Tedenski horoskop od 9. do 15. 10. 2017

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 9. do 15. 10. 2017 (foto: profimedia) profimedia
9. 10. 2017

OVEN

Kar precej opravkov vas bo v začetku tedna zadrževalo doma in malce boste zanemarili službene obveznosti. Prijetne energije bodo dobile potrditev v petek, ko bo luna vstopila v znamenje temperamentnega leva. Vaša partnerska veza bo dobila nov zagon. S partnerjem boste želeli deliti vse najgloblje strasti in na lepem bosta začutila, da se počutita kot eno.

BIK

V ponedeljek bo določena situacija pritegnila pomoč sodelavcev, ki bodo končno bolj poprijeli za delo in nekaj bremen boste lahko preložili na njihove hrbte. V sredini tedna bo še bolj v ospredju vaše finančno področje, saj boste dobili mamljivo delovno ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti. Res je, da se obeta obdobje napornega dela, ki pa bo prinašal kar solidne rezultate.

DVOJČKA

V službi boste v prvih dneh tedna z luno v vašem znamenju tekoče in brez zapletov opravili svoje delovne obveznosti in najbolje se boste počutili v domačem okolju. Vaši najbližji bodo navdušeni nad vašimi kuharskimi veščinami. Luna v znamenju ognjenega leva bo konec tedna pomagala, da svoje misli usmerite k realnim ciljem in se osvobodite občutka strahu pred neuspehom.

RAK

V četrtek bo zadnji krajec še pospešil finančni razcvet. Po dolgem času boste dobili priložnost, da stabilizirate svoje finančno stanje, kar vam bo pomagalo, da utrdite svoje temelje, rešite svoj stanovanjski problem in se osvobodite določenih zadev, ki vas zaradi potrebe vežejo z ljudmi s katerimi niste najbolj kompatibilni. Z luno v levu boste v petek pokazali, da imate dovolj moči za uresničitev projektov.

LEV

V ponedeljek boste delovali zmedeno. Pravo olajšanje vas bo zajelo, saj boste imeli občutek, da končno lažje dihate. Želeli boste razširiti svoja obzorja. Morda je nastopil pravi čas, da uresničite svoje željo po potovanju na drug konec sveta, ki jo že dolgo tlačite v sebi. Skupna pot lahko preraste v daljše prijateljstvo in vezo. Bodite torej pogumnejši, saj sreča pripada tistim, ki si jo upajo zaznati.

DEVICA

V ponedeljek boste imeli malo več sreče pri sklepanju finančnih poslov in razporejanju svojega denarja. Odprle se vam bodo različne možnosti, ki jih boste kmalu lahko izkoristili. Odnosi s sodelavci bodo v sredini tedna skoraj idealni. Kljub občasnim težavam vztrajate v določenem delovnem okolju ravno zaradi ljudi, ki so okoli vas in vam pošiljajo določeno spodbudo.

TEHTNICA

Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni. Koraki na razpotju življenja bodo počasni in temeljiti, vendar boste z njimi zadovoljni. Tako se ne boste odločili napačno in počasi se zagotovo daleč pride. Zaželeli si boste tradicionalen, čaroben konec tedna in si pri tem naložili preveč dela.

ŠKORPIJON

Vpliv tega tedna bo sprostil še več vaših sposobnosti in čas bo, da v svojem domačem okolju kaj spremenite. Morda se boste lotili temeljite obnove svojega bivališča. Intuicija vam govori, da se boste v prenovljenem okolju vi in vaši najbližji dosti bolje počutili. Še drugi pomembni dogodki bodo vplivali na naše počutje v tem tednu. Samski boste srečali nekoga, s katerim boste začeli strastno razmerje.

STRELEC

Na delovnem mestu boste ustvarili prijateljsko razpoloženje. Zgradili boste dobre odnose, celo s sodelavcem, do katerega ste bili včasih negativno nastrojeni. Konec tedna bo označen po več krajših poteh in prijetnih razgovorih. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Blizu vam bo raziskovanje duhovnih znanj. Nekoliko bolj optimistični boste kot v preteklih dneh.

KOZOROG

Začutili boste posebno potrebo po akciji. Navadno niste preveč pridobitni in vam denar ne pomeni prav veliko. Tokrat bo drugače, saj boste imeli občutek, da morate poprijeti za delo, ki ga namesto vas ne more opraviti nihče. Konec tedna boste tako še bolj zagnani in vaši načrti se bodo začeli uresničevati kot ste si zastavili že pred časom.

VODNAR

V začetku tedna boste občutili pomanjkanje energije. Več počitka in malo bolj pestra, vitaminsko bogata prehrana, bo kmalu spremenila vaše počutje. Po četrtku, ki bo za vas prelomnica, boste samozavestnejši in bolj zagnani za delo. Zavedali se boste pomembnosti sodelovanja z drugimi, tako doma, kot s sosedi in tudi v službi s sodelavci.

RIBI

Ves teden se boste po malem veselili neke zabave. Vaša pozitivna energija bo nalezljiva. Tistih nekaj obveznosti, ki vas čakajo, boste opravili z levo roko. S prijetnim srečanjem boste popestrili svoj čas. Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost precej doprineseta k uspehu. Proslavljajte šele, ko boste zagotovo vedeli, da ste nekaj pomembnega resnično dosegli.

horoskop.si

Preberite si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri