Kitajski horoskop od 14. do 19. 11. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 14. do 19. 11. 2017 (foto: profimedia) profimedia
14. 11. 2017

PODGANA

Prva polovica tedna vam bo zelo naklonjena, saj se boste podali v reševanje poslovnih in finančnih zadev, ki vam bodo pričarale boljše razpoloženje, saj ste bili v zadnjem obdobju s temi zadevami preobremenjeni. Čustva boste dali nekoliko na stran, saj boste imeli občutek, da se ljubljena oseba ne odziva tako, kot bi si vi želeli. Zaradi slabega počutja se lahko konec tedna pojavi nekaj hladnosti v odnosih. Morda si celo zaželite nekaj novega, nikar pa zaradi tega ne razdirajte obstoječega odnosa.

Vaš ključ: Sproščenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

V prvih dneh tedna se vam bo zdelo, da ste prišli do točke, ko ne morete več naprej tako kot doslej. To je čas za preboj in spremembe. Nov začetek in nov zagon vas bosta čudežno prebudila. V drugi polovici tedna boste čutili novo energijo in zdelo se vam bo, kot da ste se na novo rodili. Nekoliko boste še zmedeni, ker boste imeli na voljo več možnosti izbire. Vaš optimizem se bo povrnil. Če ste imeli v vašem življenju osebo, ki vas je obremenjevala s svojimi nasveti, jo čim prej odslovite.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Obetajo se vam velike spremembe, ki jih bo potrebno zagrabiti, in sicer takrat, ko bodo aktualne. Imeli boste občutek, da se še vedno oklepate starih vzorcev, čeprav veste, da vam ne prinašajo čisto nič dobrega. V drugi polovici tedna vas bo razbremenilo nekaj situacij, ki vam prinašajo več sproščenosti, pozitivnih misli in moči, da se sestavite in na določenih področjih začnete znova. Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj nedorečenosti, vendar jih boste rešili z direktno komunikacijo.

Vaš ključ: Nove priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA

V prvi polovici tedna boste odšli na kakšno krajšo pot, ki ste jo že dolgo načrtovali. Vaša samozavest vas bo na čustvenem področju sicer bodrila k spremembam, vendar boste povabila bolj čakali. Z nekim prijateljem ali prijateljico se boste odlično počutili in boste celo poglobili kvaliteto vajinega odnosa. V zadnjih dneh tedna se boste obnašali zelo neodgovorno, kar nekomu v vaši bližini ne bo všeč. Zato lahko pričakujete tudi resen prepir, vi pa ne boste obnašali, kot da niste nič krivi.

Vaš ključ: Usmerite se k zaslužku!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Prvi dnevi tedna vam ne bodo najbolj naklonjeni, saj se boste počutili tako nemirni in osamljeni kot bi bili ledena gora, kar bo še poglobil določen konflikt. Toda tudi stres potrebujete, da vam požene kri po žilah in tudi izolacija je potrebna, da se srečate s seboj. V drugi polovici tedna prehajate v boljše obdobje. Vse se bo dobro izteklo in v sebi boste občutili iskreno harmonijo med srcem in vašim umom. Poleg tega boste čutili neverjeten pogum in samozavest. Morda bi se morali bolj postaviti zase!

Vaš ključ: Zberite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

V začetku tedna boste razočarani nad osebo, ki vas je pustila na cedilu. Toda vaš občutek za svobodo in neodvisnost vam bo pomagal, da se boste zavedali svojega bivanja in predvsem, da se ne boste preveč obremenjevali. Pripomogla vam bo tudi samozavest. V drugi polovici tedna boste še lažje sodelovali z drugimi in pomen denarja za vas ne bo več tako usoden. Drugače se boste zavedali realnosti in tudi drugače boste pristopali. Vedeti morate, kdo ste in kakšni so vaši notranji potenciali.

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

V teden boste stopili z dvignjeno glavo in veliko mero upanja na boljši jutri. Pri delu ali na materialnem področju se boste pogosto ravnali po svoji intuiciji, ki vas bo tokrat usmerjala v prave stvari. Zelo vam bo koristilo tudi neko novo spoznanje. Na sredini tedna boste zaradi tega zelo zadovoljni in umirjeni. V drugi polovici tedna se boste osvobodili nekega problema ali se poslovili od osebe, ki je imela v vašem življenju pomembno vlogo. Slovo bo morda težje kot ste si sprva predstavljali. Uteho boste ob  našli v družbi.

Vaš ključ: Pohitite, da vas ne prehitijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Teden vam prinaša spremembe. Nekaj se boste odločili, čeprav ste s tem korakom že dolgo odlašali, pomagal vam bo nekdo od prijateljev. V sredini tedna se boste odmaknili od drugih v prepričanju, da vas ljudje ne sprejemajo. Toda spoznali boste, da imate v sebi ogromno energije, ki v bistvu ne potrebuje priznanja drugih. Le težko se boste zadrževali v množici ljudi ali v skupini, saj bodo vaše osebne misli čisto drugače naravnane. Začutili boste željo po preobrazbi.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava 

OPICA

Občutek, da ste najboljši in najbolj pametni vas bo spremljal še nekaj časa, vendar nikar ne pretiravajte s koraki, ki bi lahko povzročili, da se nekomu zamerite. Vse slabe misli, ki so vas spremljale v zadnjem obdobju boste premostili z dobro voljo in optimizmom. Na sredini tedna vas čaka nadgradnja na čustvenem področju, saj se boste sposobni boriti za tisto, kar vam pripada, pa tega do sedaj niste upali izpostaviti. Največ sreče boste imeli tisti, ki že nekaj časa načrtujete spremembo.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

PETELIN

V prvih dneh tedna boste zelo zaskrbljeni ali se boste bojevali z lastnimi moralnimi razmišljanji, ki vas bodo le begala. Prepustite se toku energije, ki naj bo ves čas povezana s pozitivnimi mislimi, kajti le tako boste prejeli dovolj fizične energije in boste vedeli, kako se lahko tudi psihično napolnite. Neko situacijo boste spregledali veliko bolj celovito in brez utvar. Vedno se obremenjujete z omejitvami, ki si jih ustvarite sami. Spoznali boste nekaj novega, nove prijatelje ali zanimive informacije.

Vaš ključ: Umirjenost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

V prvi polovici tedna boste po vsej verjetnosti najraje v objemu svoje ljubljene osebe ali v družbi ljudi, ki jih imate radi in vam veliko pomenijo. S partnerjem ali s prijatelji boste načrtovali, kako bi najlepše preživeli prosti čas, vendar boste sredi tedna že preveč nervozni, da bi se popolnoma sprostili. V soboto se boste veselili nekega dejanja in nič ne bo skalilo vašega navdušenja, ki bo dobro vplivalo tudi na okolico. V sebi boste čutili novo rojstvo, obenem pa bo vaše fizično počutje boljše.

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

V prvih dneh tedna boste na delovnem mestu zelo slabe volje, mogoče pa boste tudi zaskrbljeni zaradi materialnih težav. Kmalu se bo počutje izboljšalo in boste spet z veseljem opravljali delovne obveznosti, pomagala vam bo tudi iskrenost, ki bo še dodatno izboljšala službene odnose.  V drugi polovici tedna se boste raje umaknili v svoj svet. Mogoče se bodo pojavile tudi nove možnosti glede dela ali financ. Če boste sklepali kompromis, bodite previdni.

Vaš ključ: Uspeh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri