Kitajski horoskop od 13. 11. do 18. 11. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 13. 11. do 18. 11. 2018 (foto: pixabay) pixabay
13. 11. 2018

PODGANA

V tem tednu upoštevajte predvsem materialno plat, ki vas bo v sredo ponovno popeljala do lažjih in bolj smotrnih odločitev. Vpliv prijatelja, ki vam je naklonjen, vam bo pomagal, da se osredotočite na pomembne zadeve ter razvijete svoje talente v za vas pravi smeri. Morali boste biti bolj zbrani, da vam kakšna priložnost slučajno ne spolzi iz rok. Vaše notranje življenje bo zelo bogato. Konec tedna boste imeli končno možnost, da ga delite z zunanjim svetom. Najlažje za vas bo, če boste manifestirali svoja najgloblja pričakovanja in jih poskušali udejanjiti. 

Vaš ključ: Prihajajo priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

BIVOL

Močna intuicija vas bo spremljala v ljubezenskih odnosih, zato boste občasno v dvomih kako odreagirati. V najslabšem primeru se vam lahko pojavi ljubosumje, ki ga boste tokrat težko nadzirali. Zanimale vas bodo težave drugih, zato pazite, da ne boste v navalu svoje radovednosti koga prestrašili in povzročili čisto napačnega vtisa o sebi. Vaši glavni interesi bodo psihologija, otroci in skrb, povezana z njimi, ter pripadnost v ljubezenskem razmerju. Polni optimizma in volje se boste podali v čas, ki vam kljub muhastemu počutju prinaša veliko lepega. 

Vaš ključ: Bodite bolj pogumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

TIGER

Določen dogodek bo še povečal vašo intuicijo, ki bi jo bilo smotrno poslušati, saj vas bo vodila v uspeh in nadgradnjo. Znebili se boste labilnosti in nezadovoljstva, ki vas je spremljalo. Konec tedna pa vas usmerja v glamur in slavo, ki pa bosta pomenila velik finančni zalogaj. Ne ustrašite se neznanih področij, saj jih lahko z malo truda tudi vi kmalu obvladate. Glede na to, da ste znani kot sanjač, ki se rad zapira vase, bodo ljudje okoli vas mnogokrat presenečeni nad vami in vašimi koraki, ki bodo drzni in konkretni.

Vaš ključ: Počakajte na ugoden trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

MAČKA

Ne lotevajte se večjih izzivov, ki vam bodo hodili po mislih, ampak naredite selekcijo. Več boste imeli od projektov, ki bodo zahtevali dolgotrajen trud, kar bo preizkušnja za vztrajnost, ki se lahko kmalu povrne. Z denarjem boste imeli tokrat srečo, ostane pa še druga ovira. To je odnos z nekom, ki nikakor noče popustiti in se vam prilagoditi, zato pazite. Zadovoljni in nasmejani se boste podali v raziskovanje. Veliko stvari se obrača tako, kot ste pravzaprav predvidevali in upali. V četrtek bo izrazito tudi nekaj, na kar niste bili dovolj pozorni, zato uredite podrobnosti, da vas težave ne zasujejo s svojo energijo.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:modra

ZMAJ

V preteklih dneh ste bili deležni številnih pomembnih in pozitivnih sprememb. Prihajata dodaten čar in moč, ki jo pričakujete. Spremembe bodo vidne tudi pri vašem zunanjem videzu, za katerega boste večkrat deležni komplimenta, da izgledate mlajši kot v preteklih letih. Prav tako boste pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih, kjer boste delovali. Vaše telo bo prepleteno z ugodnimi vibracijami. Pred sabo imate številne možnosti investiranja in načinov, da zaslužite nekaj več denarja.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

KAČA

Veliko se boste ukvarjali z nepremičninami, z bankami, s posojili, vendar se bodo zadeve zadnji trenutek vedno rešile v pravi smeri za vas. Za tiste, ki študirate, je to nekoliko težje obdobje, zato se boste morali za boljše ocene in pohvalo truditi bolj kot običajno. Na področju prijateljskih odnosov se nakazuje na psihični in duševni ravni aktiven čas, v katerem boste končno izpostavili svoj pravi jaz in zadovoljno boste zakorakali naprej proti novim zmagam, ki se bodo vrstile konec tedna.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

KONJ

Dnevi v sredini tedna bodo od vas zahtevali spremembe. Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica popolnoma drugačna. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Brez težav se boste usmerili v boljše energije, zato ne zapletajte stvari z nepotrebnimi vprašanji. Vse boste izvedeli ob pravem času. Pričakovali ste še nekaj ovinkov, v resnici pa bo pot odprta in ravna, posebno v ljubezni, kjer ste v zadnjem času že nestrpni. Čas pred vami bo posebej obetaven za tiste, ki čakate da se določena situacija uredi.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno modra

KOZA

Postajate zahtevni in ambiciozni zato ničesar ne prepuščate naključju. Vaša iznajdljivost bo posebno izrazita konec tedna, saj se vam bo vse odvijalo spontano, skratka tako, kot si boste zamislili. Z dobrim namenom se boste odločili, da ostanete zvesti sami sebi. Preseneča vas da se določeni ljudje ne znajo soočiti s težavami, posebno če ste povezani z nekom, ki vam povsem nejasno govori o svojih namenih. Vse se spreminja prehitro, da bi lahko sledili. Nekdo vas nenehno priganja in najbolj vas jezi to, da ima morda celo prav. Preverjajte dobljene informacije in razmislite, kako bi jih učinkovito uporabili.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

OPICA

V sredini tedna se boste odlično počutili. Pripravljeni boste na druženje, zabavo in prijetne prelomnice. Raziskovali boste radosti življenja, deležni boste tudi veliko romantike in užitkov na več področjih. Petek bo odličen za vse tiste, ki že dolgo časa iščete zaposlitev oziroma zbirate pogum, da bi se podali na samostojno poslovno pot. Prihajajo tudi nova poznanstva, ki bodo vsekakor obogatila vaše življenje. Tudi finančno boste bolj pripravljeni in prodorni, tudi v nedeljo, ko se boste družili s svojo družino.

Vaš ključ: Zavedajte se svojih prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

V torek se vam bo nasmehnila sreča, ki jo bo potrebno čim prej zagrabiti, v nasprotnem primeru se bo umaknila iz obzorja. Vaši strahovi se bodo v četrtek umaknili, dobili boste moč in pogum, sprejmite pa tudi nasvete ljudi, ki jim zaupate, saj bi lahko sami spregledali kakšno pomembno malenkost. Postavljeni boste na realna tla in zanimiv dogodek bi vam lahko odvzel vašo občutljivost ter labilnost. Ljudje bodo v petek zelo presenečeni nad vašo odločno in neposredno komunikacijo.

Vaš ključ: Ne zadržujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna 

PES

V čas, ki je pred vami stopate zelo neobremenjeni in polni novih, prodornih zamisli. Prodorna pot se nakazuje tistim, ki se ukvarjate z umetnostjo, glasbo ali s prostovoljnimi dejavnostmi. V najslabšem primeru lahko določen konflikt vpliva na vaš partnerski odnos, ki se bo še posebej proti koncu tedna znašel na preizkušnji. Prisiljeni se boste nadzirati v odnosih, v nasprotnem primeru se boste ves čas vrteli v konfliktih. Lahko se znajdete v vlogi zdravilca, ne pa mučenika, kot ste vajeni.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Razigrani boste in nadvse zabavni, kar bo opazila tudi simpatična oseba nasprotnega spola. Na žalost pa boste tako močno zaposleni s samim sabo, da boste pozabili na občutke drugih. Nekoliko težje bo v sredo na finančnem področju, saj nihate in zato ste neprevidni. Preverite vse pogodbe in dogovore, morda naletite na nekaj, kar bi morali nujno že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost. Osredotočite se pozitivno plat zadeve, ki je že nekaj časa pod vprašajem.

Vaš ključ: Ne skrivajte čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Poglejte si še: 

 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri