Kitajski horoskop od 28. 12. do 3. 1. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 28. decembra do 3. januarja 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 28. 12. do 3. 1. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
29. 12. 2015

Podgana

V prvih dneh tedna bo stvarnost rahlo zamegljena, saj bo več kot preveč vabil na pregrešne kulinarične dobrote, ki se jih boste seveda udeleževali brez kančka slabe vesti. Za dobro kondicijo poskrbite z hitro hojo in tekom. Delovne obveznosti boste začinili s prijetnim druženjem, kar vam bo pisano na kožo. Pojavili se bodo novi ljudje, v družbi katerih boste tudi zelo strastni in prodorni, ter če ste samski, pripravljeni na novo zgodbo, ki vam lahko prinese korenite spremembe.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Bivol

V tem tednu prehajate v veliko boljše obdobje. Počasi se boste s pomočjo druženja otresli zagrenjenosti, ki se je lotila vašega osebnega življenja. Občutek, da so čustva zgolj enostranska vas tokrat ne vara, zato poslušajte sami sebe in naredite korak, ki vas vodi k sreči. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da ne delujeta skladno, vztrajali ste bolj zaradi udobja kot globoke ljubezni. Do konca tedna zaključite poglavje zelo korektno ali pa se dogovorite o dodatni možnosti, saj vas vse skupaj že preveč obremenjuje.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Tiger

V prvi polovici tedna bo strastna situacija začinila vašo čustveno plat in vas postavila pred dejstva. Zelo boste občutljivi glede odnosov s partnerjem. Želeli si boste ves prosti čas preživeti v njegovi bližini in ob njegovem dotiku. Pokažite mu ljubezen, vseeno pa čustva še nekoliko brzdajte. Samskim ta teden ne bo najbolj naklonjen, preganjala vas bo osamljenost, a le do četrtka, ko se lahko s pomočjo dobrih prijateljev sprostite in končno zaživite tako kot si želite le vi.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Mačka

V prvi polovici tedna vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s srcem in ne po sili razmer, spremljal vas bo tudi splošni optimizem. Druga polovica tedna prinaša nekaj zapletov in nejasnosti. Nekoga ne morete pozabiti, čeprav tega ne priznate, se zatekate v neprepričljive rešitve in sami sebi kopljete jamo. Takšni izhodi so izraz neizživetih strasti in večne ljubezni. S podzavestno dinamiko ga ponovno privabite v svoje življenje in poskrbite tudi za svoje zdravje in dobro počutje na vsakem koraku.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Zmaj

V prvih dneh tedna se vam ponuja priložnost, da rešite zasebne odnose taktno in dokončno. Dodatnih obveznosti si preprosto ne želite, zato si postavite prioritete in energijo usmerite na vam poznano področje. Izkoristite priložnost dodatnega zaslužka in se z novimi energijami sproščeno podajte na svojo pot, ki vam, če boste bliskoviti, prinaša ugodne in zelo realne rešitve. Praznični čas bo v zadnjih dneh tedna vplival na vašo komunikacijo in stopnjo razdražljivosti, ki bo tokrat zelo nizka.

Vaš ključ: Izživite otroka v sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Kača

Vsi dogovori, ki so obstali na mestu, bodo v prvih dneh tedna doživeli drugačen epilog. Posebej previdni bodite tisti, ki ste v resni vezi. Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji, ki vas bodo z veseljem vabili v svojo družbo. V čast spremembe sledi nagrada, ki vam bo pomenila ogromno, saj jo po tihem pričakujete že nekaj časa. V zadnjih dneh tedna bo dogodek, ki vam bo všeč prinesel več resnosti in dobre motivacije.

Vaš ključ: Delujte direktno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Konj

V tem tednu se vam nakazuje veliko dogajanja in zanimivih prigod. Bodite strpni, sicer ne boste zlahka dosegli tako želenega poslovnega uspeha, zato ne dovolite, da skrbi prevladajo. Vidni rezultati v drugi polovici tedna vam lahko ponovno vlijejo pogum in s svežo energijo lahko tokrat nadaljujete strmo proti vrhu. Najlažja pot, da se približate osebi, ki vas zanima je odkrito priznanje, ki sicer ne bo enostavno, vendar vam prinaša čisto vest. Zadnji dnevi v tednu bodo klicali po zabavi, plesu in dobri družbi.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Koza

V teden vstopate polni energije in optimizma. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva in se vaši ljubezenski načrti odvijajo v želeno smer. Poglobili se boste tudi vase in ne boste se bali čustveno odpreti ljudem, ki jim zaupate. Spremljal vas bo dober občutek za ljudi okoli sebe s katerimi vam bo v veselje komunicirati. Na poslovni plati boste v sredo osvojili zadeve, ki so vas bremenile in poskrbeli tudi za bolj urejeno finančno plat, ki vas bo tokrat presenetila.

Vaš ključ:Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Opica

V prvi polovici tedna boste večkrat presenečeni. Vse se zgodi z namenom, zato ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem lahko zopet naložite dodatno breme. Partner se bo ob vas počutil ne koristnega, ker boste vso energijo vložili v delo in sodelavce. Na tem področju boste blesteli, želi uspehe in napredovali. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite boljše ozračje. Zadnji dnevi tedna prinašajo več svobode in samostojnih odločitev, ki bodo nekoga v vaši bližini zelo razveselile.

Vaš ključ: Sprejmite svobodo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Petelin

Razmere in odnosi v služi bodo v začetku tedna na meji vzdržnega, težko se boste sporazumeli z okolico in skleniti kakršenkoli dogovor. Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji tokrat ne bodo razumeli, kmalu bo na tem področju veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste še posebej v zadnjih dneh tedna, ko vas bo na čustvenem področju prebudila prijetna in razigrana situacija. Tokrat bosta na prvem mestu sproščenost in spontanost.

Vaš ključ: Bodite dinamični!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Pes

Prva polovica tedna vam ne bo najbolj naklonjena. Napetost se bo stopnjevala, odnosi pa se bodo začeli nekoliko krhati. S svojo nestrpnostjo do drugače mislečih se oddaljujete od rešitve in cilja, ki vam veliko pomeni. Poglabljanja vase in čiste misli bodo tokrat poskrbeli, da zopet najdete sebe. Po krajšem umiku se boste vrnili bistveno vedrejši in strpnejši. Zaljubljeni si boste prizadevali, da zaljubljenost preide v ljubezen ter da se o razmerju konkretno pogovorite, saj imate občutek, da ste zmedeni.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno vijolična

Merjasec

Dobro razpoloženje vas bo spremljalo v prvi polovici tedna. Več možnosti bo po dodatnem zaslužku in za nove začetke, ki vam prinašajo radost in svežino. Sobivanje s partnerjem bo znova všečno in sproščeno. Samski lahko tokrat s najdete sorodno dušo s katero lahko izpostavite toplo prijateljevanje z veliko možnosti skupne poti. Spomin na nekdanjo simpatijo se počasi umika vstran, kar vam bo pisano na kožo. Nove dimenzije prihajajo v ospredje konec tedna, kar vas bo razveselilo.

Vaš ključ: Ne ostanite v ozadju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri