Kitajski horoskop od 16. do 21. 5. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 16. do 21. 5. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 16. do 21. 5. 2017 (foto: profimedia) profimedia
16. 5. 2017

PODGANA

Da vaš počitek ne bi predolgo trajal, bo poskrbela energija, ki vam bo povzročila zmedo na poslovnem in čustvenem področju. V sebi boste začutili nemir, in ta bo predvsem pri mlajših privzel obliko poželjivosti in razburkane čutnosti. Če ne prej, bodo sredi tedna vaše želje gotovo uslišane. Vsaj tiste, ki se nanašajo na poslovno področje. Če ste na pragu sprememb, boste mirnejši, v ljubezni pa vam so najbolj naklonjeni zadnji dnevi v tednu. Počutje se bo na hitro izboljšalo, pripravljeni boste na nove dogodivščine, polni želje po nenavadnem.

Vaš ključ: Poskrbite za finance!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

V prvi polovici tedna boste med najbolj simpatičnimi in privlačnimi ljudmi v okolici. Kar polepšali se boste, tako močno boste samozavestni in zadovoljni s svojim videzom. Tudi na poslovnem področju se tokrat ne boste mogli pritoževati. Številne novosti, spremembe in tudi razburljivosti bodo zato lahko popestrile to obdobje, ki bo polno dogovorov in akcije na vseh področjih. Le pri financah bodite nekoliko bolj pozorni, da ne boste zabredli v prevelik minus. V pomoč vam bo vaš notranji občutek, ki vam bo že povedal, kdaj imate prav in kdaj se morda motite.

Vaš ključ: Ne ustrašite se odgovornosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

Pred vami je mirnejši teden, ki pa prinaša številne nejasne preobrazbe. V prvih dneh lahko naletite na manjše ovire, labilnost in nezaupanje, ki vas bo zmedlo. V drugi polovici tedna vam bo veliko lažje, saj vas bodo vzpodbujali tisti, ki bodo povzročili hiter napredek in jasne misli. Zlahka boste navezovali stike, ter se s partnerjem pomenkovali o tem in onem. Za samske bodo najbolj ugodni zadnji dnevi v tednu, ko lahko čisto naključno srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje.

Vaš ključ: Ne zapletajte se po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

MAČKA

Cela paleta presenetljivih dogodkov vas bo malce zmedla. Obetajo se trenutki, ko ne boste obvladovali položaja in ne boste vedeli, kaj okolica ali ljubljena oseba sploh pričakuje od vas. Emocije so vas preplavile čez in čez. Vse stare vsebine so priplavale na površje in ste v fazi, ko boste naredili nov korak. Vsekakor ste vstopili v obdobje, ko delate analizo kako naprej, zato bodite še posebej pozorni na svoje želje, ter jih poskušajte uresničiti. Vezani boste imeli več sreče.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

ZMAJ

Torek in sredo boste občutili kot svoj vrhunec. Postavite temelj v odnosu, ki vas muči in vedite, da je adut še vedno v rokah vas. V partnerskih odnosih sredi tedna popustite in se odkrito pogovorite o tem, kaj se dogaja med vama. Odkrit pogovor je temelj vsakega odnosa, zato ne odlašajte predolgo. Drug drugemu moramo povedati svoja občutja in razmišljanja, ter se uskladiti. Ne bodite preponosni in poslušajte. Vzemite si čas za popolno sprostitev in odklop misli.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Čas, ki je pred vami, bo za vas konkretno boljši od preteklega obdobja. Druženje vas bo sprostilo, pričakovanje potovanja pa bo postalo izjemno prijetno in zaljubljeno. Na partnerskem področju boste malce labilni, kar vam lahko povzroči nekaj labilnosti na čustvenem področju.  V drugi polovici tedna pa boste na svoj račun prišli tudi tisti, ki ste že dlje časa v vezi, saj vas bodo vodili k akciji in direktnemu pristopu, ki bo rešil vašo situacijo. Poslovne zadeve boste dali nekoliko na stran, kljub temu pa bo vaša glava polna načrtov, ki lahko dobijo čisto drugo podobo.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Dogodki na ljubezenskem področju vas bodo prerodili, saj vam bodo dali nov elan in odprli nove poglede na življenje. Čutili boste, kot da stvari končno peljejo v vašo smer. Bodite pozorni na vse notranje vtise, saj vas bodo na poti spremljala presenečenja! Zelo veliko boste razmišljali o ljubezni, o čustvih in o vseh notranjih kovčkih, ki čakajo, da se jih znebite. Poglabljali se boste vase in bolj odprti boste do partnerja. Knjige na nočni omarici bodo zamenjale vsebino.

Vaš ključ: Glejte le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

V drugi polovici tedna boste med najbolj simpatičnimi in privlačnimi ljudmi v okolici. Kar polepšali se boste, tako močno boste samozavestni in zadovoljni s svojim videzom. Tudi na poslovnem področju se tokrat ne boste mogli pritoževati. Številne novosti, spremembe in tudi razburljivosti bodo zato lahko popestrile to obdobje, ki bo polno dogovorov in akcije na vseh področjih. Le pri financah bodite nekoliko bolj pozorni, da ne boste zabredli v prevelik minus. V pomoč vam bo vaš notranji občutek, ki vam bo že povedal, kdaj imate prav in kdaj se morda motite.

Vaš ključ: Ne ustrašite se odgovornosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Za vas, navidezno nežne in občutljive, je ta teden lahko precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili kaj vse bi želeli narediti. Morda pa celo naredite določene korake v smeri tistih želja, po katerih včasih tako močno hrepenite. V drugi polovici tedna vam bodo energije sicer naklonjene, zato se takrat tudi lotite večjih podvigov, ki vam zagotovo prinašajo dobre rezultate. Proti koncu tedna pa se boste nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, pa še samozavesti vam bo primanjkovalo.

Vaš ključ: Ne izpostavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

PETELIN

Veselo vzdušje bo prevladovalo predvsem v prvi polovici tedna, ko boste deležni predvsem lepih romantičnih doživetij. Kasneje se bo tehtnica sreče nagnila na stran tistih, ki ste v resnem razmerju. V drugi polovici tedna se boste mnogi spraševali, ali ste na pravi poti, in se morda celo zapletli v kako razmerje, ki ne bo imelo izgledov za uspeh. Previdni bodite, saj vas bodo večkrat prisilili v nepremišljeno akcijo, ki bi se pa lahko slabo končala. Področje zdravja bo nespremenjeno, kar vas bo pomirilo, kljub temu pa boste notranje malce nemirni.

Vaš ključ: Ne dovolite si nespoštovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Za marljive in organizirane čas pred vami ni preveč naklonjen, saj se nikakor ne boste znašli. Nove delovne iniciative lahko sicer predstavljajo svojevrsten uspeh. Kljub temu, pa bo vaše delo konkretno poplačano šele kasneje. Druga zgodba pa se bo odvijala na čustvenem področju, kjer je pred vami precej boljše obdobje! Tokrat boste imeli izjemno srečo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo kar ves teden. Tisti, ki ste samski boste imeli v drugi polovici tedna veliko večje možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo.

Vaš ključ: Glejte le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Nekaj se kuha in morda je na vidiku nov odnos, ki bo od vas zahteval ogromno energije. Izžarevali boste šarm in neverjetno privlačnost. Prva polovica tedna je idealen čas, da izpoveste svoje čustva osebi, ki jo opazujete. Naleteli boste na odkrit pogovor in dobili potrditve, ki si jih želite že dlje časa. Čas pred vami vas bo postavil v zanimivo pozicijo, povezano s ciljem, ki je na nek način nedosegljiv. Bodite odkriti in direktni, tako se boste najbolje znašli v situaciji, ki bo pred vami.

Vaš ključ: Poskrbite za finance!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri