Horoskop od 21. do 27. avgusta 2014 - Napovedi - Sensa.si

Horoskop od 21. do 27. avgusta 2014

Horoskop za obdobje od Od 21. do 27. avgusta 2014

21. 8. 2014

Oven

Pazite, da naglica vaših želja tokrat ne zavre nečesa lepega. Vsaka stvar namreč potrebuje svoj čas. Izogibajte se sporom, za nesoglasja in ostre besede o preteklosti v prihodnjih dneh ne bo prostora. Prepir je odlika, ki vam lahko situacijo prej pokvari, kot izboljša. Rajši se opogumite in predlagajte urice za dva. Nežne, sproščujoče, daleč od vseh in samo za vaju ...

Bik

V ljubezni uživajte, predajajte se pozornostim srčne osebe. Nekaj časa si vzemite še zase, za izpolnitev lastnih želja, kot so hobiji ali rekreacija. Bodite drzni in pogumni ter zase zahtevajte več. Oseba, ki se ji odpira vaše srce, je vredna zaupanja. Vendar bo še bolj vaša, če boste ostali to, kar ste, in puščali nekaj časa in svobode tudi zase.

Dvojčka

Partnerju namenite še nekaj več pozornosti in prilagodite se njegovemu stilu življenja. Postavitev lune in ozvezdja vam prinaša čustveno poglobitev, Venera pa dodatno romantiko. Prepustite se trenutnemu čarobnemu toku. Poletni večeri so idealna priložnost za to, da srčni osebi dokažete, da želite in zmorete biti tudi nezadrgnjeni in sproščeni. To jo bo še dodatno podžgalo.

Rak

Nekdo vas bo spremljal na vsakem koraku. Ne bodite pesimistični, še zlasti ne zdaj, ko so vaša čustva zelo nežna. Včasih človek v zaljubljenosti napačno odreagira in povzroči ravno nasprotno od želenega. Čas je, da to začnete brzdati in prisluhnete notranjemu glasu, ki vpije: 'Prepusti se, dovoli svojemu srcu ljubiti neovirano!!' Zaprite vrata preteklosti.

Lev

Imate radi morje, jadranje in ribolov? Če si še nista privoščila romantike ob soju sveč, ob zvoku morskih valov, je zdaj skrajni čas, da to storita. Od ponedeljka boste prekipevali od ljubezenske, strastne energije. Ja, poletje tudi ljubezenskim zadevam zelo dobro dene. Izkoristite te dni in ljubezensko vodo speljite na svoj mlin.

Devica

Vsa vaša pričakovanja v zvezi s partnerjem naj bodo v mejah normale - ne pričakujte preveč! Posebno izrazit bo v tem tednu vaš čut za rešitev nekega vajinega ljubezenskega spora iz preteklosti, obetal bo mavrico rešitev, kako zapreti stara vrata. Lotite se priprave zabave. Vnesli boste veselje v srce ljubljene osebe, ki obožuje vaš nasmejani obraz.

Tehtnica

Iskren pogovor s srčno osebo vas bo nagradil s svežo energijo in ponovno prebudil metuljčke v trebuhu. Čustveno boste zelo sproščeni. Ljubezensko področje bo po dolgem času znova zacvetelo in prebudilo vaše srce. Počutje bo odlično, saj boste imeli občutek, da se prebujate iz tisočletnega spanca. Za vašo ljubezen ne bo več ovir.

Škorpijon

Zaključite tisto, za kar veste, da je že zaključeno. V tistem trenutku, ko boste to storili, se vam bodo odprla nova čudovita ljubezenska obzorja. Takšna, kakršna si v resnici želite in kakršna si zaslužite. Dokler se boste zaradi preteklosti zapirali kot školjka v morju, tako dolgo vaše srce ne bo moglo s polnim utripom biti in dati srčni osebi tistega, kar si želi od vas še bolj kot vi od nje.

Strelec

Pozorni bodite predvsem v telefonskem pogovoru v zvezi s srčno zadevo, saj lahko napačno razumljena beseda kot hišico iz kart sesuje nekaj lepega. Če boste zraven še malo modri, vas na srčnem področju čaka obilo veselja in prijetnih pripetljajev. Nemir med čakanjem razpleta izženite z gibanjem. Izbor je pester, vi samo izberite način.

Kozorog

V prihodnjih dneh bodo dane vse možnosti in izpolnjeni vsi pogoji za nežno poletno romanco. To ne pomeni, da mora priti nova oseba v življenje, če srčno osebo že imate. Včasih se na starem ognjišču lahko mnogo topleje pogrejemo kot pa na novem plamenu. Le potruditi se je treba. Vidva to vesta. Težava je v tem, da nihče od vaju ne stori prvega koraka. Dajte vi!

Vodnar

Simpatija, s katero se srečujete v delovnem okolju, bo tokrat otožna in žalostna. Pogovorite se z njo in jo vsaj malce osrečite s sprejemom povabila na kosilo. Razvedrilo in občutek veselja bosta obojestranska in bosta vodila v nekaj več. Nekaj, kar že slutite, vendar nočete prisluhniti notranjemu glasu. Zakaj? Ne bodite trapasti. Ni razloga za dvome.

Ribi

Če se vam karkoli zaplete v srčni zadevi, ne obupajte, predvsem pa se ne distancirajte. Ravno nasprotno. Bodite jasni, načelni in odločni. Ovinkarjenje vama ne obeta nič kaj dobrega. Planetarna postavitev vam prinaša nihajoče počutje. Zato v teh dneh ne bo dobro sprejemati dokončnih srčnih odločitev. Bo se pa treba postaviti zase in imeti svoje stališče glede vajine prihodnosti.

Napisala: Jasnovidna vedeževalka Vesna; dosegljiva sem na številki 090 6606, možen je tudi dogovor za osebno srečanj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri