Horoskop od 3. do 10. aprila 2014

Horoskop za obdobje od 3. do 10. aprila 2014.

3. 4. 2014

Oven

Delo: Veliko boste premišljevali, vendar s tem ne boste prišli do nobenih rezultatov. Bolje bi bilo, da bi naredili, kot ste si zamislili. Če se boste znašli v skušnjavi, ne odstopajte od svojih prepričanj. Ljubezen: V ljubezni ne boste vedeli, kaj se plete med vami in osebo, ki vam je všeč. Najbolje bo, da ji nežno poveste, kaj mislite. Zdravje: Potrebujete počitek.

Bik

Delo: Stvari se bodo hitro razvijale, še posebej na službenem področju, kjer vas bodo vsak dan presenečale novosti. Uresničili boste nov cilj in s tem dobili nov zalet. Ljubezen: Konec tedna pobegnite s prijatelji na lepše. Napolnili se boste z energijo in spoznali zanimivo osebo. Zdravje: Daljši večerni sprehod ali tek vas bo dovolj utrudil, da boste lažje zaspali.

Dvojčka

Delo: Ne zanašajte se na druge, to vam ne bo pomagalo pri službenem projektu. Rešili boste težavo, ki vas je dolgo obremenjevala. Kolegu raje ne pomagajte, saj vas bo sicer potegnil v svoje spletke. Ljubezen: Čeprav se tega ne zavedate, je vse odvisno od vas, v ljubezni se vam nasmiha sreča. Prepustite se čustvom. Zdravje: Izogibajte se alkoholu in cigaretam.

Rak

Delo: Sodelavčevo zamujanje vas bo čedalje bolj motilo, kar mu boste tudi povedali. Ljubezen: Čeprav ste se v preteklosti že opekli, boste poskusili še enkrat. Vse kaže, da boste tokrat končno naleteli na nekoga, ki vam ustreza vizualno in intelektualno. Zdravje: Odlično se boste počutili! Končno bo pravo vreme za vaš najljubši šport.

Lev

Delo: Sodelavcu boste rade volje prepustili nekaj nalog, ki si jih tako zelo želi. Obeta se vam službena pot. Ljubezen: Ne silite preveč v novo razmerje. Raje poskrbite, da se bo med vama najprej vzpostavilo zaupanje. Če ste v razmerju, se boste nekoliko oddaljili od ljubljene osebe. Postavite se v njeno kožo. Zdravje: Dobre volje boste.

Devica

Delo: Kdaj tudi dovolite, da še drugi povedo svoje mnenje. Ne silite ves čas v ospredje. Ljubezen: Zaljubljeni dnevi so v polnem teku, zato jih dobro izkoristite. Popoldneve preživite z ljudmi, ki so vam pri srcu, še posebej z ljubljeno osebo. Zdravje: Pojdite na pregled k zobozdravniku.

Tehtnica

Delo: Vaši sumi glede nekega sodelavca so upravičeni, zato mu nikar ne zaupajte. Bodite previdni pri podpisu neke pogodbe. Ljubezen: Neka čustvena težava bo še naprej ostala nerazrešena. Pustite času čas in ne prehitevajte stvari. Če ste v zvezi, bo reakcija ljubljene osebe precej dvolična. Zdravje: Dobro.

Škorpijon

Delo: Izredno motivirani boste. Postorili boste tudi tisto, kar ste prej dolgo časa odlagali. Ljubezen: Ljubljena oseba bo bolj razumevajoča, kot je bila zadnje čase, zato ji kar predstavite svojo zamisel. Samski boste dobili težko pričakovani obisk. Zdravje: Potrebujete čas zase.

Strelec

Delo: Prisluhnite razumu, ki vam govori, da se ne smete preveč obremenjevati z drugimi ljudmi, pa četudi gre za bližnjo sodelavko. Ljubezen: V ljubezni boste še naprej preživljali medene tedne. Izredno optimistični boste, novica, s katero vas bo presenetila ljubljena oseba, pa obljublja še marsikaj lepega. Zdravje: Popazite na kilograme.

Kozorog

Delo: Služba vas bo izčrpavala. Vzemite si več časa zase. Premislite morda celo o dopustu. Ljubezen: Po dolgih urah v službi boste najraje v zavetju doma. Počutili se boste ljubljeno kot že dolgo ne. Zdravje: Odpravite se na svež zrak.

Vodnar

Delo: Izvedeli boste zelo zanimivo novico, ki vam bo v službi prinesla veliko občudovanja. Ljubezen: Ljubljena oseba bo omehčala vaše srce s pozornostjo in prijetnim presenečenjem za konec tedna. Ljubezensko razpoloženje med vama bo zelo intenzivno. Zdravje: Dobro.

Ribi

Delo: Ukvarjali se boste z novim projektom, ki vam bo dal veliko sveže energije. Ljubezen: Pazite, da se ne zapletete v strastno razmerje, zato se zanesite na prijateljski nasvet. Raje se posvetite partnerju. Samski pa boste dobili kar dve zanimivi povabili na lepše. Zdravje: Več se ukvarjajte s športom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri