Kitajski horoskop od 6. 2. do 12. 2. 2017 - Napovedi - Sensa.si

Kitajski horoskop od 6. 2. do 12. 2. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 6. 2. do 12. 2.2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 6. 2. do 12. 2. 2017 (foto: profimedia) profimedia
7. 2. 2017

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 6.2.-12.2.17

PODGANA

Prva polovica tedna bo na čustvenem področju izredno vznemirljiva. Spremljalo vas bo dobro razpoloženje, novi čustveni kontakti ali nenadna sreča v smislu neke nenavadne, strastne ali skrivnostne avanture, ki bo dvignila vaš ego. Tisti, ki ste v daljši vezi lahko naletite na manjše konflikte povezane z vajinimi skupnimi cilji. Če želite ohraniti dober in kvaliteten odnos, boste morali nekoliko popustiti. Na področju financ bo vladal nemir, povezan z nerešeno situacijo, ki se bo rešila šele konec tedna. 

Vaš ključ: Vznemirjenje bo prijetno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

V prvih dneh tedna boste zelo družabni, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo tudi nasmejali. Občutek boste imeli, da vas razumejo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose in boljše razumevanje. Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato jih izkoristite sebi v prid. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar pod pogojem, da se lahko odločate sami, brez komentarjev drugih. Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste opravili brez težav, če se boste znali motivirati in upoštevati pravila, ki vam jih bodo narekovali.

Vaš ključ: Bodite prilagodljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Ljubezenska faza razčiščevanja skozi katero se boste pomikali v prvi polovici tedna, vas bo prisilila, da se občasno bolj intenzivno posvetite svoji vezi, toda to vam ne bo prineslo popolnega zadovoljstva. Zaživeli boste šele v drugi polovici tedna, ko boste bolj prepričani vase in sproščeni. Občutili boste pravi ljubezenski zanos, veliko srečo in zadovoljstvo. Prijetni dogodki bodo zaznamovali vaš ljubezenski odnos ali srečanje z osebo, ki vam je všeč že nekaj časa, pa do sedaj niste našli pravega načina, kako bi se ji približali.

Vaš ključ: Posvetite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

V prvih dneh tedna vas bo spremljalo sočustvovanje. Ne dovolite, da si ustvarite privid ali postanete žrtev ljubosumnih intrig in to zaradi osebe, ki ne želi ostati v vaši senci. Vseeno se bodo strasti dovolj razburkale, da boste pripravljeni na akcijo. Vezani boste v zadnjih dneh tedna nagnjeni k romantiki in toplim pogovorom v dvoje. Partner vam bo naklonjen na vseh področjih. V zadnjih dneh tedna zaščitite svoje pravice in se na poslovnem področju postavite zase, drugače bo prepozno.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Ljubezenska sreča vam bo naklonjena že na začetku tedna in občutili boste močne impulze, ki vas spodbujajo k aktivnejši vlogi v partnerskih odnosih. Pozitivni dogodki, ki bodo zaznamovali vaše družinsko, ljubezensko ali intimno življenje vas pričakujejo tudi tekom tedna. Nova izkušnja ali zadovoljstvo v ljubezenskem odnosu vam bosta pričarala pozitivno razpoloženje, ki bo celo nalezljivo. Nekdo vam bo ponagajal na poslovnem področju. Naučite se postaviti se zase, saj se boste le tako premaknili kakšen korak naprej.

Vaš ključ: Usmerite se v spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

V teden vstopate umirjeni. Delovali boste v skladu s svojo naravo globokega in intenzivnega doživljanja, ter borbenosti za tisto, kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s prijatelji, vendar je vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le napetosti. Finančno področje bo vsebovalo nekaj stresa. Nepričakovane spremembe vas lahko v drugi polovici tedna na ljubezenskem področju vržejo iz tira.

Vaš ključ: Bodite bolj harmonični!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Lahko se podate v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Ljubezen vas lahko že v četrtek ali petek preseneti, zato ne obupajte prehitro. V drugi polovici tedna boste težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti posrkale vase s svojo zanimivo podobo. Če se želite temu izogniti, raje ostanite sami s sabo. Običajno vas moti počasnost drugih, toda tokrat boste vi zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni, kar lahko povzroči nekaj zoprnih konfliktov.

Vaš ključ: Zberite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KOZA

Do ljubljene osebe bodite dovolj nežni ali romantični, da boste doživela skupen vrhunec, ki prekaša najlepša sanjarjenja. Odločnost bo vplivala na vas, kar lahko povzroči, da se na hitro zaljubite in še hitreje odljubite. V lepih stvareh ne bo meja, posebno če imate dovolj domišljije. V zadnjih dneh tedna lahko naletite na manjše ovire, ki vam jih bo povzročil nekdo, ki vam ni ravno najbolj pri srcu. Pazite, kar se tiče finančnih zadev, saj vam nekdo meče polena pod noge.

Vaš ključ: Samozavestni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Na začetku tedna boste sijajno razpoloženi za novo ljubezensko romanco ali srečnejši odnos z ljubljeno osebo. Neodvisno od svojega čustvenega statusa ali let uživajte v vsemu, kar vas izpolni z zadovoljstvom in srečo. Najlepše čustveno zadovoljstvo in ljubezenska čarovnija skozi uresničitev velikih sanj, vas pričakujeta v obdobju, ko bo samozavest poskrbela tudi za vaše zadovoljstvo s svojim videzom. Presenečeni boste nad odnosom nekoga, ki ga niste videli že nekaj časa. Bodite spontani!

Vaš ključ: Izboljšajte določeno situacijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

V prvih dneh tedna se bodo nekatere vaše dileme, iluzije ali čustvene sanje razpršile. Lepa situacija vam bo pričarala srečo in razigranost na ljubezenskem področju. Posebno zadovoljstvo in pravi ljubezenski razcvet, čustveni zanos ali nova romanca, vas pričakujejo konec tedna. Občutili boste močno potrebo, da polepšate svoje zakonsko ali intimno življenje. Imeli boste ogromno energije. Na poslovnem področju se vam obeta zaslužen uspeh, ki vam bo povečal samozavest, še posebej tistim, ki že dolgo nimate sreče.

Vaš ključ: Prihaja več spontanosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Čaka vas nekaj novosti, a ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej je v prvi polovici tedna na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat. Pričakujete lahko manjšo neprijetnost v komunikaciji. Zelo obetavne bodo v drugi polovici tedna številne aktivnosti in stiki s partnerji. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno razveseli in popelje v pozitivno razmišljanje s svojim optimizmom.  

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MERJASEC

V prvih dneh tedna se bodo vaše strasti razplamtele, toda hitro se bodo tudi stišale. Veliko se boste družili z prijatelji, vendar boste težko razčistili z nekom, ki vam je všeč že nekaj časa. Pomembnejše dogodke in ljubezensko srečo boste občutili konec tedna, ko boste pripravljeni na nove izzive, tako na zasebnem, kot na poslovnem področju. Obeta se vam tudi sprememba videza, ki vam bo pomagala doseči večjo samozavest. Prijatelj vas bo ščitil v drugi polovici tedna, zato se takrat lotite reševanja zapletov.

Vaš ključ: Sprejmite pogoje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri