Ljubezenski horoskop od 7. do 13. 12. 2017

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 7. do 13. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
7. 12. 2017

OVEN

Tisti, ki ste vezani, boste ta teden morali izkoristiti vsak trenutek, da rešite težave, ki vaju obremenjujejo. Povejta naglas, kaj mislita drug o drugem. Samski boste imeli možnost začeti novo ljubezensko zvezo, v katero boste morali vložiti veliko truda. Oseba nasprotnega spola bo trd oreh.

BIK

Zavedali se boste, da zapiranje vase in med štiri zidove ne vodi nikamor. Sklenili boste zaživeti drugače, da bi pregnali občutek osamljenosti. Vezani biki lahko pričakujete več resnosti in stabilnosti v odnosu s partnerjem. Vajina zveza bo ponovno takšna, kot je bila.

DVOJČKA

Samski boste želeli resnejšega kontakta. Vaša želja bo, da čim prej najdete nekoga, ki vas bo cenil. Ko boste že skoraj obupali, se bo pojavil nekdo, ki vas bo očaral in popeljal v oblake. Vezani se boste trudili, da obnovite ljubezenski odnos. Od prilagajanja in slabe volje vam bo primanjkovalo energije.

RAK

Raki ta teden izkoristite možnosti za nova poznanstva, ki jih bo vse več. Nekateri boste lahko začeli novo ljubezensko zvezo, drugi pa boste še vedno uživali v enodnevnih avanturah. Vezani boste ta teden želeli v svojo zvezo vnesti več resnosti. To vam bo uspelo v zelo kratkem času.

LEV

Ta teden boste levi bolj zadovoljni v vaši zvezi kot kdaj prej. S partnerjem boste lahko končno normalno komunicirali. Samski boste manj navdušeni nad avanturami in bolj boste želeli resne, trdne zveze. Želeli si boste nekoga, s katerim bi si lahko ustvarili družino in topel prijeten dom.

DEVICA

Samski boste razpoloženi za nova poznanstva in druženje. Osebe, ki jih boste spoznavali na zabavah, ne bodo po vašem okusu. Potrebna bo vztrajnost. Vezani boste v partnerstvu občutili več stabilnosti in varnosti. Partner vam bo obljubil, da vam bo posvetil več časa. To vas bo napolnilo z energijo.

TEHTNICA

Samski boste občutili večjo potrebo po tem, da uredite praznino v ljubezni. Želeli boste trden odnos, in ne samo površen stik. Pojdite v akcijo, mogoče najdete osebo po svojem okusu. Ta teden boste tehtnica malo trmaste, vendar se boste trudile, da v ljubezenski odnos vnesete več resnosti.

ŠKORPIJON

Škorpijoni lahko pričakujete več zabave in druženja s prijatelji, kot tudi novih poznanstev na nekem daljšem eksotičnem potovanju. Vezani se boste bolj posvetili družini. V zvezi boste glavni organizator. Pripravili boste posebno presenečenje tako za partnerja kot bližnje.

STRELEC

Tisti, ki ste vezani, boste ta teden vedno bolj občutili vpliv partnerja v vajini zvezi. Določeni boste razmišljali o več resnosti in tem, da vajin ljubezenski odnos dobi večji poudarek. Samski boste začeli ljubezensko zvezo z osebo, s katero se zadnje čase veliko družite. Vsi bodo presenečeni nad tem.

KOZOROG

Ta teden boste občutili pozitiven vpliv na ljubezenski odnos in vedno bolj se boste trudili, da to tudi obdržite. Partner bo nad vašim obnašanjem presenečen, in to v pozitivnem smislu. Samski boste doživeli trajne spremembe na ljubezenskem področju. Nekateri si boste zaželeli veliko bolj resne stike.

VODNAR

Samski se sprašujete, kako bi pritegnili pozornost nase. Trudite se in včasih poskušate tudi na silo, zato večkrat delujete prisiljeno in domišljavo. Četudi je vaša komunikacija živahna, znate nasprotni spol kdaj pa kdaj zamoriti. Vezani boste imeli ta teden nespremenjen odnos.

RIBI

Samski se boste več družili z različnimi ljudmi in imeli več možnosti za daljše spoznavanje in nove ljubezenske zveze. Izkoristite vsak trenutek, ker nikoli ne veste, kje vas čaka nekdo, ki vas bo znal ceniti. Tiste ribe, ki ste vezane, se boste ta teden povsem posvetile partnerju in ga razvajale.

Napisala vedeževalka Karina.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri