Elementi in počutje 2. – 15. 8.

Preverite, kako se boste počutili v svojem elementu v naslednjih dneh.

Elementi in počutje 2. – 15. 8. (foto: profimedia) profimedia
8. 8. 2017

OGNJENA ZNAMENJA Oven, Lev, Strelec

Obdobje, ki je pred vami, bo zaznamovano z velikimi pritiski in nihanji. Pazite tudi na svoje telo in nihanje telesne teže. Imejte jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nezadovoljstvo. Finančno ne boste smeli biti obremenjeni. Dobre iztočnice lahko pričakujete na področju učenja in pri pridobivanju znanja. Za ljubezenske podvige do 5. avgusta ne bo časa, saj boste preobremenjeni z željo po napredku in uspehu. Pokazalo se bo nekaj priložnosti, vendar bo treba tvegati. Reklo služba je služba in družba je družba boste imeli v prvi polovici avgusta ves čas v mislih, ko vas bodo sodelavci vabili na kavo sredi najbolj zagnanega dela. Z veseljem boste uživali tudi v družbi prijateljev. Energija ognja bo poskrbela za brezskrbnost in spontanost v odnosih. Proti sredini meseca boste urejali domače zadeve, predvsem s pogovorom. Če ste se zadnje čase s člani svoje družine pogovarjali o skupnih finančnih zadevah, bodo te zdaj rešene. V službi boste počasi napredovali. Nadrejeni cenijo vaše delo, čeprav vam tega ne povedo. Bodite zadovoljni s tistim, kar imate in si lahko privoščite. Poskusili boste doseči svoje, čeprav brez prevelikega navdušenja in pravega prepričanja. V dnevih po 13. avgustu se boste borili sami s sabo ter z ljudmi v okolici, ki se vam bodo zdeli zelo nemirni in nestrpni. Tudi vi nikakor ne morete ostati pri miru in nenehno pričakujete odgovore, ki pa prihajajo počasi.

ZRAČNA ZNAMENJA Dvojčka, Tehtnica, Vodnar

Obdobje pred vami bo vznemirljivo. Čutili boste precejšnje pritiske, morda ne prav vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da so vsi okoli vas živčni in nezbrani. Sami boste tokrat malo bolj umirjeni. Izzivajo vas tisti, ki so značajsko povsem drugačni od vas, veliko bolj konkretni in neposredni, zaradi česar jih občudujete. Vsekakor pa je bolje, če s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj ste v obdobju, ko vaši koraki niso popolnoma zbrani. Telesna pripravljenost bo v prvih dneh avgusta na vrhuncu. Koraki na razpotjih bodo pogumni in samozavesti. Odkrivali boste skrivnosti in zadeve pogledali drugače kot do zdaj. Največ motivacije boste potrebovali v ljubezni, saj boste imeli občutek, da vam ljubljena oseba ne ponuja dovolj. Proti sredini meseca boste morali prisluhniti sebi in glasu svojega srca. Prijetne melodije bodo donele v odnosih, ki so bili v zadnjem času skrhani. V ospredju bo romantika, ki vas bo napolnila s pozitivno energijo. Niste najbolje razpoloženi, tudi zato, ker še vedno razmišljate o nedavnih ljubezenskih korakih, ki ste jih naredili. Le čas bo pokazal, kdo je imel prav. Do takrat pa popazite ob večjih nakupih. Sredi meseca boste močno hrepeneli po strasti in užitku. Nagnjeni boste tudi k samopomilovanju. Če sami ne boste stopili na pot sprememb, se ne bo nič spremenilo! Kljub užitkom, ki se bodo vrstili, pa ne pozabite na svoje obveznosti, ki vas čakajo za ovinkom.

ZEMELJSKA ZNAMENJA Bik, Devica, Kozorog

Nikakor se ne morete umiriti, vaše počutje niha od navdušenja do dvomov ter se nadaljuje v pozitivnem slogu. Vsekakor si morate priznati, da ste precej labilni, kar boste morali slej ko prej premostiti. Po začetnem nelagodju, ki ga boste čutili, se boste sprijaznili z dejstvi in začeli delovati v skladu z njimi. Ne čakajte, da vam bo partner ali prijatelj dal kakršnekoli namige, saj že veste, da boste na koncu naredili po svoje. Želite si nekaj trajnega, toda marsikaj bo odvisno tudi od vas in od vpliva planetov, ki lahko kakšno zadevo upočasnijo. Imate priložnost popraviti določene napake, a le če boste povsem iskreni in neposredni. Počasi pa se vendarle pripravljate na pomemben korak, ki bo konkretnega značaja, in kmalu boste objeti v ritem harmonije. Spontano se boste po 8. avgustu lotili zastavljenih nalog in obveznosti. Odločno boste zastopali svoje mnenje in bili odgovorni pri pomembnih izzivih, ki se bodo nizali. Optimizem se po 12. avgustu umika in prihaja soočanje z realnimi omejitvami. Zaradi tega bo manj smeha in veselja, a več treznosti in praktične energije ter s tem tudi pametnih odločitev. To zagotovo ni pravi čas za večje in pomembnejše ljubezenske vibracije, morda le za več druženj in razmišljanje o tem, kaj dejansko potrebujete. Vprašali se boste, kje je vaša sreča, in lahko se vam zgodi, da se za nekaj časa celo zaprete vase, v svoj svet, česar ljudje okoli vas ne bodo razumeli.

VODNA ZNAMENJA Rak, Škorpijon, Ribi

Zanimivo vam bo, ko boste ob nekem neobvezujočem pogovoru v prvih dneh avgusta pustili sijajen vtis. Po odzivu boste začutili, da ste vse skupaj izredno spretno izpeljali, spremljalo vas bo tudi veliko lepših energij, ki bodo dodatno poudarile vašo samozavest. Bolj se bo bližala določena zadeva, bolj boste nervozni, saj boste želeli narediti več, kot ste si zamislili. Čas bo, da poiščete neko dodatno dejavnost, saj bi z dodatnim zaslužkom lahko začeli uresničevati svoje želje. Ob novostih čutite hkrati strah in radovednost. Že v sredini meseca boste raztreseni, kar bo opazil predvsem nekdo izmed mlajših. Čustvena varnost bo v ospredju in roka bo objela roko, obeta se vam zadovoljstvo. Popaziti boste morali na zdravje in narediti tehten načrt za prihodnost. Vanjo boste vključili tudi tiste, ki jim zaupate in so vam pri srcu, vendar bo potrebno prilagajanje. Z nekaj privajanja na napetosti in spremembe pa lahko rešite določeno zadevo. Delovali boste trezno, hladnokrvno in premišljeno, v poslovnem pogledu pa odločno. Zdelo se vam bo, da ste z vročo željo priklicali novo priložnost, ki vam bo ponujena. Kljub težavam in napornemu delu vam ne bo žal, da ste se odločili povzpeti se višje. Zdravje vam bo dobro služilo, priporočljivo je le malce več gibanja na prostem.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri