Tedenski horoskop od 7. 1. do 13. 1. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

 

Tedenski horoskop od 7. 1. do 13. 1. 2019 (foto: unsplash) unsplash
6. 1. 2019

OVEN

Na čustvenem področju bo v prvih dneh tedna veliko strasti, ki vas bo vsekakor razvedrila. Čas je, da organizirate kakšno družabno srečanje za prijatelje, saj ne smete vedno čakati, da vas oni prvi pokličejo. Bodite tokrat vi pobudnik, saj boste naleteli na močan in pozitiven odziv, zato ne storite ničesar, preden se ne boste prepričali, kako razmišljajo vaši sogovorniki. Začnite s preprostimi vprašanji, tako boste najlažje rešili še preostale zadeve.

BIK

Nadarjeni ste, da vidite globoko in daleč, kar vam lahko poslovno zelo koristi in olajša napore. Prednost dajte stvarem, ki jih preprosto intuitivno čutite, in se pustite presenetiti. Znašli se boste v dilemi in prostora za kompromise tokrat ne bo. Čeprav imate pogajanja raje od ultimatov, se temu ne boste mogli izogniti. Nikar pa se ne spuščajte v besedne dvoboje. Kljub svoji nestrpnosti, morate počakati na novo priložnost, ki je v tem tednu morda ne bo.

DVOJČKA

Planetarni aspekti povzročajo preveč težavic in napetosti na čustvenem področju. Priporočljivo je, da se brzdate. Nekdo vam meče polena pod noge, toda vseeno obstaja možnost, da se znova poskusita dogovoriti, saj razlike med vama niso tako velike. Previdno, če vse skupaj poteka v poslovnih krogih. Ne prezrite, da vam nekateri ljudje ne privoščijo uspeha. Za svojo naivnost ne boste plačali ravno visoke cene, se pa lahko naučite, da se je dobro zanesti samo nase. 

RAK

V prvih dneh tedna bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas terjale veliko koncentracije. Kljub temu se boste na delovnem mestu znašli pred novimi preizkušnjami. V zadnjih dneh tedna se vam bodo dogajale nenavadne situacije, ki bodo od vas terjale zbranost in prilagodljivost. Ukvarjali se boste tudi z manjšimi napetostmi v družinskem krogu, ki vam ne bodo všeč.

LEV

Čustvom boste dajali prednost, saj boste želeli nekaterim stvarem končno priti do dna, tudi če to pomeni, da se bo vse spremenilo. Od notranjih bojev vas bo najprej vse živciralo, potem pa se boste umirili. Konec tedna vam bo neprestano zvonil telefon. Počakajte, da se vam bodo stvari prikazale v svoji pravi luči in jih zajemite s polno žlico. Odkrili boste nekaj zelo posebnega. Kljub negativnim trenutkom, se boste sposobni soočiti s prijateljem.

DEVICA

Na vsak način bi radi dokazali svoj prav. Morda ste si vse skupaj začrtali le zato, ker nočete popustiti, sicer pa se vsega lotevate brez navdušenja. V zadnjih dneh tedna se podajte v akcijo, saj boste imeli odličen smisel za organizacijo dela in reševanje zagat, obenem pa boste kar izžarevali energijo in optimizem. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, saj boste tokrat odlično pripravljeni.

TEHTNICA

Ni razlogov, da bi se zapirali vase. Tudi v ljubezni imate srečo, na ostalih področjih pa le ostanite zbrani in natančni, posebno pri preučevanju in podpisovanju pomembnih listin. V službi vam bodo naložili dodatne obveznosti, s katerimi še nimate izkušenj. Ne skrbite, vsega se boste priučili. Konec tedna pa si le vzemite čas za prijatelje in svojo simpatijo. Nekdo vas ne razume najbolje, čeprav bo sledil dialog, ki ste ga v bistvu pričakovali.

ŠKORPIJON

Hoteli boste nadoknaditi vse, kar se vam zdi, da ste morda zamudili. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej, ampak verjemite vase. Napredek bo spodbuden. Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami. Med vama je očitno veliko razumevanja in lahko nadoknadita izgubljeni čas. Skoraj nič vas ne more ustaviti, saj boste preprosto premagali vse dosedanje ovire, celo ljubosumje, ki vam je nagajalo.

STRELEC

Pričakovano srečanje, bo potekalo v neobičajnih pogojih in okoliščinah, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Svojim idejam pa boste dodali nekaj pozitivnega pridiha in morda boste končno poželi tudi prve rezultate. Ko boste izpilili nekatere malenkosti, boste bolj uspešni. Vaše počutje bo konec tedna izredno spremenljivo. Od nekoga iz družine ali od prijateljev lahko pričakujete podporo, vendar ponujene pomoči ne izkoriščajte preveč. Pokažite več prilagodljivosti.

KOZOROG

V prvih dneh tedna boste pokazali, kako vztrajni ste takrat, ko zaslutite, da napredujete. Vseeno pazite, posebno če bi tudi v ljubezni radi doživeli nekaj novega, pa se držite enih in istih obrazcev. Nekdo, ki vam predstavlja avtoriteto, se bo postavil na vašo stran. S tem se bo vse skupaj zavrtelo v smer, da boste lahko začeli nov projekt, o katerem razmišljate že nekaj časa. Soočiti se bo potrebno z nastalo situacijo, ki vas vodi k zadovoljstvu.

VODNAR

Imate občutek, da nečesa ne poznate dovolj dobro. Zato boste počakali, da se določene zadeve sestavijo. Nekaj vas mori in prej ali slej se boste morali soočiti s tem. Prej ko se boste, bolje bo za vas. Odpravite predsodke, ki vas le omejujejo, saj vplivajo na vsa osebnostna področja. Konec tedna boste imeli srečo, zato jo izkoristite na najboljši možen način in si izborite svoj prav, tudi pri družinskem članu, ki je zelo hladen in nekoliko nedostopen. 

RIBI

V tednu pred vami vas bo spremljal odličen občutek za ravnotežje. Morda se boste lotili pospravljanja ali preurejanja doma, ter dosegli še boljše počutje. Naredili boste manjši korak nazaj ter se umaknili iz središča dogajanja. Uživali boste v intimnem druženju z ljubljeno osebo, ki vam bo tokrat ponudila odprt pogovor. Na ostale se ne boste ozirali. Veliko malenkosti prihaja v nedeljo, ko se bo vse odvijalo nekako hitro in nestabilno.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri