Ljubezenski horoskop od 10. 8. do 16. 8. 2017

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 10. 8. do 16. 8. 2017 (foto: profimedia) profimedia
10. 8. 2017

OVEN

Pri vezanih bo čuden teden, enkrat se bosta s partnerjem razumela, drugič spet ne. Nikakor ne bosta našla zlate sredine. Samski boste po naključju naleteli na nekdanjega partnerja, vendar vam bo takoj jasno, da ste povsem končali z njim. Spoznali boste, da so se vaša čustva popolnoma ohladila,

BIK

Vezani boste še vedno razpravljali o težavah, zato bi bilo dobro, da najdeta kompromis. Če ne, se vama ne piše dobro. Samski boste polni novih poznanstev prek prijateljev ali družbenih omrežij. Obeta se vam novo razmerje, za katero pa ni nujno, da bo po vaših pričakovanjih. Malo prilagajanja ne bo odveč.

DVOJČKA

Tisti, ki ste vezani, boste v odnosu neizmerno nesrečni. Partnerju si tega ne boste upali povedati, da ga ne bi prizadeli. Poskušajte zbrati pogum. To bo bolje za oba. Samski boste iskali način, kako pritegniti pozornost osebe, ki vam je tako zelo všeč. Ko boste že skoraj obupali, vam bo uspelo.

RAK

Samski boste občutili, da vas ni zapustila le energija, ampak tudi volja in zanimanje, da bi ob prostih trenutkih čas izkoristili za karkoli drugega kot poležavanje. Vezani, pri vas se bodo prepiri vrstili drug za drugim. Dobro razmislita, kako naprej. Če pogovor ne bo pomagal, naredite konec.

LEV

Samski boste imeli v tem tednu težko odločitev. Ali se vrniti k nekdanji ljubezni ali končno narediti zaključek. Za nasvet boste prosili najboljšega prijatelja. Vezani se boste zelo trudili okoli partnerja. Naredili boste vse, kar vam bo rekel. V zameno boste pričakovali malo več prijaznosti.

DEVICA

Tistim, ki ste samski, se stvari ne bodo dogajale tako, kot bi si želeli. Na zabavi boste spoznali osebo, ki pa vam ne bo vračala posebne pozornosti. Ne vznemirjajte se preveč. Vezani se malo brzdajte in pravočasno povlecite zavoro, da ne boste zveze dejansko pripeljali do konca.

TEHTNICA

Ob enoličnem življenju si boste samski zaželeli spremembe. To pomeni, da če ste se še včeraj zapirali med štiri stene, se boste danes ozrli okoli sebe in ugotovili, da je v življenju veliko možnosti, ki jih je treba le opaziti. Tisti, ki ste vezani, boste prepričani, da imate prav.

ŠKORPIJON

Vezani se boste pripravljeni za partnerja popolnoma spremeniti. Karkoli vam bo predlagal, boste potrdili in naredili tako, kot si bo zamislil. Samski boste brezglavo začeli ljubezen, ki vas bo prevzela. Enostavno se boste prepustili tej zgodbi, ki pa nima prihodnosti.

STRELEC

Vezani se boste prepustili toku dogajanja, ki pa ne bo povsem takšen, kot si ga boste zamišljali. Samski, za vas bi se lahko reklo, da ste hladni brez sočutja, a ko se zaljubite, ste kot vulkan. Prav ta teden boste odprti za nova poznanstva in ljubezen. Pokažite, kaj znate, in uspelo vam bo.

KOZOROG

Vezani se boste končno popolnoma prilagodili partnerju. To mu bo zelo všeč, ker je do zdaj poslušal le on vas. V odnos bo prinesel veliko več svežine. Samski boste na službeni poti spoznali osebo, ki je ne boste mogli izbrisati iz misli. Želeli jo boste znova srečati.

VODNAR

Pravijo, da se stara ljubezen ne pozabi. Samski boste imeli možnost spoznati, ali ste jo pozabili ali ne. Nekateri boste dali še eno možnost nekdanjemu partnerju. Vezani boste imeli odprt in sproščen odnos. S partnerjem se bosta zabavala vsak po svoje in vsak na svoj način. Zelo pestro bo.

RIBI

Samski boste začeli novo ljubezensko zgodbo. V odnosu, v katerem se boste znašli, boste popolnoma izgubili glavo. Za osebo, ki jo boste spoznali, boste pripravljeni narediti marsikaj. Vezani boste več pozornosti namenili partnerju. Zavedati se boste začeli, da ste jo malo preveč zapostavili.

Horoskop je napisala vedeževalka Jasna

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri