Ljubezenski horoskop od 18. 5. do 24. 5. 2017

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 18. 5. do 24. 5. 2017 (foto: profimedia) profimedia
18. 5. 2017

Ribi

Vezani boste v partnerskem odnosu pozorni. Na vsako partnerjevo dejanje se boste odzvali vzkipljivo in burno. Poskusite se prilagoditi, tudi če vam ni vse po volji. Samske ribe boste v prvi polovici tedna imele željo po novi zvezi, a boste morale za stabilen in daljši odnos malce počakati.

Oven

Vezani boste sanjsko razpoloženi do partnerja. Ne boste zamudili priložnosti, da ne bi ljubi osebi povedali vsak dan česa lepega. S tem mu boste dokazali, da ga še vedno ljubite. Samski boste končno svoje srce zaupali nekomu, ki je tega vreden. Znova boste začeli zaupati ljudem.

Bik

Tisti, ki ste samski, ne boste znali pošteno izživeti svojih čustev, saj vam bo to nenehno nekdo preprečeval. To vas bo povsem potrlo. Vezani boste imeli neizmerno željo po zaupanju, svobodi in spoštovanju. Zdelo se vam bo, da je vaš partner na vse to že nekaj časa nazaj pozabil. Pogovor ne bo odveč.

Dvojčka

Samski boste razigrani v družbi prijateljev in prav prijetno se boste imeli. Malce sproščanja in meditiranja vam bo zelo koristilo. Tokrat ne bodite tako zadržani in sramežljivi. Tisti, ki ste vezani, boste imeli čustveno naporen teden. Veliko dela bosta imeli pri reševanju partnerske krize.

Rak

Vezani boste družabnost omejili na dom in družino, zato se ne čudite, če vas bodo razmere dolgočasile. Imeli boste občutek, da se samo vi trudite. Samski se boste zanašali še samo na svoj razum, ne boste dovolili, da vas zapeljejo čustva. Stare rane še niso zaceljene. Srce je še vedno prizadeto.

Lev

Samskim bo v ljubezni vse teklo kot namazano, morda vas preseneti kakšna nekdanja romanca, sicer pa ne boste načrtovali nobenih sprememb. Vezanim bo partnersko življenje cvetelo. Počutili se boste, kot da ste začeli znova. Samozavest se vam bo znova vrnila. Polni boste energije in načrtov.

Devica

Vezanim se bo dogajalo, kot da bi se nalašč obračali od ljubezni k delu. Če se boste še tako trudili, bo iskanje skupnega jezika s partnerjem en sam napor. Samski ne boste niti za hip zamudili tistega, kar vas čaka v drugi polovici tedna. Zdelo se vam bo, da je sreča po dolgem času tokrat na vaši strani.

Tehtnica

Samski ne računajte na to, da boste v ljubezni lažje zadihali, saj se boste za vsako stvar morali zelo potruditi. Vezani boste pogrešali pozornost, ljubezen in imeli boste občutek, kot da s partnerjem ne živita skupaj. Poskušajta to čim prej popraviti, drugače pa raje zaključita partnersko zvezo.

Škorpijon

Vezani boste imeli nekaj trenj v družini. Nastala bo manjša kriza, ki jo boste z ljubeznijo do partnerja kmalu prešli. Partner vam bo stal ob strani v vsakem trenutku. Samskim bodo pozornost pritegnili ljudje, ki imajo močno razvito čustveno inteligenco, poleg tega pa so še zelo privlačni.

Strelec

V tem tednu lahko pride za samske strelce obdobje, ko bodo prihajala nerešena partnerska vprašanja iz preteklosti. Kljub temu boste zelo družabni in brezskrbni. Tisti, ki ste vezani, boste imeli težko obdobje. V vajini zvezi bodo nastajali ljubosumni izpadi. Na trenutke boste zelo nesrečni.

Kozorog

Če ste samski, se ne boste pustili hitro ujeti, ker ne boste imeli občutka, kako privlačni ste še vedno. Tega se poskušajte čim prej zavedati, da ne boste prepozni. Vezani boste s partnerjem utrdili ljubezensko zvezo. Če načrtujete družino, bo to idealen čas. Vzemita si čas za romantičen oddih.

Vodnar

Vezani boste morali pozabiti na ljubosumje in dati partnerju več svobode. Nadziranje vsakega njegovega koraka ni dobro. To lahko povzroči razdor zveze. Tisti, ki ste samski, se ne spuščajte v zvezo, dokler pri sebi ne razčistite, kaj je prava ljubezen. Nekoč ste bili zaradi tega prizadeti.

Napisala vedeževalka Ana

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri