprli svoje srce in postali bolj zaupljivi. Vezani boste bolj romantični kot navadno. Partnerja boste vsakodnevno presenečali z objemi in vročimi poljubi. Partnerju bo to neizmerno ugajalo.

Kozorog

Samski boste spoznali osebo, nad katero boste zelo navdušeni. Zaljubili se boste na prvi pogled. Znova boste začeli živeti. Vezani se boste do partnerja obnašali neprimerno, predvsem zaradi preteklih dogodkov. To vas ne bo pripeljalo prav daleč. Poskušajta se pogovorite, preden bo prepozno.

Vodnar

Tisti, ki ste vezani, boste v partnerskem odnosu zelo srečni. Čutili boste, da je med vama s partnerjem popolna energija. Spore in dvome bosta reševala sproti in na miren način. Samski bodite pri spoznavanju zelo pozorni. Ne bodite tako zaupljivi, da ne boste na koncu ponovno razočarani.

Ribi

Vezani boste zelo zapletli partnerski odnos. Pri partnerju boste iskali pozitivne in negativne lastnosti. Čutili boste, da niste popolnoma srečni. Poskušajte čim prej ukrepati in ne odlašajte. Samski boste začeli znova ukrepati na ljubezenskem področju, saj že predolgo mirujete. Uspeh bo viden.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri