Kitajski horoskop od 26. 4. do 2. 5. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 26. aprila do 2. maja 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26. 4. do 2. 5. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
26. 4. 2016

Podgana

Bolj boste bežali pred težavami, težje jih boste rešili. Sedaj je zaradi določenih premikov nevarnost, da zabredete v nehvaležne situacije, saj vam lahko ponagaja nekdo, ki mu niste najbolj pri srcu. Vse to pa lahko preprečite, če boste ohranili svojo samozavest in se o zadevah odkrito pogovorili. S partnerjem se bosta veselila skupnih trenutkov in načrtovala počitnice, ki naj bodo letos nenavadne, saj si morate spočiti, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše zdravstvene težavice, povezane s stresom in vašim venomer napetim urnikom.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Bivol

V tem tednu bo poudarek na čustvenem življenju. Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo prijetna situacija v življenje prinesla nekoga, na katerega ste bili vezani v preteklosti, pa morda še nista razčistila vajinega odnosa. Ne bojte se strastnih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla na vsakem koraku. Poslovne zadeve se bodo razbistrile v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj naklonjeni delu in reševanju finančnih zadev. Tudi na zdravstvenem področju se boste nahajali v umirjenem obdobju.

Vaš ključ: Bodite budni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Tiger

Preveč ste prepričani, da imate vedno prav. Sedaj je čas, da s pomočjo iskrenosti priznate svoje napake in se začnete težav lotevati na drugačen način. Nekdo vam bo v sredini tedna povzročil nekaj slabe volje s svojimi dejstvi, ki vam ne bodo najbolj všeč. V konflikte se tokrat ni priporočljivo spuščati, raje se situaciji prilagodite. Zadnji dnevi v tednu bodo nekoliko razburkani, saj boste razpeti med poslovnim in čustvenim življenjem, težko pa se boste odločili, kaj je za vas v tem trenutku bolj priporočljivo. Ne odločajte se predolgo.

Vaš ključ: Ne odlašajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Mačka

Prvi dnevi v tednu bodo za vas preizkušnja, še posebej na čustvenem področju, kjer se bodo pojavljale ovire, ki bodo preprečevale direktno komunikacijo. Ostanite naklonjeni osebi, za katero ste se odločili in nikar ne padajte na lepe besede nekoga, ki vas bo le zavajal. Druga polovica tedna prinaša boljše energije, več sigurnosti in zaupanje v partnerja. Skupaj bosta lahko preživela veliko lepih trenutkov, ki bodo stabilizirali vajino razmerje. Tudi samski boste imeli srečo, da spoznate čudovito osebo, s katero boste zajadrali v prijeten odnos.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Zmaj

S trudom in dobro voljo boste prišli v prvi polovici tedna s pomočjo vztrajnosti do odličnih rezultatov, ki vam bodo vlili motivacijo, da se povzpnete še višje, kot ste si začrtali. Veliko bo strasti, vznemirljivih pogovorov in želje po avanturah. Sredina tedna bo namenjena zabavi in sprostitvi v krogu družbe. Veliko bo osvajanja, vendar bodite pozorni, da ne prizadenete svoje boljše polovice. Tudi poslovno se boste znašli po svojih najboljših močeh, nagaja vam lahko le površnost, ki pa bo tokrat posledica vaših razpršenih misli.

Vaš ključ: Ne iščite zapletov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Kača

Labilnost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, se počasi umika vstran od vas. Na zadeve boste začeli gledati v drugačni, bolj pozitivni luči, pri tem pa vam bo veliko pomoč tudi nekdo, ki ste ga postavili v zadnjem času na nekoliko stranski tir. Domače in družinsko okolje vam bo v tem tednu pisano na kožo, saj se boste tam počutili varno in zaželeno. Samski pojdite konec tedna med ljudi in se zabavajte v družbi, nikar pa ne nasedajte sladkim, pretiranim komplimentom, saj se na koncu njihove poti kaže razočaranje.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Konj

Če bi se začeli manj ozirati na okolico in bi se bolj posvetili sami sebi, bi veliko lažje zadihali. Občutek boste imeli, da ste nekako razdvojeni. Da dobite odgovore na svoja vprašanja, bo potrebnega nekaj več truda, ki pa se vam bo dolgoročno kmalu obrestoval. Nekdo vam bo prinesel dobre novice povezane z nepremičninami ali financami, nikar pa se ne zanašajte na informacije, ki niso preverjene, saj bi si lahko ustvarili popolnoma napačen vtis. Ljubezen v pravi formi, bo prišla na vrsto šele v naslednjem tednu.

Vaš ključ: Preverite dejstva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Koza

Vaše ljubezensko življenje ni ravno v najboljšem stanju. Čas je, da zavihate rokave in se začnete soočati s situacijo, saj se vam bodo v nasprotnem primeru vse te energije preusmerile še na druga področja. V prvi polovici tedna se vam bo zdelo, da so vsi usmerjeni proti vam, tokrat pa bodo vaši občutki bolj pozitivni in z veseljem se boste lotili kakšne nove zadeve, ki je na obzorju. Prijatelji vam bodo brez težav priskočili na pomoč, tudi pri finančnih zadevah. Druga polovica tedna bo namenjena reševanju osebnih zapletov.

Vaš ključ: Ne bojte se prihodnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Opica

Vaše nežne energije bodo v prvih dneh tedna opažene s strani oseb nasprotnega spola, kar vam bo zelo godilo. Imeli boste občutek, da se tokrat vse vrti okoli vas. Naj vas komplimenti, ki jih boste dobivali ne zavedejo, da bi naredili kakšen korak, ki bi ga kasneje obžalovali. Nasmeh na ustnicah bo vaš stalen popotnik, če pa vsa bo kdo želel spraviti iz tira, pa se boste znali diplomatsko odzvati in zahtevati tisto, kar si želite in kar vam pripada. Vzemite si več časa zase in uživajte s polno paro.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Petelin

Energije, ki jih boste začutili v prvih dneh tedna poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni končal. Na čustvenem področju se vam počasi obeta boljše obdobje, ko boste prišli na svoj račun tudi tisti, ki ste bili do sedaj v zmedenem stanju in težavah. Odnosi se bodo stabilizirali v zadnjih dneh tedna in začeli se boste pogovarjati o temah, ki so bile do sedaj tabu. Poslovno in finančno se boste fokusirali na prihodnost in si s pomočjo motivacije naredili dobre načrte.

Vaš ključ: Ne bodite zmedeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Pes

Prvi dnevi v tednu bodo nekoliko naporni, saj ste na poslovnem ali študijskem področju nekoliko v zaostanku. Potrebno bo zavihati rokave in se osredotočiti na trdo delo. Primanjkovalo vam bo samozavesti, da bi dokončno rešili določene situacije, ki vas zavirajo pred napredkom. Druga polovica tedna vam bo veliko bolj naklonjena. Takrat je smiselno narediti premike na čustvenem področju in zahtevati od boljše polovice odgovore na vaša zastavljena vprašanja. Na koncu boste zelo prijetno presenečeni. Privoščite si krajši oddih.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

Merjasec

Če boste samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro, se boste težko pomaknili naprej. V tem tednu bo potrebno na poslovno finančnem področju stisniti zobe in narediti korak naprej, saj se boste v nasprotnem primeru težko stabilizirali. Ohranite dobre stike, ki jih imate, tudi če bo nekdo od vas zahteval nemogoče. Vse težave bodo rešljive z izčrpnim, diplomatskim pogovorom. Na čustvenem področju bo prisotna nežnost, v zadnjih dneh tedna pa si boste zaželeli prijetnih, romantičnih trenutkov z osebo nasprotnega spola.

Vaš ključ: Prepustite se užitkom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri