Horoskop od 15. do 21. 4. 2013

Čaka nas navidezno mirnejši teden, v katerem pa se bo dogajalo marsikaj takega, da bomo dobili občutek, kako se stvari le umirjajo, in da bomo kmalu lahko v svoj jutri gledali mirneje. Motilo bo pomanjkanje komunikacije, marsikaj ne bo povedano, pa bi moralo biti.

15. 4. 2013

Morda tudi z razlogom, da ne bi koga vznemirili, ali pa zaradi česa drugega. Planeti se drug za drugim selijo v Bika, stabilizacija razmer in vzdušja bo na prvem mestu. Bik ne prodaja megle, ampak raje pokaže konkretne in uporabne rezultate.

Oven (21. 3.–20. 4.)

Dobili boste občutek, da ste premaknili voz, ki ga je zdaj treba samo še poganjati naprej, in če je smer jasna, to lahko počno tudi drugi. Vi boste sodelovali bolj s svetovanjem, dogovarjanjem, tudi s spodbudo. Pred seboj že vidite nove izzive, ki počasi zvišujejo napetost, posvetite jim pozornost prej, preden vas pritisnejo ob steno. Glede financ se perspektiva izboljšuje, a razloga za evforijo še ni.

Bik (21. 4.–21. 5.)

Prah se počasi spušča in vse bolj je slika jasna. Ko enkrat veste, pri čem ste, ni ovire za vas. Vaš korak bo postal trden in drugi se bodo naslonili na vašo stabilnost. V ljubezni nekaj ne bo jasno. Tudi če se bo pozneje vse skupaj izkazalo za nesporazum ali pa bo premalo komunikacije, boste še nekaj časa previdni, morda tudi sumničavi.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Počutili se boste dobro, drugi pa vas bodo gledali z začudenjem, saj pravih razlogov za srečo in veselje ne bo. V drugi polovici tedna boste počeli nekaj stran od oči javnosti, nekomu boste zelo koristili ali pomagali, a ne bo želel, da bi se to vedelo. Odličen čas za detektive in druge vrste raziskovanja.

Rak (22. 6.–23. 7.)

Raki boste v tem tednu naredili nekakšen preskok, namreč iz ustaljenega razmišljanja o znanih in varnih stvareh ter poteh boste začeli gledati v čase, ki šele prihajajo. Morda boste začeli načrtovati kaj pomembnega, po možnosti kaj takega, kar bi moralo biti na vrsti že pred časom. V službi bo pomanjkljiva ali pa izrazito enostranska komunikacija.

Lev (24. 7.–23. 8.)

Ker se kar trije planeti v tem tednu selijo v vašo hišo kariere, bi moralo priti ali do pohvale oziroma občutka, da ste na pravi poti, ali do utrditve položaja ali pa do pozicije vodenja oziroma odrejanja, kaj naj kdo počne, da bo šlo vse v redu. Za stare težave zdaj enostavno ne bo časa. Vaši načrti bodo veliki in bleščeči, prehitevali bodo drug drugega.

Devica (24. 8.–23. 9.)

S prehodom Venere, Sonca in Marsa v Bika se tudi vam svetli na obzorju. Napetosti bo počasi vse manj, čeprav pa Merkur, ki je za vas med vsemi najpomembnejši, ostaja še nekaj tednov v hiši krize; o njej boste govorili še naprej, kot bi se želeli komu smiliti. Prihaja čas, ko se boste lahko izkazali na področju, ki vam najbolj leži – informacije in njihova analiza.

Tehtnica (24. 9.–22. 10.)

Za tehtnice vreme ne kaže najbolje. Če vam je uspelo v zadnjem času doseči kakšno soglasje ali trden dogovor, vam bo naslednji mesec lažje. Če pa imate veliko stvari odprtih ali pa so se celo zaostrile, ne glede na vaša prizadevanja, potem bo že ta teden šlo bolj kot ne 'na nož'. Besede ne bodo tekle, vsak bo ostajal na svoji strani, razhajanja bodo vse večja.

Škorpijon (23. 10.–22. 11.)

Pri svojih aktivnostih začnite upoštevati druge, predvsem spoznavati njihove sposobnosti ter zmogljivosti in spoštovati njihove omejitve. Če se boste zagrizli v premagovanje razlik, vas bo razvoj situacije pripeljal do tega, da boste morali dvigniti roke. Bolje je torej, da začnete stvari sprejemati takšne, kakršne so.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Vaš utrip se bo malo umiril, akcije bo počasi manj kot prej, poskrbeti bo treba za stvari, ki jih strelci navadno ne marate; očitno se je nabralo veliko malenkosti in sitnih, rutinskih opravil. Tudi če vam ni všeč, malo potrpite, potem bo spet nekaj časa mir ... Videti je podporo s strani drugih, glede plasiranja ali obračanja denarja pa bodite v tem tednu zelo previdni.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Proti koncu tedna se boste bolj aktivirali, upajte, da boste imeli polne baterije. Kar precej dela boste namreč imeli. Obvladovali ga boste zlahka, saj bo šlo prej za rutino kot za kaj čisto novega. Skrbeli boste za dobre rezultate, pa tudi za številne malenkosti. Ker je s podrejenimi videti dober odnos, bi se dalo iz tega sklepati, da ne boste preveč zahtevni in 'nemogoči'.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Ko se ozračje umirja, se vodnarji navadno ne počutite najbolje. Še najbolj je to odvisno od stopnje napetosti ali razdraženosti. V tem tednu ne bi bilo narobe malo izpreči konj ter si nabrati energije za naprej. Kočijo trenutno vodijo drugi, vaši nasveti trenutno niso dobrodošli, saj vam drugi dajejo vedeti, da dobro obvladajo položaj. Posvetite se torej sebi.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Po enotedenskem vmesnem obdobju, ko se nekako niste našli, se veter spet obrača, tokrat v vašo korist. Veliko gibanja, telefoniranja, spreminjanja in prilagajanja je videti v horoskopu, še bolj v drugi polovici tedna. Glede financ bodite previdni, saj je možen kakšen spregled, morda vas zanese kakšna prelepa informacija, ki ji boste prehitro verjeli.

Astrolog Bern Jurečič je pogledal v zvezde za obdobje od 15. do 21. 4. 2013

bern@astrology.si; www.astrology.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri