Kitajski horoskop od 3. do 8. 1. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 3. do 8.1.2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 3. do 8. 1. 2017 (foto: profimedia) profimedia
3. 1. 2017

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 3.1.- 8.1.17

PODGANA

Z vizualizacijo in intuicijo lahko v prvi polovici tedna, zgradite boljše odnose, nove priložnosti dosežejo vrhunec sredi tedna, ko vam bo zaupana skrivna naloga, ki terja popolno tajnost in diskretnost. Razvijati lahko začnete samodisciplino, nova podoba vam bo všečna. Knjige z lahko vsebino bodo vaše terapevtke in odlična družba. V zadnjih dneh tedna je možnih nekaj več nesporazumov v ljubezenskem razmerju zaradi vaše nepopustljivosti. Pretehtajte svoje besede, da ne zabredete še v večje težave.

Vaš ključ: Prihaja več priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Napetost bo v prvi polovici tedna naraščala in na preizkušnji bo vaša psihična stabilnost. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se nekaj dogaja in upravičeno bodo zaskrbljeni. Vendar ne skrbite, saj se lahko veliko zadev reši samo po sebi, vaše začeto delo pa dobi epilog napredka. Proti koncu tedna dragi osebi pripravljate presenečenje, ki pa ne bo darilo bolj bo dišalo po temu, da želite nekaj prikriti. Čas je, da postavite dozdajšnja prepričanja na glavo in se oprimete novih, ki so obetavnejša. Zaupanje si je treba pridobiti, kar pa ni ne mogoče. 

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

TIGER

Vaša simpatija bo tem tednu poskrbela, da boste nežni kot že dolgo ne. Pričarali boste sebi in ljubljeni osebi romantičen čas z vsemi elementi, ki sodijo zraven, počutje bo popolno. V drugi polovici tedna preverite stanje na računu, ker nakazilo zamuja. Reševale vas bodo kreditne kartice. Previdno z denarjem, saj ste trenutno malce nepredvidljivi in nestabilni, kar se bo odražalo tudi v vaših medsebojnih odnosih in počutju, ki konec tedna ne bo ravno najboljše.

Vaš ključ: Bodite vztrajni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

V prvi polovici tedna bo za vas ugoden čas za sklepanje trdnih zavezništev, podpisi pogodb z dobrim in trajnejšim zaslužkom. Več novih priložnosti bo v zasebnem življenju. Nova pridobitev nakup najsodobnejšega komunikacijskega pripomočka, tudi ogled novega jeklenega konjička bo pod vprašaj postavila razpoložljiva sredstva. Novice, ki jih slišite vas lahko razveselijo in so dodatna delovna motivacija. Priznate lahko, da ste pričakovali tak razplet in zato žrtvovali veliko svojega prostega časa. Ob tem uspehu nikar ne pozabite pohvaliti vse tiste prijatelje in družino, ki so vam nesebično pomagali.

Vaš ključ: Imejte odprte oči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

V prvi polovici tedna lahko uredite vse potrebno za menjavo jeklenega konjička ali zadeve, ki vas mika že nekaj časa. Naj vas finančno ne skrbi preveč, ker ste vse natančno preračunali in v vsakem primeru imate še zlato rezervo. Na testno daljšo vožnjo povabite osebo s katero se že nekaj časa spogledujete. Vabila se bo razveselila in vam podarila simbol sreče. Poslovne zadeve bodo tekle gladko, kar vas bo napolnilo z optimizmom in prineslo nove ideje in svežino, s katero boste premagali slabo počutje.

Vaš ključ: Uporabite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena 

KAČA

Duševni mir in ohraniti prijateljske vezi so stvari, ki se jih boste v prvi polovici tedna najbolj veselili. Občutek, da je bilo vsega preveč in, da je šlo preko mere še sprejemljivega vas spremlja, zato se ga čim prej znebite. Skušajte stvari podoživljati na humoristični način in se postavite na realna tla. Privoščite si užitke razvajanja v dvoje. Napetost bo popustila. Konec tedna se boste izkazali s svojo praktičnostjo. Zvezde vam bodo naklonjene pri odplačevanju dolga, ki bo poravnan točno ob dogovorjenem času. Stabilnost v službi bo vaš ponos, le zasebno vas čaka nekaj težjih odločitev. 

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

V prvi polovici tedna se izogibajte hrupu in stresu, ki divjata okoli vas na poslovnem področju. Bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije, ki bi ju lahko porabili veliko bolj primerno. V drugi polovici tedna, vas bo razganjalo od energije. Uživali boste v dinamičnih aktivnostih, saj boste pri miru le stežka zdržali. Za partnerja boste pripravljeni veliko narediti in se mu prilagoditi.

Vaš ključ: Bodite bolj čutni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza 

KOZA

Vsa odgovornost bo v prvi polovici tedna preložena na vaša pleča. Nič hudega, kajti znašli se boste odlično in presenetili celo sebe. Še en dokaz več, da zmorete več in, da se vam vodstvene vloge zelo podajo. Službena pot v sredini tedna dobi epilog s podpisano pogodbo v žepu boste izkoristili preostali čas za ogled kulturnih znamenitosti. Na ljubezenskem področju boste najbolj prodorni v zadnjih dneh tedna, ko vas bo spremljala družba nekoga, ki prinaša več energičnosti.

Vaš ključ: Motivirajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:¨vijolična

OPICA

V prvi polovici tedna boste s sodelavci in poslovnimi partnerji odlično sodelovali in temu primerni bodo rezultati. Klima na delovnem mestu bo sproščena in ugotovili boste, da ste v preteklosti ravno to pogrešali. Vezani s partnerjem odprete pomembno temo, samski pa svojo energijo usmerite v simpatijo. Zadani cilj po finančni stabilnosti bo proti koncu tedna že skoraj dosežen. Navdušeni boste kako disciplinirano ste se zadeve lotili. Prav nič osnovnega vam ne manjka, le ostaja vam več. Odločeni ste s to strategijo nadaljevati in partnerjeva podpora vam bo veliko pomenila.

Vaš ključ: Zanesite se le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

PETELIN

Začetek tedna bo zelo miren. Izkoristite ga za delo in si uredite vse poslovne zadeve, ki že dlje časa stojijo na vaši mizi, vi pa jih lepo ignorirate. Prispelo bo pismo z zanimivo vsebino. Najprej boste malce nejeverni, pozneje pa vam bo jasno, da je prišlo res ob pravem trenutku. Nikar ne tehtajte toliko! Tudi v drugi polovici tedna boste optimistični. Odločitev, da prosti čas izkoristite za ustvarjanje bo pohvalno sprejeta med domačimi. Tečaj tujega jezika in razne delavnice vam bodo v zabavo.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena 

PES

Učenje, predavanja in delo vam bodo v prvi polovici tedna vzeli veliko časa. Na delovnem mestu bo vaša kreativnost nagrajena, kar bo odlična motivacija za ustvarjalnost. Več pozornosti namenite zdravim prigrizkom, sicer bo prehladno obolenje vaša stalnica. Proti koncu tedna ostanite doma, poskrbite za zračnost prostorov in počitek. Po spletu srečnih okoliščin in vaši volji vam uspe odpraviti  zaplete v prijateljskih odnosih. V danem trenutku sploh ne boste vedeli, komu lahko zaupate in čigavo maslo je določena zadeva. Čas bo prinesel odgovore, vi pa po premisleku pogumno dalje.

Vaš ključ: Poskrbite za novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Vaše popustljivosti je nepreklicno konec. Zahtevni boste do sebe enako tudi do sodelavcev in ne nazadnje do osebe, ki vam je blizu. V sredini tedna lahko čisto  nepričakovano srečate osebo iz preteklosti, navdušenje bo obojestransko, stare zamere pa pozabljene. Toliko si imata za povedati, da se nujno sestaneta že kmalu. Tisti, ki ste v resnem razmerju, boste v drugi polovici tedna deležni nihanja razpoloženja, ki bo vplivalo tudi na vajino komunikacijo. Pojavi se lahko tudi nekaj ljubosumja.

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri