Ljubezenski horoskop od 15. do 21. 10. 2015

Kako se bo odvijalo vaše ljubezensko življenje v obdobju od 15. do 21. 10. 2015.

15. 10. 2015

Oven

Vezani boste trpeli zaradi neutemeljenega ljubosumja, potem pa se bo vse skupaj pojasnilo in v vašem življenju bo znova zavladalo zaupanje. Kljub temu se zamislite nad svojo vročekrvnostjo. Samski boste opazili nekoga, ki ga sicer že dolgo poznate, a mu do zdaj niste posvečali večje pozornosti.

Bik

Samski se preveč ženete in dokazujete, da ste v vsem najboljši. Tokrat boste težave pustili drugim, sami pa se boste posvetili zanimivejšim rečem, kajti nekdo vas že dlje opazuje. Uspelo vam bo ustvariti odlične možnosti. Tistim, ki ste vezani, bo partner, kljub čudnemu vedenju, še vedno zvest.

Dvojčka

Partner vas bo presenetil z na prvi pogled absurdno idejo, ki pa vam bo iz dneva v dan bolj všeč. Ta teden se vam obeta veliko lepega in vznemirljivega. Samski boste zmedeni in neodločni, saj bodo znova oživela stara čustva. Zmeden bo tudi nekdo drug, vse skupaj pa se lahko sprevrže v humoresko.

Rak

Vezani boste prisluhnili partnerjevim težavam, saj vas bo zelo potreboval. Ne bo se vam uspelo otresti nenehnih sumničenj do partnerja, kar vas lahko drago stane. Samski boste imeli v prihodnjih dneh precej možnosti za sklenitev novih prijateljstev ali česa boljšega, zato ne zgrabite kar prve priložnosti.

Lev

Partner vam še vedno ne bo odpustil napake iz preteklosti. Vendar nikar ne obupajte. Tudi partner si bo vse bolj želel pomiritve. Poskušajte se mu približati nekoliko drugače. Tisti, ki ste samski in iščete partnerja za resno zvezo, boste srečali nekoga, ki ga ne boste mogli hitro pozabiti.

Devica

Samski boste nekomu dobesedno padli v objem, kar pa vam bo celo všeč. Situacija bo res komična, vendar pa so obeti zelo resni. Razveselili se boste prijateljeve pozornosti, vendar boste pričakovali veliko več, kot vam je pripravljen v resnici dati. Vezani se za partnerja ne boste kaj dosti menili.

Tehtnica

Vezanim se bo sedanje razmerje nevarno zamajalo. Če vam je še kaj do njega, bo treba napeti vse sile, sicer vam bo trda predla. Samski, nekdo se bo zanimal za vaše proste trenutke. Nikar se ne izogibajte tistim, ki si jih želijo. Kdo ve, mogoče pa se bo iz vsega tega kaj izcimilo.

Strelec

Samskim se ponuja precej zanimiva ljubezenska romanca, za katero ni razloga, da vam ne bi ugajala. Kdor je zadovoljen s tistim, kar ima, ne bo nikoli dosegel tistega, kar si želi. Vezani se boste poglobili v izrečene besede, ki vam jih bo govoril partner. Začutili boste njegove želje.

Kozorog

Partner si bo vaše trenutno omahovanje predstavljal popolnoma drugače, kot bi si želeli sami. Nikar ga ne podcenjujte, lahko se vam zgodi, da boste ostali sami. Samski boste presenečeni, ko boste ugotovili, da se s sodelavcem popolnoma ujemata v nekaterih pogledih na življenje, predvsem na ljubezen.

Vodnar

Vezani boste s partnerjem spregovorili o čustvih. Izdali mu boste skrivnost. Samski boste konec tedna pristali na divji zabavi. V prijetnem razpoloženju boste izdali nekaj, za kar bi bilo bolje, da bi ostalo skrito. Še vedno vam ne bo uspelo pozabiti nekoga, ki vam je v preteklosti veliko pomenil.

Ribi

Samski se boste zaljubili na prvi pogled, vendar bo vse skupaj minilo prej, kot se bo začelo. Nekdo vam bo obljubljal veliko več, kot je v resnici pripravljen storiti. Ponudba bo vsekakor mamljiva. Tiste, ki ste vezani, bo partner razvajal in mu dajal drobne pozornosti. Zelo bo romantično.

Napisala: vedeževalka: MAJA

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri