Kitajski horoskop od 1. do 6. 1. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 6. 1. 2019 (foto: pixabay) pixabay
2. 1. 2019

PODGANA

Čas je za nove začetke in podvige, morda celo sveža čustva. Dogodki se bodo vrstili posebno intenzivno in spodbujali težnjo po večji kakovosti bivanja. Vaše odločitve bodo podrejene udobju in varnosti. O tem ne boste mogli dosti razmišljati, ampak le delovati. Preveč nakopičenih nalog boste težko obvladovali. Hrepeneli boste po miru, počasnem tempu in vsem, kar bi napolnilo prazne baterije. Doživljali boste celo paleto čustvenih izzivov. Na trenutke bo vladala zmeda, ko ne boste prav dobro vedeli, kaj bi sploh radi. Energije se bodo zdele neoprijemljive, kar zna vsakdanji ritem spremeniti.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo zelena

BIVOL

Ste eni tistih, ki bodo v prvih dneh tedna najbolj blesteli in izkoristili ugodne vibracije, zato nikar ne sedite križem rok. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti.  Glede nečesa se boste odločili lažje, kot upate. Ob vas bo oseba, ki je dala skozi nekaj pomembnega ali preprosto verjame v vas. To vam lahko da krila, pravi zagon, da se borite. Vaša nervoza je lahko na delovnem mestu v petek zelo škodljiva. Ostali, bodo bolj umirjeni od vas. Ker ste trdni in samozavestni bi se morali z lahkoto lotiti tudi večjih projektov, ki vam jih bo nekdo predlagal.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Ustavili se boste le na trenutke, da bi zajeli sapo. Izzivov v sredo ne bo primanjkovalo. Če boste imeli čas, si privoščite nekaj zase z vsem užitkom. Razvrščali boste odvečne stvari, jih pospravili ter se držali pravila, da je dobro le tisto, kar preživi v vsakršnih okoliščinah. Z neverjetnim občutkom za bistveno vam bo uspelo biti vedno ob pravem trenutku na pravem mestu. V tem boste našli posebno zadovoljstvo. Ritem bo v petek podrejen motiviranosti in izzivom. Sprejemali ne boste ničesar, kar ne bi bilo povsem v skladu z vami.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

MAČKA

Obdržite svoje ideje. Kar je še slabše, verjetno se dobro zavedate, da določenih stvari ne morete pravilno oceniti. Poskusite se v prvih dneh leta malo bolj poglobiti. Nekaj vam ni preveč pisano na kožo, gre za dejavnost, kjer ni jasnih pravil. Ne marate takih improvizacij in obratno, najuspešnejši ste takrat, ko vsaj približno veste, kaj lahko pričakujete. Nekoliko bolj se poskusite prilagoditi! Nove priložnosti na poslovnem področju vam bodo vrnile energijo, ki ste jo izgubili. Zaupajte le sebi in svojemu instinktu.

Vaš ključ:Ne bojte se realnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rumena

ZMAJ

Nagnjeni boste k pretiravanju. Naložili si boste veliko več dela, kot si ga želite. Čeprav bo odločitev dobra, je lahko preveč stresna. Če se boste poskušali pogovoriti o pomembnih zadevah, bodite potrpežljivi. Prevelika pričakovanja vas bodo pripeljala do razočaranj. Vaša romantičnost bo v petek v odnos vnesla veliko svežine, ki ste jo pogrešali. Spomnili se boste, kako zelo lepo je biti pozoren do nekoga, ki ga imate radi. Poskusite si pomagati s pogovorom in ne zatirajte čustev. Vaše ideje bo podpirala ogromna količina energije, ki jo boste znali pravilno usmeriti.

Vaš ključ: Ne pozabite na malenkosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

KAČA

Prepusti boste za ideje in mnenja, ki bodo bogatila čustva. Preplavila vas bo dimenzija, ki bo v silvestrovi noči delovala kot poživilo. Želeli si boste energijskih spodbud, dobili pa vse kaj drugega kot to. Počasen, zasanjan, celo pasiven ritem bo imel prav posebno nalogo. Ne odnehajte prehitro, saj ste šele začeli. Kmalu bo prišel trenutek, ko boste zmogli čisto vse. Tudi tisto, za kar do sedaj niste imeli dovolj poguma. Vaši apetiti bodo naraščali skupaj z vašimi ambicijami. Pazite, da se ne boste v iskanju pomoči zapletli v nejasne odnose.

Vaš ključ:Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Čustva boste odprli neznanemu, naj preseneti s svojo nepredvidljivostjo, širino in čarobnostjo. Občutki bodo vodili k pravemu cilju. Na preizkušnji bo čut za sodelovanje, ki bo po vašem mnenju daleč pod povprečjem. Treba se bo polno zavzeti, delovati na več ravneh hkrati. Skrbi se bodo v soboto pozitivno razpletle, kar vas bo takoj spravilo v boljšo voljo. Spet boste imeli čas za konkretne nakupe. Ko bodo zadeve dosegle vrelišče, se boste o vsem pogovorili in jih tako premaknili iz mrtve točke. Nenadoma bo vse lažje in lepše.

Vaš ključ: Spoštujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rjava

KOZA

Vse bo povezano z vašim finančnim stanjem. Delo vas kljub silvestrovi zabavi povsem prevzema. Nimate časa niti za dihanje, kaj šele za nadaljevanje srčnih načrtov. Nekdo računa na vašo pomoč. Videli boste globlje od drugih, in zato tudi prej začutili, kam stvari peljejo, a vseeno se ne prenaglite s hitro potezo, saj bi lahko obžalovali. V petek lahko pričakujete veliko dogajanja na ljubezenskem področju. Celo nekdo, ki je bil zelo hladen, bi se znal omehčati. Pričakujete lahko tudi veliko prijetnih vabil.

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

OPICA

Sprijaznite se z dejstvom, da je najboljše, da se najprej znebite starih dolgov in šele nato začnete znova. Strmeli boste k večji odgovornosti. Za vse obveznosti ki vas čakajo si bo treba vzeti malo več časa in se v njih malo bolj poglobiti. Racionalni trenutek, pod katerim vplivom ste bili kar nekaj časa, se bo spet začel umikati vaši intuiciji, ki vas vodi bolje od vsega. Želeli si boste bližine partnerja, saj vas bo s svojimi besedami in dejanji sproščal in razvajal. Nedelja bo od vas zahtevala veliko prilagajanja drugim, predvsem prijateljem.

Vaš ključ:Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:svetlo modra

PETELIN

Čas se bo odvijal izjemno dinamično, stvari okoli vas bodo pospešile svoj tempo, zato pazite, da se ne boste prenaglili. Priložnosti za počitek bo malo. Pričakujte večje spremembe. Tudi kar se tiče doma in družine se lahko marsikaj začne vrteti v drugo smer. Vi ostanite pri svojih odločitvah in vse bo šlo mimo. Čas je, da obrnete nov stran v življenju in pustite tudi drugim, da izrazijo svoje sposobnosti. Zato ne boste sami nič manj uspešni, ampak toliko bolj sproščeni. Namesto da se pretegujete, bo dovolj prava beseda ob pravem trenutku, ki vas bo povzdignila nad povprečje.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno modra

PES

Izredno dobro se boste ujeli z vsemi, ki vam bodo tokrat pripravljeni prisluhniti. Kar se tiče čustev je pred vrati zmeda, ki vas bo pripeljala do spoznanja, da je najboljše, če se zaneseš le nase. Na silvestrovi zabavi boste nasmejani in zelo zadovoljni s spletom okoliščin, pozorni pa bodite na izdatke, saj se vas bo nekoliko lotila pretirana zapravljivost. Na življenje boste počasi pogledali z bolj zabavne plati. Nič se vam ne bo zdelo tako resno in usodno, da tega ne bi mogli sami rešiti. Nekaj težkih trenutkov pa vas čaka v soboto, malce nesamozavestni boste in polni nezaupanja vase, zato več počivajte in se manj obremenjujte.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:karmin rdeča

MERJASEC

V partnerstvu boste potrebovali predvsem strast, ki vas bo v najdaljši noči prijetno presenetila. Vse se bo dogajalo z pospešeno hitrostjo in zgodilo se vam bo veliko lepega. Napetost bo čez teden popustila, veliko spodbude in veselja lahko najdete v družbi prijateljev, naj vas pocrkljajo, tako kot znajo le oni. Odnosi s sodelavci bodo dobri in v delovnem smislu zelo učinkoviti. Partner bo vneto preizkušal vaš prag tolerance in vam žele dokazati, da ima prav. Vztrajajte pri svojem, saj imate tokrat prav.

Vaš ključ: Usmerite se k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri