Kitajski horoskop od 31. maja do 6. junija 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 31. maja do 6. junija 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 31. maja do 6. junija 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
31. 5. 2016

PODGANA

Na začetku tedna lahko močnejša čustva okupirajo vaše misli in vas popeljejo v sanjarjenje. Občutili boste potrebo po ljubezenskem zbliževanju ali po novi romanci. Novi dogodki, ki vas bodo napolnili z velikim zadovoljstvom in ljubezensko srečo, vas čakajo tik za vogalom. Zaželeli si boste, da bi bil vaš odnos bolj stabilen. Vprašanje pa je, če se bo s tem strinjala tudi nasprotna stran. Nikar ne obupajte prehitro, raje se odločite in speljite zadeve do konca, po najkrajši možni, pa vendar zanesljivi poti. Denar vas tokrat ne bo obremenjeval.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

BIVOL

V teden boste zakorakali samozavestno in odločno. Dobre ideje vas bodo vodile v zadovoljstvo na čustvenem področju. Gradili boste na kvalitetnem odnosu, ki se bo stopnjeval v pozitivno smer. Veliko vam bo pomenila zvestoba. Tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje se boste najboljše počutili v družbi dobrih prijateljev. Počasi pa boste začeli tudi opazovati nov teren, ki bo zelo zanimiv. Pazite le, da se prehitro ne ogrejete za napačno osebo. Vaše delo bo učinkovito in kmalu boste želi pozitivne rezultate.

Vaš ključ: Prehajate v boljše obdobje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

TIGER

Prva polovica tedna bo na čustvenem področju izredno vznemirljiva. Spremljalo vas bo dobro razpoloženje, novi čustveni kontakti ali nenadna sreča v smislu neke nenavadne, strastne ali skrivnostne avanture, ki bo dvignila vaš ego. Tisti, ki ste v daljši vezi lahko naletite na manjše konflikte povezane z vajinimi skupnimi cilji. Če želite ohraniti dober in kvaliteten odnos, boste morali nekoliko popustiti. Na področju financ bo vladal nemir, povezan z nerešeno situacijo, ki se bo rešila ko boste zavihali rokave in si naredili malo boljši načrt.

Vaš ključ: Poskrbite da bo vse urejeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

MAČKA

V prvih dneh tedna se bodo vaše strasti razplamtele, toda hitro se bodo tudi stišale. Veliko se boste družili z prijatelji, vendar boste težko razčistili z nekom, ki vam je všeč že nekaj časa. Pomembnejše dogodke in ljubezensko srečo boste občutili konec tedna ko boste pripravljeni na nove izzive. Obeta se vam tudi sprememba videza, ki vam bo pomagala doseči večjo samozavest. Malce boste nesigurni vase, zato se takrat lotite reševanja zapletov in poslov, ki vas lahko popeljejo v nezadovoljstvo.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:modra

ZMAJ

Na začetku tedna boste sijajno razpoloženi za novo ljubezensko romanco ali srečnejši odnos z ljubljeno osebo. Neodvisno od svojega čustvenega statusa ali let uživajte v vsemu, kar vas izpolni z zadovoljstvom in srečo. Najlepše čustveno zadovoljstvo in ljubezenska čarovnija skozi uresničitev velikih sanj, vas pričakujeta proti koncu tedna. Presenečeni boste nad odnosom nekoga, ki ga niste videli že nekaj časa. Bodite bolj spontani. Na področju posla in financ pa pazite na majhne ovire.

Vaš ključ: ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

KAČA

V prvih dneh tedna se bodo nekatere vaše dileme, iluzije ali čustvene sanje počasi razpršile. Vaša navdušenost vam bo pričarala srečo na ljubezenskem področju, ki bo trajala in trajala. Posebno zadovoljstvo in pravi ljubezenski razcvet, čustveni zanos ali nova romanca, vas pričakujejo konec tedna. Občutili boste močno potrebo, da polepšate svoje zakonsko ali intimno življenje. Imeli boste ogromno energije. Na poslovnem področju se vam obeta zaslužen uspeh, ki vam bo povečal samozavest.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

KONJ

V prvih dneh tedna vas bo spremljalo sočustvovanje, obarvano s strahom na poslovnem področju. Ne dovolite, da si ustvarite privid ali postanete žrtev ljubosumnih intrig in to zaradi osebe, ki ne želi ostati v vaši senci. Vseeno se bodo strasti dovolj razburkale, da boste pripravljeni na akcijo. Vezani boste nagnjeni k romantiki in toplim pogovorom v dvoje. Partner vam bo naklonjen na vseh področjih. V zadnjih dneh tedna svoje pravice in se na poslovnem področju postavite zase, saj se vam bo kasneje obrestovalo.

Vaš ključ: Zavarujte svoje ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno rdeča

KOZA

Dogodki v prvih dneh tedna bodo vnašali dodaten nemir in nesigurnost v vaše ljubezensko življenje ali v odnos z bližnjo osebo, kar vas bo malce vznemirilo. Najboljše bo, da umirite svoje strasti in ne sprejemate velikih odločitev. Občutili boste novo zadovoljstvo in partnerjevo privrženost. Če ste prosti je možna nova ljubezenska romanca ali priložnost, da polepšate svoje ljubezensko življenje. Pojdite v družbo in bodite samozavestni, saj boste s takšnim načinom dosegli ustaljeno stanje in uspeh, ki si ga želite. Tudi finance se počasi urejajo.

Vaš ključ: Nikar ne bodite trmasti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

OPICA

Do ljubljene osebe bodite dovolj nežni ali romantični, da bosta sredi tedna doživela skupen vrhunec, ki prekaša najlepša sanjarjenja. Ne boste najbolj mirni, kar lahko povzroči, da se na hitro zaljubite in še hitreje odljubite. V lepih stvareh ne bo meja, posebno če imate dovolj domišljije. V soboto in nedeljo lahko naletite na manjše ovire, ki vam jih bo povzročil nekdo, ki vam ni ravno najbolj pri srcu. Pazite, kar se tiče finančnih zadev, saj vam nekdo meče polena pod noge in uživa v vašem neuspehu.

Vaš ključ: Brzdajte ljubosumje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

PETELIN

Teden vam bo naklonjen še posebej na področju ljubezenskih zadev. V romantičnem stilu boste izražali svoja čustva in z vso močjo boste strmeli k neki novi, nenavadni ali vznemirljivi ljubezenski izkušnji. Jasno vam je, koga ali kaj želite v svoji prisotnosti. Svoje ljubezenske vizije nameravate uresničiti, ne glede na svoj status. Proti koncu tedna boste občutili velik čustveni zanos in potrebo po vznemirljivi romanci in srečnim življenjem v dvoje. Zadovoljni boste tudi z razpletom dogodkov na poslovnem področju, ki se bodo nizali v pravi smeri.

Vaš ključ:Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Ljubezenska sreča vam bo naklonjena že na začetku tedna in občutili boste močne impulze, ki vas spodbujajo k aktivnejši vlogi v partnerskih odnosih in boljšemu razumevanju. Pozitivni dogodki, ki bodo zaznamovali vaše družinsko, ljubezensko ali intimno življenje vas pričakujejo tudi proti koncu tedna. Nova izkušnja ali zadovoljstvo v ljubezenskem odnosu vam bosta pričarala pozitivno razpoloženje, ki bo celo nalezljivo. Nekdo vam bo ponagajal na poslovnem področju. Naučite se postaviti se zase in se prilagoditi, saj se vam bo vse to kmalu povrnilo.

Vaš ključ:Poskusite vztrajati!

Barva v kateri se boste boljše počutili:vijolična

MERJASEC

Ljubezenska faza razčiščevanja skozi katero se boste pomikali v prvi polovici tedna, vas bo prisilila, da se občasno bolj intenzivno posvetite svoji vezi, toda to vam ne bo prineslo popolnega zadovoljstva. Zaživeli boste šele v drugi polovici tedna, ko se boste malce prebudili ob prijetnih dogodkih. Občutili boste pravi ljubezenski zanos, veliko srečo in zadovoljstvo. Prijetni dogodki bodo zaznamovali vaš ljubezenski odnos ali srečanje z osebo, ki vam je všeč že nekaj časa, pa do sedaj niste našli pravega načina, kako bi se ji približali.

Vaš ključ: Ne obupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

horoskop.si

Preberite še: Veliki kitajski horoskop 2016

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri