Ljubezenski horoskop od 20. do 26. novembra 2014 - Napovedi - Sensa.si

Ljubezenski horoskop od 20. do 26. novembra 2014

Ljubezenski horoskop za obdobje od 20. do 26. novembra 2014

Ljubezenski horoskop od 20. do 26. novembra 2014 (foto: Shutterstock) Shutterstock
20. 11. 2014

Oven

Ker boste pokazali veliko trmoglavost, bodo nastale težave s partnerjem in komunikacija bo začela pešati. Počasi se je že naveličal vaših muh in razmišlja o rešitvi zadeve. Bolje kot trmoglaviti bi bilo, da bi se lotili vračanja strasti v zvezo.

Bik

Obnašanje simpatije ne bo takšno, kot želite, vendar besede bodo. Ali res morate dlakocepiti? Kot beli dan je jasno, da se ljubita, vendar rogovi hočejo nabadati, kajne? Prepustite se lepim rečem in romantiki. Vse drugo je nepomembno.

Dvojčka

Skrivnostno obnašanje srčne osebe vas še bolj podžiga. Bilo bi dobro hoditi po realnih tleh. O tem veste vse. Zavedate se tudi, kaj lahko dobite, saj še vedno velja, da kdor molči, desetim odgovori. Strast bo usahnila ...

Rak

Veliko se boste ukvarjali s srčnimi zadevami. Čutite, da je čas reči bobu bob in doreči, kako in če sploh naprej. Prej ko boste prelomili, prej bo lažje za vas. Ne delajte si črnih scenarijev. Kaj pa, če iskren pogovor prinese obrat, ki ga ne pričakujete in bi bil sanjski?

Lev

Obeta se veliko strasti, kar bo posledica vašega notranjega umirjanja in razčiščenih nesporazumov. Prepričali se boste, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Vedno je bolje počakati, razmisliti in potem delovati. Dobili boste sporočilo.

Devica

Vezani boste razčiščevali in dokončno razčistili neko zadevo s partnerjem, ki krati spanec. Pravzaprav ga krati obema, le da si vi ne priznate. Samski boste doživeli zanimivo srečanje, če boste le odprli oči in ušesa. Nekaj novega bo potrkalo na vaša vrata.

Tehtnica

Čisto nič ne boste razpoloženi za romantične zadeve, pa vendar vas bo udarilo kot strela z jasnega. S temi rečmi je vedno tako - ko najmanj pričakujete ali mislite o tem. Nasvet: železo se kuje, dokler je vroče. Vaše rjuhe bodo še kako pomečkane in zagrete.

Škorpijon

Neko osebo boste želeli bolje spoznati. Vendar se bodo stvari dogajale tako hitro, da ne boste utegnili niti razmišljati, temveč boste kar naenkrat že sredi strastne avanture. Ali bo iz nje nastalo kaj več, boste morali vprašati svoj nestanovitni značaj.

Strelec

Preveč umirjeno je postalo vse skupaj, kajne? Za spremembo postanite vi pobudnik akcije in sprožite vroče romantične večere kar sami. Takšna presenečenja so izvrsten spodbujevalec in verjemite, dobili boste odlične točke za naprej.

Kozorog

Poskusite se umiriti in prisluhniti svojim čustvom. Predvsem bi bilo dobro, da si privoščite sprostitev in počitek, kajti vse v zvezi z nadaljevanjem glede ljubezni bo potrebovalo veliko energije, ker bo povezano s potovanji in premiki iz kraja v kraj.

Vodnar

Ne delajte računov brez krčmarja, saj ne morete načrtovati nekaj sami, sploh pa ne, če je ta zadeva odvisna od srčne osebe. Lahko predlagate, lahko vse skupaj peljete v to smer, odločitev pa bo vsekakor morala biti skupna.

Ribi

Vaša molčečnost bo tokrat dokončni razlog tistemu, kar vi mislite, da še ima možnosti in da je kar zacementirano. Nikar ne krivite nikogar za nastalo situacijo in za vse, kar sledi. Sami ste sejali in zdaj boste želi. Kdor jezika špara ... ja, tako to gre, žal.

Jasnovidna vedeževalka Vesna

"Moje življenjsko poslanstvo je pomagati ljudem na poti skozi življenje. Pri delu se opiram na vedenja in znanja, ki izvirajo iz starih časov. Poleg ciganskih kart pri delu uporabljam šamanske metode, fižole in nihalo. Dosegljiva sem na številki 090 6606, možen je tudi dogovor za osebno srečanje."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri