Kitajski horoskop od 20. 11. do 25. 11. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 20. 11. do 25. 11. 2018 (foto: pixabay) pixabay
20. 11. 2018

PODGANA

V prvih dneh tedna bo pomembna predvsem materialna plat, s padci na tem področju se boste soočali zelo čustveno. Določene situacije so vas ves čas postavljale pred preizkušnje in vam jemale tisto, kar vam je veliko pomenilo. Postavljeni ste bili v najtežje situacije in ugotovili ste, kje je vaša meja. Sedaj ste lahko ponosni nase, da ste vse to prebrodili. Veliko nezadovoljstva je bilo povezanega z družino in odnosi. Če ste zelo stabilni, se boste v tem tednu celo sposobni prepustiti spontanosti življenja, le radovedni boste, kam vas bo popeljala.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Za vas bo v prvi polovici tedna delo na prvem mestu, sproščanje bo za vas le izziv, s katerim se boste srečali občasno. Vaše misli bodo fokusirane na pomembne zadeve, napredek bo konstanten. Morda boste vse to težko prenašali, saj ste v preteklih tednih pozabili, kako je žeti sadove svojega dela. Pozitivne situacije se bodo nizale druga za drugo, treba jih bo le zagrabiti. Čeprav je vaša komunikacija že v osnovi odlična, jo boste sedaj še bolj izpilili in boste z njo sposobni premikati gore ter doseči skoraj vse, kar si boste zamislili.

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

TIGER

V preteklem obdobju ste bili vajeni biti tarča, ki se ne brani, ampak argumente srka vase, v tem tednu bo popolnoma drugače, saj boste imeli dovolj poguma, da se postavite zase. Navadili se boste, da okolica kritizira, in se skušali s temi kritikami usmeriti še višje, zato vam je tokrat nakazan uspeh in središče pozornosti na poslovnem področju. Nadzirali in analizirali boste svoje finance, kar vam prinaša še več napetosti in strahu pred neuspehom. Pomembno bo, da zaupate vase ter da ne odklanjate možnosti za manjše zaslužke.

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:vijolična 

MAČKA

Na vidiku ni samo romantika, ampak resne možnosti, da z obstoječo ljubljeno osebo začnete razmišljati o poroki oziroma da spoznate novo osebo, ki bo imela v vašem življenju poseben pomen. Zaradi močne strasti bo prisotna tudi želja po svobodi, ki pa se tokrat ne bo najbolj skladala z vašimi prepričanji. Žal je prisotnih več čustev in občutljivosti, ki se je na strateški način ne boste sposobni znebiti. Enostavno se boste prisiljeni soočiti s čustvi in zakorakati naprej na drugačen način.

Vaš ključ: Bodite razigrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

ZMAJ

Kljub stabilnosti boste večkrat negotovi, kar bo povzročilo nekaj napetosti v odnosih. Tudi vaša potrpežljivost se bo povečala. Iskali boste globoke odgovore ter globino v medsebojnih odnosih. Pojavilo se bo tudi resno zanimanje za okultne dejavnosti, ki pa naj ne bodo vaš beg pred realnostjo. Nakazane so vam številne raziskave, ki vas bodo pritegnile in obogatile vaše znanje. Veliko stresa je povezanega z vašim uspehom, saj ste prepričani, da morate končati vse popolno, brez napake.

Vaš ključ: Pojdite po svoji poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:vijolična 

KAČA

Nakazujejo se vam možnosti podiplomskega študija ali napredovanja v službi. Ne ustrašite se odgovornosti, saj boste zmožni še več, kot si mislite. Zamikala vas bo tudi tujina, vendar najprej skrbno pretehtajte vse možnosti, saj veste, da vam velika tveganja ne ležijo najbolj. Če boste globoko v sebi zadovoljni in hvaležni, se vas stres in slaba volja ne bosta dotaknila. Naključja, ki se bodo pojavljala, bodo nosila s sabo sporočila, ki jih bo treba precizno prebrati.

Vaš ključ: Poglobite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili:olivno zelena

KONJ

V tem tednu bo vaše ljubezensko področje cvetelo. Zadovoljni boste s svojo ljubljeno osebo, tudi če bosta skupaj preživela manj časa. Ponovno boste pridobili zaupanje in začutili v sebi prijetno toplino. Tokrat boste prišli na svoj račun tudi samski, ki boste z novim poznanstvom zelo zadovoljni. Uspeli boste tudi počistiti s preteklostjo, ki vas obremenjuje in vam sledi. Vaši glavni interesi bodo urejeno ljubezensko življenje, izzivi na poslovnem področju, prihranki, spolno življenje in prijateljski odnosi. Trend dobre energije se bo nadaljeval tudi skozi vikend.

Vaš ključ: Prihaja presenečenje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

KOZA

Mikalo vas bo pisanje, ki bo tokrat usmerjeno v druge smeri kot običajno. Pozvani boste k nadgradnji svojega intelektualnega področja, te možnosti nikar prehitro ne zavrzite. Svoboda bo za vas ključnega pomena, zato se boste ustaljenim vzorcem zelo težko prilagajali. Na poslovnem področju nimate večjih težav, saj ste aktivni in inovativni. Tokrat se boste bolj posvečali ostalim področjem, ljubezenskemu, finančnemu in svoji kreativnosti. Največ pritiskov lahko v drugi polovici tedna pričakujete na področju kariere.

Vaš ključ: Sprejmite predloge!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

OPICA

Vaše finančne želje bodo tokrat izpeljane brez težav, obeta se vam tudi napredovanje, za katero se tokrat ne bo treba pretirano boriti. Še naprej boste cenili svojo neodvisnost in svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu. V tem tednu boste končno dosegli ravnovesje med odgovornostjo in sproščanjem. Dela bo ogromno, kar vam bo pisano na kožo. Glavna stvar, ki jo boste morali imeti v mislih, bo, da se držite le preverjenih metod in se ne izpostavljate na neznanem terenu. Tokrat vam bo to tudi uspelo.

Vaš ključ: Bodite direktni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

PETELIN

Veliko negativnih vzorcev se je umaknilo in ta energija bo sedaj potekala sproščeno. Sedaj, bi se morali počutiti, kot da ste končno doma. Soočili se boste z resnico, našli boste boljše rešitve za določene težave oziroma situacije. Tokrat boste začutili močno preobrazbo. To lahko vključuje duhovno iskanje, intenzivno doživljanje določenih situacij. Poglobite se v svoje sanje in pretehtajte, ali so realne ali ne, tako boste dobili boljšo sliko o svoji načrtovani prihodnosti. Pokazati bo treba več spoštovanja do ljudi, s katerimi ste povezani.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

PES

Če se bo za vaš okus premalo dogajalo, nikar ne postanite žalostni in nemirni. Teden tokrat ne bo škodil vašemu zdravju, zato se vam obeta čas, poln energije, na preizkušnji bo bolj vaše psihično stanje. Konec tedna prinaša pozitiven vpliv na vašo kariero in zdravje. Razvijali boste sposobnosti, ki so vam bile do sedaj tuje. Povečal se bo vaš optimizem in ves čas boste odprti za različne spremembe, ki vas bodo vedno znova navdihnile s pozitivno energijo.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

MERJASEC

Ne pozabite da pridnost vedno nagradi trud in trdo delo, tako bo v tem tednu nagradila tudi vas. Uspeh bo povezan le z vašim vloženim trudom, tokrat druge pomoči ne boste potrebovali. Možno je, da se nekatere zadeve ne bodo rešile tako, kot si želite. Razmerja, ki se bodo začela v tem tednu bodo bolj težka in obremenilna, kot ste si predstavljali. Pomembno je, da vas začasni zastoji ne ustavijo, naj vas naredijo še bolj stabilne in prepričane vase.

Vaš ključ:Ne iščite sreče drugje!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri