Kitajski horoskop od 18. do 23. 4. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 18. do 23. 4. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 23. 4. 2017 (foto: profimedia) profimedia
18. 4. 2017

PODGANA

Lahko vam bodo zaupali, kajti nikogar ne boste izdali ali osleparili. Naivni boste, zaupljivi in na trenutke nebogljeni. Ljudje vas bodo večkrat razjezili, vendar pa boste vse mirno prenašali. Igrali boste zelo dobro, vendar ne do dobička, kar vas bo malce razžalostilo. Ne vztrajajte trmasto pri svojem, temveč premislite, ali je vaše početje upravičeno in spodobno. Čeprav ste inteligentni, ne boste imeli na poslovnem področju nobenih prednosti. Prezirali boste hinavščino in kompromise in se oklepali svojih dobrih načel.

Vaš ključ: Prilagodite se situacijam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča 

BIVOL

Nasploh se boste zdeli ljudem zanimivi, vendar pa znate razočarati, kadar se ne boste mogli obvladati. Radi se boste malce bahali, pretiravali in preveč govorili. V družbi boste dober sobesednik, v dvoje pa ne boste ravno najbolj aktivni. V drugi polovici tedna boste marljivi in z lahkoto se boste predajali svojim nalogam in želeli narediti več kot zmorete. Če se boste lotili stvari, ki jim niste kos, boste hudo obupani. Skratka, uspeh si boste morali s trdim delo in prilagajanjem pošteno prislužiti. 

Vaš ključ: Ustavite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

V tem tednu lahko s svojo hudomušnostjo prelisičite celo mogočnega, inteligentnega in spretnega sogovornika. Tokrat boste diplomat, ki se zna vedno lepo izkopati iz težav. Neodvisni in svobodni boste odločali o vsem, kar boste počeli, mnenja drugih vas ne bodo zanimala. V svoji brezobzirnosti se izogibajte lažem, ker vam lahko prinesejo veliko napetosti. Nihče vam ne bo zameril, ker boste neizmerno očarljivi in se boste znali priljubiti ljudem. Z bistrostjo ali inteligenco lahko dosežete svoj težko pričakovani cilj.

Vaš ključ: Poiščite svojo svobodo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Vaš nastop bo dobrodušen, toda za tem se bosta skrivali moč in avtoriteta. Svoje cilje boste dosegali z vneto močjo, ker se vam bodo le stežka postavili po robu. Ko se boste nekaj odločili, vas nič ne bo zaustavilo. V določenih situacijah boste dolgo  premišljevali, kar lahko pri ljudeh v vaši bližini vzbudi vtis neodločnosti. Natančno veste, kaj hočete, toda bojite se zapletov. Prijateljev ne boste imeli na razpolago, vendar jim boste kljub temu zvesti in bi zanje tudi marsikaj žrtvovali. Do tistih, katere ljubite, boste tokrat zelo velikodušni.

Vaš ključ: Usmerite se v prihodnost.

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Vašo naivnost ljudje izkoriščajo, tudi v ljubezni. Večkrat so vas razočarali, zato počasi postajate bolj previdni. S tistimi, ki vas ne podpirajo, ne bo nobenih diskusij. Varovati se morate svoje pretirane dobrote, ki bi vas lahko kmalu zasužnjila. Prijatelji bi vas lahko poskušali izkoriščati. V drugem delu tedna bo prisotnih nekaj ljubezenskih in zakonskih sporov in nesoglasij, ki jih boste reševali premišljeno. Svoje težave boste najraje premagovali sami. In ker vašega trpljenja nihče ne jemlje resno, vam ponos in diskretnost utegneta škodovati.

Vaš ključ: Sprejmite prijetne komplimente!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KAČA

Tokrat boste raje popustili in se v določenih kočljivih situacijah obnašali, kot da z vsem soglašate. Razpravljali pa boste le s tistimi, ki se vam bodo zdeli tega vredni. Procesov razpravljanja ne boste marali, saj ste preveč pošteni in impulzivni, da bi se lahko spopadli z brezobzirnim nasprotnikom. Materialno se boste bo nasploh kar dobro odrezali, saj vedno najdete tisto, kar potrebujete za življenje. Ne da bi se napenjali in preveč trudili, lahko najdete svoj pravi prostor pod soncem. Vendar pa morate paziti, kajti somišljenikov tokrat ne bo veliko. 

Vaš ključ: Zanesite se na svojo intuicijo.

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KONJ

Konj je sanjač, ki pa zahteva, da bi ga ljudje jemali resno in ljubi prilizovanje. Rad odkrito spregovori in se zaradi tega zdi včasih napadalen, surov in nesramen, tako bo tudi v tem tednu, ko vas bo spremljala notranja napetost, povezana z nerešenimi odnosi na čustvenem področju. To bi vam utegnilo škodovati, toda tisti, ki vas poznajo, vedo, da gre to vašo lastnost pripisovati pretiravanju in vaši odkritosti. Povedali boste namreč, kar mislite, toda ta odkritost je oblika egoizma, vseeno vam bo ali ranite čustva drugih. Vaša ekscentričnost bo zgolj zunanja.

Vaš ključ: Nikar ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

KOZA

V resnici je koza neučakana in zaskrbljena, nenehno dvomi v lastna čustva in v ljubljeno osebo, v tem tednu pa bo vse skupaj čisto nasprotno, saj boste deležni povišane mere samozavesti. Kljub napakam, ki ne bodo velike, boste ostali pošteni, zvesti, pravicoljubni in vedeli boste, kaj je vaša dolžnost. Na vas se bodo lahko zanesli. Nikogar ne boste izdali in znali boste varovati skrivnost. Vaša diskretnost bo zgledna. Izražati pa se tokrat ne boste znali najboljše. Ne boste prenašali krivice. 

Vaš ključ: Vaša samozavest narašča!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Dobro boste v tem tednu shajali tudi brez materialnih dobrin in razkošje vam ne bo domače, več vam bodo pomenili urejeni odnosi. Če pa nujno potrebujete denar, ga boste tudi kmalu našli. Tudi v ljubezni boste pošteni in vestni, vendar pa si boste kljub temu občasno metali polena pod noge, iskali in tudi našli probleme. Vaši dvomi, nemir in pesimizem vam lahko zapirajo pot do sreče. Dobro se boste počutili s tistimi,  ki ne bodo motili vaših velikih načrtov in vam bodo namenil tudi nekaj neodvisnosti. Nesebično boste pomagali prijatelju v stiski in ostajali skromno v ozadju. 

Vaš ključ: Spoštujte tudi drugačne!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Marljivost bo vaš adut, kajti če se preveč prepuščate sanjarjenju, lahko postanete kot nemiren potepuh, ki brska brez cilja. Radi boste bleščeče nastopali, kar lahko nekoga zmoti. V tem tednu boste zapravljivi in se boste želeli spuščati tudi v velika finančna tveganja. Večkrat se boste znašli na robu poloma ali katastrofe, ker ste pač zamišljeni. Ne boste znali varčevati. V ljubezni si boste morali prizadevati, da boste pridobili ljubezen in jo tudi ohranili. Partnerja lahko razočarate, kajti njegove sanje ne ustrezajo vaši resničnosti.

Vaš ključ: Prizanesite tistim, ki so neodločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Nemir je značilnost vašega karakterja. Z nasršeno dlako prežite in ste vedno pripravljeni na skok ali obrambo, v tem tednu pa boste bolj opazovalec. Zaprte narave boste in razkrili se boste le tedaj, če res ne bo šlo drugače. Natančno boste vedeli, kaj hočete, samosvoji in trmoglavi boste. Na trenutke tudi cinični in ljudje se bodo bali vaših strupenih pripomb. Proti koncu tedna se boste izgubljali v drobnarijah, preveč kritizirali in iskali dlako v jajcu. V ljubezni boste bolj hladni, toda to je le zunanji videz, s katerim boste strmeli po večji meri spoštovanja. 

Vaš ključ: Ne iščite izgovorov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

MERJASEC

V tem tednu vam ne bo težko, saj boste na vsakem koraku pripravljeni na šalo, imeli boste odličen smisel za humor. Družabni boste in na zunaj bodo ljudje imeli občutek, da se razumete z vsakomer. Toda to bo le taktika, kajti v resnici boste celo malce sarkastični, ko se bo potrebno boriti zase. Proti koncu tedna boste veseli, ljubeznivi in celo ustrežljivi. Prezirali boste vsa druga mnenja in misli, saj vas bo preplavil občutek, da ste več vredni kot ostali. Domišljavost vas lahko tokrat drago stane. Če pa nečesa ne boste zmogli na prvi mah, se lahko umaknete.

Vaš ključ: Poiščite resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri