Tedenski horoskop od 5. do 11. 3. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 5. do 11. 3. 2018 (foto: profimedia) profimedia
5. 3. 2018

OVEN

V prvih dneh tedna vas bo presenetila spodbudna novica, čeprav gre v resnici za nadaljevanje že poznane zgodbe. Sprva boste navidezno ravnodušni, potem pa boste že kovali nove načrte. Službeno se bodo zadeve uredile in vendarle ne boste smeli odigrati na prvo žogo. Neka zgodba se vam bo zdela izredno zanimiva, vseeno pa nimate dovolj moči, da bi zadeve korenito pretresli ali spremenili.

BIK

Nihče vam ne bo zameril vaše razigranosti. Več sreče in energije boste imeli proti sredini tedna, ko bo luna v strelcu. Pri novih stikih ostanite čim bolj previdni, vaši sogovorniki bodo nezaupljivi. Tokrat so neogibni konkretni dokazi, zato jih zberite in predložite. V ljubezni pa boste nekako neodločni. Vezani, v partnerstvu se vam vse zdi idealno, vendar bodite previdni, da vas to ne bo zapeljalo.

DVOJČKA

Spodbudne iztočnice boste sredi tedna dobili v komunikaciji. Stvari se bodo širile na drzen in temeljit način. Pluli boste po nekoliko nemirnem morju. Zadeve se bodo odvijale na drzen način in našli boste tudi pot do osebne sreče. Umirjenost vam bo konec tedna vlila zaupanje in dobili boste odgovore. Tudi doma boste deležni podpore. Če si želite, da bi se nekaj zgodilo, ne čakajte.

RAK

Ker si niste povsem na jasnem, kaj hočete, boste dolgo odlašali in zavlačevali. Lahko se zgodi, da se bo namesto vas odločil nekdo drug. Čeprav težko priznate, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni treba. Prihod nove osebe v vašo bližino vas bo konec tedna vznemiril. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili kaj, česar ne veste. Srečali boste osebo, ki vam je včasih ogromno pomenila.

LEV

Vse kar vam do sedaj ni uspevalo, vam bo šlo v tem tednu odlično. Zvezde vam bodo stale ob strani in vas vodile v nove zmage. Obeta se vam tudi svež veter na področju čustev. V igri usode pa boste imeli več odločitev. Sprejeli boste tisto, katera vam bo prinesla veselje. Dokazali boste, da zadevam znate priti do dna in tako boste doživeli kopico uspehov. Poskrbite tudi za svoje telo.

DEVICA

Dobra organiziranost vam bo v tem tednu zelo pomembna. Povezovali se boste z ljudmi, ki bodo pripravljeni razumeti vaše ideje in vam bodo izkazovali primerno spoštovanje. Vezani ne izgubljajte glave in srca v prijateljskem odnosu, saj se lahko opečete. Ne bo vam prijetno prav v vsaki družbi, tudi če gre za ljudi, ki so vam do zdaj bili všeč. Priznati si morate, da ste se nekoliko spremenili.

TEHTNICA

Sledili boste svoji resnici, ki ste jo spoznali pred kratkim. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Našli boste tudi upanje in sledili ugodnim spremembam. Pridobili boste samozavest in energija se bo širila. Na svoj način vas bodo privlačile skrivnosti in tiste dejavnosti, ki tako ali drugače odstopajo od povprečja. Ne obremenjujte se z drugimi, če se ne strinjate z njimi.

ŠKORPIJON

Dobili boste pozitiven odgovor na prošnjo, ki ste jo morda že skoraj pozabili. Osvajate brez težav, posebno če se odpravljate na krajšo pot in ste pripravljeni na novo ljubezensko zgodbo. Dobili ste veliko zagona in ostane vam še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je bilo kar velik zalogaj. V ljubezni boste končno nekoliko bolj optimistični in sproščeni. Lahko pričakujete veliko število klicev.

STRELEC

Prekipevali boste od ustvarjalnosti in samozavesti. Ideje ne bodo presahnile, zato boste morda hoteli poklicati katerega izmed vaših prijateljev, da dobite njihov odziv. Izzivi na delovnem mestu bodo stopili v ospredje. Družili se boste z ljudmi, ki vam bodo kazali prave poti. Na področju kariere se vam bodo odprla vrata, ki so vam bila do zdaj zaprta. Dogajale se vam bodo stvari, na katere ne boste imeli vpliva.

KOZOROG

Tokrat se res razdajate in to se vam vsekakor obrestuje, saj boste brez težav rešili nekaj, kar se je zavleklo. Močne zavore, ki ste jih čutili, bodo minile. Lažje se boste prilagajali delu v skupini. Samski se boste lahko povezali z neko zanimivo osebo. Ne zanemarjajte drobnega tiska. Kar koli se že zgodi, se bo vaše življenje počasi spremenilo na bolje. Sprejmite spremembe, ki se vam ponujajo.

VODNAR

Zadev se boste lotili postopoma in temeljito. Morda boste celo malo prehitevali in se podali v nepreverjene zadeve. Čeprav ste v razpoloženjski formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet. Zaradi prezaposlenosti boste precej odsotni, vendar se potrudite in svojo pozornost namenite partnerju in tistim, ki jih imate radi. Usmerjeni boste proti vrhu, od koder se pot za vas nadaljuje.

RIBI

Pri delu boste v sredini tedna ostali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do napredovanja. V ljubezni se boste ukvarjali z negativnimi spletkami, ki jih bo povzročil nekdo ki ga ne poznate. Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vašo prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali. 

horoskop.si

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri