Kitajski horoskop od 13. do 18. 3. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 13. do 18. 3. 2018 (foto: profimedia) profimedia
13. 3. 2018

PODGANA

Žal boste v prvih dneh tedna muhasti in labilni in večkrat se boste česa naveličali. Tako pri delu, kot tudi v ljubezni. Vendar pa se boste z vnemo podali v kaj novega in zanimivega, kar vas bo razvedrilo. Želeli se boste uveljaviti in veliko vam bo pomenilo priznanje, hvala in celo prilizovanje. Samote ne boste prenašali. V razmerju do drugega spola boste nestanovitni. Če ste sveže zaljubljeni, pa boste čisto zmešani, opuščali boste delo in pozabljali na svoje dolžnosti. Vaše energije bodo strastne in nepremišljene.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

BIVOL

Svoj cilj boste v tednu, ki je pred vami dosegli z odločnostjo in naglim sklepanjem. Tisto, boste sklenili, vam enostavno mora uspeti, saj ne prenašate poraza. Denarja ne boste posojali, boste pa sočutni in usmerjeni tistim, ki so vam blizu tudi pomagati. Prijatelju boste v stiski radi priskočili na pomoč z nasvetom in dejanjem. Denar boste tokrat služili zlahka in ga dobro naložili. Tveganja in pretrdega dela ne boste prenašali, saj boste večkrat utrujeni. V ljubezni ne boste poznali kompromisa in boste ljubosumni, čeprav se bo partner okoli vas trudil na vse pretege. 

Vaš ključ: Prepustite se užitkom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

TIGER

V teden boste zakorakali samozavestno in odločno. Dobre ideje vas bodo vodile v zadovoljstvo na ljubezenskem področju. Gradili boste na kvalitetnem odnosu, ki se bo stopnjeval v pozitivni smeri. Veliko vam bo pomenila tudi zvestoba. Tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje se boste najboljše počutili v družbi dobrih prijateljev. Počasi pa boste začeli tudi opazovati nov teren, ki bo zelo zanimiv. Pazite le, da se prehitro ne ogrejete za napačno osebo. Vaše delo bo učinkovito in kmalu boste želi pozitivne rezultate.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Nesamostojni boste in potrebovali boste pomoč, takoj ko pa boste čutili vsaj malo varnosti, se boste povsod znašli čisto sami. Sramežljivi boste, boječi kot dekletce in vselej pripravljeni potožiti, kako hudo se vam godi, vendar kljub vsemu ne pretiravajte. Želeli in pričakovali boste, da vas upoštevajo, vendar pa se boste kljub temu obotavljali, iskali izgovore in tarnali, da se vam godi krivica. S pesimizmom boste opravičevali svojo obotavljivost. Obnašali se boste spodobno in nežno, toda za tem se skrivajo vaše vsakdanje muhe.

Vaš ključ: Ne bodite zmedeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

ZMAJ

V prvih dneh tedna se bodo nekatere vaše iluzije ali čustvene sanje počasi razpršile. Vaša navdušenost vam bo pričarala srečo na ljubezenskem področju, ki bo trajala in trajala v nedogled. Posebno zadovoljstvo in pravi ljubezenski razcvet, čustveni zanos ali nova romanca, vas pričakujejo konec tedna. Občutili boste močno potrebo, da polepšate svoje zakonsko ali intimno življenje. Imeli boste ogromno energije. Na poslovnem področju se vam obeta zaslužen uspeh, ki vam bo povečal samozavest.

Vaš ključ: Bodite budni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

V prvih dneh tedna vas bo spremljalo sočustvovanje, obarvano s strahom in dvomi na poslovnem področju. Ne dovolite, da si ustvarite privid ali postanete žrtev ljubosumnih intrig in to zaradi osebe, ki ne želi ostati v vaši senci. Vseeno se bodo strasti dovolj razburkale, da boste pripravljeni na akcijo. Vezani boste nagnjeni k romantiki in toplim pogovorom v dvoje. Partner vam bo naklonjen na vseh področjih. V zadnjih dneh tedna svoje pravice in se na poslovnem področju postavite zase, saj se vam bo kasneje obrestovalo.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Teden vam bo naklonjen še posebej na področju ljubezenskih zadev. V romantičnem stilu boste izražali svoja čustva in z vso močjo boste strmeli k neki novi, nenavadni ali vznemirljivi ljubezenski izkušnji. Jasno vam je, koga ali kaj želite v svoji prisotnosti. Svoje ljubezenske vizije nameravate uresničiti, ne glede na svoj status. Proti koncu tedna boste občutili velik čustveni zanos in potrebo po vznemirljivi romanci in srečnim življenjem v dvoje. Zadovoljni boste tudi z razpletom dogodkov na poslovnem področju, ki se bodo odvijali v pravi smeri.

Vaš ključ: Ne odlašajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Do ljubljene osebe bodite dovolj nežni ali romantični, da bosta v četrtek ali petek doživela skupen vrhunec, ki prekaša najlepša sanjarjenja. Ne boste najbolj mirni, kar lahko povzroči, da se na hitro zaljubite in še hitreje ohladite. V lepih stvareh ne bo meja, posebno če imate dovolj domišljije. V soboto in nedeljo lahko naletite na manjše ovire, ki vam jih bo povzročil nekdo, ki vam ni ravno najbolj pri srcu. Pazite, kar se tiče finančnih zadev, saj vam nekdo meče polena pod noge in uživa v vašem neuspehu.

Vaš ključ: Ne bojte se prihodnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Na začetku tedna boste sijajno razpoloženi za novo ljubezensko romanco ali srečnejši odnos z ljubljeno osebo. Neodvisno od svojega čustvenega statusa ali let uživajte v vsemu, kar vas izpolni z zadovoljstvom in srečo. Najlepše čustveno zadovoljstvo in ljubezenska čarovnija skozi uresničitev velikih sanj, vas pričakujeta proti koncu tedna. Presenečeni boste nad odnosom nekoga, ki ga niste videli že nekaj časa. Bodite bolj spontani. Na področju posla in financ pa pazite na majhne ovire, ki se bodo pojavljale.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Prva polovica tedna bo na čustvenem področju izredno vznemirljiva. Spremljalo vas bo dobro razpoloženje, novi čustveni kontakti ali nenadna sreča v smislu neke strastne ali skrivnostne avanture, ki bo dvignila vašo samozavest. Tisti, ki ste v daljši vezi lahko naletite na manjše konflikte povezane z vajinimi skupnimi cilji. Če želite ohraniti dober in kvaliteten odnos, boste morali nekoliko popustiti. Na področju financ bo vladal nemir, povezan z nerešeno situacijo, ki se bo rešila ko boste zavihali rokave.

Vaš ključ: Ne iščite zapletov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Nadarjeni boste duševno in telesno, vendar boste bolj spretni kot inteligentni in ker se tega zavedate, vam bo včasih zmanjkalo samozavesti. V resnici niste tako močni, kot se zdi ljudem okoli vas. Vročekrvni in neučakani lahko marsikje izgubite svojo rdečo nit. V svoji jezi boste otročji in nerodni in s tem si lahko zapravite zaupanje. Če želite uspeti, se morate bolj obvladati. Poleg tega boste konec tedna egoist in se boste načeloma zanimali le za svoje probleme. Nadvse boste ljubili neodvisnost in ravnali vedno po svoje, kakor vam bo ustrezalo.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

V prvih dneh tedna se boste znašli v središču in vsi se bodo ravnali po vaših željah, kar bo močno dvignilo vaš ego. Če imate težave, vam bodo vsi stali ob strani, kar potrebujete, potem boste zadovoljni in dobre volje. Čeprav vas bodo smatrali za egoista, ki misli le nase in svoj uspeh, prinaša vaše delo vsem korist in blagostanje. Znali boste ravnati tudi z denarjem, razmišljali boste celo o tem, da bi nekaj prihranili za hude čase. Ljubezen bo konec tedna obarvana z novimi energijami, ki pa so lahko za vse tiste, ki ste vezani nekoliko nevarnega značaja.

Vaš ključ: Preverite dejstva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri