Kitajski horoskop od 8. do 13. 8. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 8. do 13. 8. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 8. do 13. 8. 2017 (foto: profimedia) profimedia
8. 8. 2017

PODGANA

V tem tednu boste imeli veliko oboževalcev in simpatij. Ker pa se neradi vežete in vam ni do resne veze, se boste še nekoliko obotavljali. Osamljenost vas ne bo motila, zadovoljni boste s seboj in najsrečnejši boste kadar boste sami. Simpatična podgana dobro shaja s petelinom in tako bo tudi v tem tednu. Z veseljem boste pobirali drobtinice njegovega uspeha in se skupaj veselili. Na ljubezenskem področju bodo pomembne vse tiste malenkosti, pred katerimi ste bežali in se jim izogibali na vse možne načine.

Vaš ključ: Odprite srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

Kljub vaši miroljubni zunanjosti boste v tem tednu kolerične narave in nagnjeni k konfliktom, če vam karkoli ne bo ustrezalo. Razbesneli se boste sicer le redkokdaj, toda takrat je najbolje, če se vam vsi spravijo s poti. Če boste primorani, boste v neki skupini tudi dober govornik, čeprav običajno molčite in ste le opazovalec. Takšne reči običajno motijo vaš mir, sedaj pa vas bodo dvignile v višave. Nikoli si nebi odpustili, če bi član družine ali nekdo od prijateljev potreboval pomoč in se vi ne bi odzvali.

Vaš ključ: Ne razburjajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

V obdobju tega tedna boste imeli opravka s svojimi umetniškimi nagnjenji. Zdelo se vam bo, da vas ljudje okoli vas ne podpirajo. Vendar pa boste deležni tudi pozornosti in občudovanja in v primerjavi z uspehi bodo nadležne malenkosti odpadle. In ker hrepenite po popolnosti, ne boste nikoli zadovoljni. Kljub temu pa boste na trenutke zelo srečni, čeprav se boste tega zavedali šele kasneje, ko se bodo izpolnile vse vaše želje. Tiger je srečno znamenje, prinaša bogastvo, harmonijo in srečno življenje.

Vaš ključ: Ne dovolite, da manipulirajo z vami!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Na vidiku je v prvih dneh tedna izredno zanimivo povabilo in vse skupaj vas bo spodbudilo k boljši organizaciji in večjemu učinku, še posebej v sredini tedna, ko boste polni samozavesti. Dobre energije prihajajo tudi na ljubezenskem področju. Nekaj več opravkov boste imeli, kar vas bo najprej razjezilo, nato pa vam bo povečalo voljo in motivacijo. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari s katerimi odlašate. Na poslovnem področju se boste osredotočili na nekaj, kar vam lahko omogoči hitre in konkretne rezultate.

Vaš ključ: Varujte se neiskrenih ljudi.

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

V tem tednu lahko zanesljivo kam pridete, vendar pa morate premagati svoje večno nezadovoljstvo in čezmerno uživanje. Napredujete lahko predvsem s samozavestnim nastopom in iskrenostjo. Zaradi prirojene želje po varnosti boste zlahka zaslužili, pa tudi dosti zapravili. Ničesar nočete izgubiti in ne marate odrekanja. Pa vendar boste v bistvu sentimentalni, dogajalo se vam bo bolj v vašem domišljijskem svetu, ki ga bo krojil optimizem, obarvan z željami, ki bodo vznemirljive narave.

Vaš ključ: Pot bo dolga, vendar prijetna!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Če se vam bo posrečilo, da premislite in se znate ob tem obvladati, lahko marsikaj dosežete. Z vso vnemo in obvladovanjem se boste znali žrtvovati in se ne boste bali niti neuspeha. Trmoglavi, samoljubni, gospodovalni in včasih tudi malenkostni, se boste lotili svojih opravil. Vedno boste imeli kakšnega sovražnika, saj izstopate iz množice. Toda kljub temu se vam utegne zgoditi, da zaradi obotavljanja zamudite pravi trenutek odločitve. Uspešno boste delali v poklicih, ki terjajo pogum in kjer nimate predstojnikov. Ljubezen pa bo zavita v tančico nežnosti.

Vaš ključ: Trma vas lahko pripelje v napačno smer.

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Vaša pot bo v tem tednu uporna in nedisciplinirana. Vaša narava je vročekrvna in samosvoja, zato marsikomu ne boste všeč, saj bodo imeli občutek, da želite izstopati. Nikomur nočete biti podložni, vedno boste pripravljeni na akcijo in drzna povabila. Privlačni boste še posebej tistim, ki so vam všeč in težko se boste uprli, da ne bi storili, vsaj v svojih mislih kakšne neumnosti. Vaša avtoriteta bo tokrat popolnoma samoumevna in ne boste dovolili, da bi vam ukazovali.

Vaš ključ: Ne pritožujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Sprejmite novosti, posebno pri umetnosti in delu z ljudmi. Nekdo vam bo ponudil pomoč, čeprav na nekoliko nenavaden način. Kljub temu je prav, da se odzovete in to sprejmete. V ljubezni skoraj vse končno poteka po vaših željah, na ostalih področjih ste nenavadno nemirni. Prepričani boste o svojem prav, vendar nikar ne vztrajajte v nedogled. Ne zaupajte nekomu, ki se je v preteklosti želel izmuzniti z neprepričljivimi izgovori. Z denarjem bodite nekoliko bolj premišljeni in previdni, saj vas nekdo ves čas spremlja.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Na prvem mestu bo v torek in sredo ljubezen. Ljubljeni osebi boste velikodušno podarili vse, čeprav vam morda ne vrača ljubezni v takšni meri, kot si želite. Igrivi boste v ljubezni, na trenutke tudi strastni in zelo čustveni. Zelo bi vam koristilo, če bi se znali tudi postaviti zase, ko je to nujno potrebno. Neiskrenosti, ki jo boste začutili s strani oseb nasprotnega spola se izogibajte, ker boste vse skupaj težko prenašali. Prava katastrofa pa bi bila, če bi začeli naštevati svoje zahteve in principe nekomu, s katerim že tako nista v najboljšem odnosu.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Svoje težave boste v prvih dneh tedna znali ohranjati zase, saj ste v bistvu karakterno bolj zaprte narave, kar vam lahko v tem tednu, ki bo obarvan z napetostmi, še kako koristi. Osebe, ki do vas niso iskrene, so očarljive in vašo dobroto na nek način izkoriščajo, da lažje pridejo do svojega cilja. Na plano bo stopilo razmišljanje o denarju, finančno podporo boste iskali pri sorodnikih, prijateljih in znancih. Srečali vas bomo tudi v trgovinah, kjer vneto in slepo nabirate vse mogoče, da ne bi zamudili dobre priložnosti.

Vaš ključ: Ohranite tuje skrivnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Prijatelji bodo prinesli dogajanje v vaše življenje. Skozi prijetne debate boste imeli možnost se izpostaviti in narediti pogumne korake naprej, in sicer v vaši smeri. Preveč ste nemirni in vidno je, da imate še nekaj pomislekov. Vaša slika morda ne ustreza prijateljevi, kar pa ni vaš problem. Ne sklepajte prehitro in pokažite več razumevanja. Konec tedna si boste prisegli nekaj, česar v resnici ne morete izpolniti, zato pazite, da ne boste koga zavedli. Nekaj več težav bo, tudi zato, ker ste trenutno preveč zaletavi.

Vaš ključ: Pazite na besede!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Pozitivni koraki se vam obrestujejo, ker ste v pravem trenutku naredili večji korak in dosegli nekaj pomembnega, o čemer sanjate in premlevate že dlje časa. Predolgo ste čakali in se zatekali v eno in isto, medtem ko je napočil čas za konkretne spremembe. Zadeve rešujete dokaj hitro, saj obstaja nevarnost, da vas nekdo prehiti. Neodločnost, ki jo boste začutili, je le posledica strahu, da bi spet utegnili slediti nesporazumom. Nekomu razkrivate preveč, drugemu premalo, zato poiščite pravo ravnovesje.

Vaš ključ: Ne igrajte se z ognjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri