Kitajski horoskop od 8. do 14. 4. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 14. 4. 2019 (foto: profimedia) profimedia
8. 4. 2019

PODGANA

Precenili boste moči in sposobnosti, kar se vam bo proti sredini tedna nakopičilo. Če želite z okolico ohraniti harmonične odnose, potem se malce zadržite in ne izražajte svojega mnenja naokrog. Čustveno boste zelo umirjeni, kar bo občutila tudi vaša ljubljena oseba. Nakupovanje se bo konec tedna sprevrglo v obsedenost, kar pomeni, da boste zapravili lepo vsoto denarja. Malce več miru si lahko obetate v petek, za konec tedna pa se boste odpravili na krajši izlet v naravo. Obeta se vam dobitek pri igrah na srečo, zato sodelujte.

Vaš ključ: Sestavite sestavljanko!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

BIVOL

Ne bojte se prihodnjih dni, saj vam prinašajo veliko zanimivega. Tudi če ste imeli nekaj časa občutek, da se popolnoma nič v vašem življenju ne premika, se bodo sedaj zadeve začele urejati. Podpiralo vas bo tudi nekaj iskrenih prijateljev. Na poslovnem področju se pomikate v lahkotnejše obdobje. Vse stvari vam bodo gladko potekale, uresničili se vam bodo tudi tisti cilji, ki so se vam še nekaj časa nazaj zdeli nemogoči. Finance vam bodo najbolj naklonjene v zadnjih dneh tedna, takrat boste imeli tudi srečo pri raznih igrah. Samskim vstopa v življenje prijetna oseba.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Drznost bo vaša vrlina v uspešen teden. Obveznostim boste s svojim optimizmom tokrat resnično kos. Na ljubezenskem področju bodo prisotni pozitivni premiki. Čustveno obarvani dnevi s polno dinamike vas bodo povabili v naravo. Skrbi ne bodo našle svojega prostora, iskrivi odzivi bodo pokazatelj, da je strast v vas še vedno živa. V tem tednu se boste izolirali in delali načrte, pri tem pa pozabili na tiste, ki vam običajno stojijo ob strani. Odločiti se boste morali, kaj je tisto, za kar se je resnično vredno truditi. 

Vaš ključ: Bodite v trendu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno morda

MAČKA

Prijetni, razigrani dnevi so v tem tednu pred vami. Vse se bo vrtelo okoli druženja in krajših pobegov v neznano. Zavestno se boste izogibali rutinskih in dolgočasnih opravil. Petek bo kot nalašč namenjen za preobrazbo, takšno ali drugačno. Močna želja po spremembi vam bo malce zapletla življenje. Pestro družabno življenje in sproščeno vedenje pa lahko v nedeljo izzovejo različne odzive. Ne bo vam mar za namige o previdnosti, raje se boste odločali v svoji smeri. Ob izbruhu ljubosumja opravičilo ne bo popolnoma odtehtalo.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: nebeško modra

ZMAJ

Dnevi pred vami so naklonjeni, da se podate na samostojno pot, takšno, kot si jo želite. Navezanost nekoga si boste pridobili z izčrpnim pogovorom, pazite, da se vse skupaj ne zaplete. Ker vam poslovnih idej ne manjka, pokažite svoje znanje, saj boste deležni finančne sreče. Spremljala vas bo tudi neverjetno ustvarjalna energija in idejno boste daleč pred ostalimi, kar vas počasi vodi k napredku. Proti koncu tedna rešite dvome in izpostavite topel odnos z domačimi. V večernih urah vam bo dišalo branje psiholoških vsebin.   

Vaš ključ: Spoštujte drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

V prvi polovici tedna boste komaj nadzorovali svoje počutje, ki bo mejilo na nervozo. V službi vas bo namreč nekdo zelo razburil, saj bo deloval v nasprotju z vami. Napetost v odnosu s partnerjem bo v četrtek popustila, vseeno pa mu posvečajte več pozornosti kot do zdaj. Šele v nedeljo boste lahko popolnoma svobodni in sproščeni zajadrali v prijetno druženje. S prijateljem si boste delili zanimiva mnenja in vse skupaj vam bo veliko lažje. V ljubezni ne bo nobenih večjih sprememb.

Vaš ključ: Nadzorujte slabe energije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Nikar ne bodite tako nestrpni, saj boste delo opravili v roku kot vedno. Z mirnimi živci pa bo še bolj kakovostno opravljeno kot sicer. Razmislite o zanimivi ponudbi, a se ne prenaglite, saj lahko skriva v sebi določene nedorečenosti. Potegnite najbolje iz nastale situacije in skušajte tudi drugim dopovedati, da se bo vse uredilo tako, kot se mora. Okvara na avtu vas lahko zelo razjezi, vendar ne skrbite, vse boste rešili pravočasno. Nedelja bo dan za sproščene pogovore.

Vaš ključ: Bodite bolj ustvarjalni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KOZA

V dobrih odnosih boste z okolico in nič vas ne bo moglo razžalostiti, saj točno veste, kaj je potrebno narediti, da se sestavi še tistih nekaj pomanjkljivosti. Več gibanja bo vaše počutje samo še izboljšalo, zato se neobremenjeno podajte v telovadbo. Najdite nekaj somišljenikov, s katerimi boste popestrili dogajanje. Pozabite pa tokrat na stare navade in na dolgočasen vsakdan. Izkoristite vsak prosti trenutek za rekreacijo, saj boste v nasprotnem primeru nezadovoljni obtičali objeti v primež stresa.

Vaš ključ: Ne skrivajte se za obzidjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

OPICA

Od srede dalje vas bo spremljal nemir in prisotna bo razdražljivost. Kopičijo se vam obveznosti, ki jih nikar ne prelagate na kasnejši čas. V drugi polovici tedna je čas, da uredite papirje. Stvari se boste lotevali strastno in z več tveganja. Sama dejanja bodo manj premišljena v želji, da izboljšate materialni položaj bodo finančna vprašanja zelo na mestu. V partnerskem odnosu bodo prevladovale nežne in romantično obarvane vibracije, ki vodijo v popolni ljubezenski odklop.  

Vaš ključ: Tvegajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

V sredo se bo prevečkrat zgodilo, da boste veliko pozornosti namenili svojim potrebam, ljudi okoli sebe pa boste nekoliko zapostavili. Pomanjkanje pozitivne energije od petka naprej lahko slabo vpliva na prijateljske odnose. Na delovnem mestu se boste najbolj znašli ob rutinskih in individualnih nalogah. Ob prijetnem pogovoru z osebo nasprotnega spola se boste ponovno spomnili vseh lepih trenutkov. Pri zahtevnih nalogah skušajte biti bolj zbrani, da ne bo prisotnih napak, ki so lahko posledica vaše površnosti.

Vaš ključ: ne zapirajte si novih poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

V času pred vami z novimi drzno zastavljenimi cilji. Spremljajoča želja po znanju pa omogoča, da se boste učili in tudi naučili. Z dobro samopodobo boste korak bližje k odličnim rezultatom, ambicijam se ne boste odrekli. Ljubezensko in s čustvi obarvan čas je pred vami. Želje bodo podrejene partnerskem odnosu. Tudi samske čaka spoznanje, da se je potrebno usmeriti v nova poznanstva. Dobre, prijetno obarvane misli ob spremljajoči želji vaju zagotovo tesno povežejo. 

Vaš ključ: Zavedajte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

V prihodnjem obdobju boste z veseljem sledili glasu svojega srca, ki vam prinaša harmonijo in toplino. Pomembne iztočnice za napredek prihajajo tokrat preko sodelovanja, potrebno pa se bo tudi prilagoditi. V drugi polovici tedna boste položaj umirili s premišljenimi in preudarnimi dejanji, ki vodijo v nove odločitve, obarvane s svežimi energijami, ki jih morda niste vajeni. Če ste še pred kratkim spali na lovorikah, boste sedaj bolj dovzetni za napredek in nove smernice, ki bodo simpatične.

Vaš ključ: Sprostite napetosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri