Ljubezenski horoskop od 1. do 7. 12. 2016

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 1. do 7. 12. 2016 (foto: profimedia) profimedia
1. 12. 2016

Ribi

Vezani se boste s partnerjem odlično razumeli. Pripravil vam bo romantično večerjo in lepo presenečenje, ki vas bo popolnoma prevzelo. S tem vam bo pokazal, koliko mu dejansko pomenite. Samski se boste zbližali z osebo, ki vam je že nekaj časa všeč. To še ne pomeni, da bosta začela resno zvezo.

Oven

Tisti, ki ste samski, ne zaupajte besedam, ki jih bo izrekel neznanec. Raje poslušajte svojo močno intuicijo in ne prezrite tega, kar vam pravi notranji glas. Vezani boste imeli zelo pester teden. Partner bo težko dojel, da je vaš odnos s sodelavcem samo prijateljske narave.

Bik

Samski boste postali bolj umirjeni, čeprav vam ne bo primanjkovalo energije. Ravno nasprotno, imeli je boste ogromno, vendar jo boste bolje obvladovali in jo znali pravilno usmeriti. Tistim, ki ste vezani, bo partner pokazal, da se mu premalo posvečate. Napako poskušajte popraviti.

Dvojčka

Vezani boste imeli teden poln romantike. Partner vas bo zasipal z ljubeznijo, poljubi in drobnimi pozornostmi. Počutili se boste kot v pravljici. Samski se boste v naslednjih dneh, ne da bi pomislili, spustili v ljubezensko pustolovščino. Ta situacija se lahko na vašo srečo dobro izteče, ni pa rečeno.

Rak

Samski bodite pri svojih dejanjih previdni. Vsem ne bo všeč, kar boste naredili. Zato se ne trudite delati tega, kar pričakujejo od vas, temveč to, za kar boste mislili, da je prav. Pred vezanimi je zelo uspešen teden. S partnerjem bosta rešila vse probleme, ki vama ne pustijo miru.

Lev

Vezani boste uspešni na vseh področjih, kar bo pozitivno vplivalo na odnos med vami in vašim partnerjem. Dobili boste občutek, da vse poteka tako, kot je prav, vendar ne pozabite, da lahko do nepredvidenih zapletov pride kadarkoli. Samski se boste zavlekli v tišino in čakali na prvo priložnost.

Devica

Samski boste veliko razmišljali o pretekli ljubezni, ki vas je tako močno prizadela. Porabili boste kar nekaj časa, da se boste sestavili in spravili nazaj v realnost. Vezani boste imeli s partnerjem lepe načrte. Popeljali vaju bodo na začetek vajine zveze. Imela bosta pravo idilo.

Tehtnica

Vezani boste v tem tednu pripravljeni na kompromise s partnerjem. V zvezo se bosta ponovno vrnila ljubezen in razumevanje. Vaše ljubezensko življenje bo znova cvetelo. Tisti, ki ste samski, boste spoznali simpatično osebo. Z njo boste korak za korakom poglobili partnerski odnos. Lepo vama bo.

Škorpijon

Samski ne pozabite na moč argumenta, saj se bo v nasprotnem primeru za vas slabo končalo. Na ljubezenskem področju vam kaže bolje, a ne pričakujte, da boste takoj začeli z resno zvezo. Ključ do uspeha v partnerski zvezi bo ta teden komunikacija. S partnerjem bosta drug drugemu brala misli.

Strelec

Včasih se je najbolje sprijazniti s situacijo, četudi ta ni najbolj rožnata. Nikoli ni tako slabo, da stvari ne bi mogle biti še slabše. Ne pozabite, da obstaja velika verjetnost neuspeha, ko izzivate srečo. Prepustite se toku. Pred tistimi, ki ste vezani, je obdobje uživanja in velikih pozornosti.

Kozorog

Samski boste spoznali prijetno osebo. Ves prosti čas boste namenili spoznavanju drug drugega. Obrestovalo se bo tako, da boste začeli resno zvezo. Vezani boste do ljubljene osebe negotovi. Karkoli bo naredila, vam ne bo prav. Zaradi tega bo prišlo do sporov, ki jih ne boste kar tako rešili.

Vodnar

Tistim, ki ste samski, se ponuja uspešno obdobje na ljubezenskem področju, o katerem že dolgo sanjate. Ne omahujte in naredite prvi korak k osebi, ki vam je tako močno všeč. Vezani boste imeli miren odnos. S partnerjem bosta veliko časa preživela v toplem domu in se družila s prijatelji.

Napisala vedeževalka Jasna

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri