Tedenski horoskop od 5. do 11. 11. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 5. do 11. 11. 2018 (foto: unsplash) unsplash
4. 11. 2018

OVEN

V prvih dneh tedna se izogibajte prepirom, še posebno s tistimi, ki imajo drugačna mnenja od vas. Kar imate s kom razrešiti, naredite čim prej, sicer se vam bo zgodba v nedeljo, ko se luna pomakne v kozoroga ponovila. Nekdo vas zadnje čase utesnjuje. Obrniti se morate k svojim, zasebnim rečem, posebno projektu, ki zahteva popolno zbranost. Rešil vas bo temperamenten in hkrati diplomatski pristop.

BIK

Presenečeni boste, ko vas bodo pohvalili tisti, za katere ste mislili, da vašega trdega dela in vztrajnosti sploh niso opazili. Na ljubezenskem področju boste vznemirjeni, saj vas bo ljubljena oseba napadala z dejstvi, ki vam ne bodo po volji. Osredotočite se na delo, saj lahko tokrat pridete do izjemnih rezultatov. Finančno stanje bo stabilno, zato si lahko privoščite nakup, o katerem razmišljate že dlje časa. 

DVOJČKA

Dobra presoja ter trezno razmišljanje bosta odskočna deska za uspeh. Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo do četrtka, ko se boste z luno, ki preide v strelca začeli zabavati. Tudi partner vam bo tokrat v podporo, čeprav sta v zadnjem času prišla do kritične točke, ki bi lahko bila usodna. Ne bodite prezahtevni. Poželi boste le tisto, kar ste posejali, in nič več, čeprav so vaše želje obsežnejše.

RAK

Teden, ki je pred vami, bo razgiban in poln poslovnih obveznosti. Dokončujete določeno poglavje v svojem življenju, zato sprejmite dejstva konca in novega, zanimivega začetka. Zastavili vam bodo veliko vprašanj, vendar ne jemljite vsega resno. S pomočjo optimizma boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni. Nekdo, ki z vami sodeluje na poslovnem področju bo velika uganka.

LEV

V tednu, ki je pred vami boste deležni nenavadnih priložnosti in zelo boste zadovoljni sami s sabo. Mars v znamenju vodnarja vas bo obdaril z borbenostjo in pogumom. Ravno to boste konec tedna potrebovali, saj se boste znašli v zoprnih situacija, kjer bo ključnega pomena postaviti se zase. Pri delu pazite, da vam ne ponagaja počasnost, ki bi utegnila podreti vaše skrbno zastavljene cilje.

DEVICA

Želeli si boste priti na cilj prej, kot vsi ostali, vendar hitite počasi. Svoje odločitve lahko tudi nekoliko prilagodite in spoznali boste, da lahko dogajanje okrog sebe vidite v povsem novi luči.  Na ljubezenskem področju se boste tokrat ustavili pri točki zaupanja. Preidite svojo osamljenost in stopite novim priložnostim nasproti, vaša želja po trdnih temeljih vas čaka za naslednjim ovinkom, kajti pravi čas je, da se vse sestavi v celoto.

TEHTNICA

V tednu pred vami se s pomočjo energije Mlaja sprijaznite s tem, da vse stvari ne morejo vedno potekati po vaših željah in okusu. Obilje čustev bo napolnilo vaše srce in dušo. Sproščeni boste le tisti, ki imate vse začrtano. Konec tedna se vam bodo začeli vrstiti nenavadni dogodki, ki vam ne bodo najbolj všeč, saj ste si pripravili čisto drugačen scenarij, ki pa ga bo tokrat težko izpeljati.

ŠKORPIJON

Vizije, ki jih imate, lahko dobijo trdno osnovo in le pogumno stopite naprej proti svojemu cilju. Ne ustavljajte se, tudi če vas bodo želeli ustaviti. Na čustvenem področju se bo stanje nekoliko umirilo, saj boste končno prišli do spoznanja, kaj bi bilo potrebno storiti za trden, stabilen odnos. Pred vami je strastna pustolovščina zato bodite odprti in stopite naprej z varnim in lahkotnim korakom brez strahu in nezaupanja. Torej, ne dvomite v svoje odločitve.

STRELEC

Nedavne čustvene izkušnje vas lahko posrkajo vase, zato bi bilo dobro razčistiti, česa si v resnici želite. S finančnimi sredstvi ravnajte premišljeno, saj boste imeli občutek, da lahko zapravljate v nedogled. Konec tedna boste bolj disciplinirani in natančni. Če vam je to všeč, potem uživajte, če pa vam ni, se pomirite, saj bodo tudi ti dnevi kmalu minili. Kmalu boste prišli do pomembnih ugotovitev, ki vam lahko spremenijo pogled na svet.

KOZOROG

Spomnili se boste nečesa, kar ne more več čakati, čeprav ne gre za eno vaših najljubših dejavnosti. Previdno, če se boste še naprej prepirali, se bo marsikaj le vrtelo v začaranem krogu. Tvegajte in izpustite dvome iz sebe, ter se prilagodite. V nedeljo, ko bo luna v vašem znamenju si privoščite počitek in se pustite razvajati, saj je že čas, da si naberete novih moči, tudi vaše telo.

VODNAR

Ta teden se boste ustavljali pri ključnih vprašanjih. Dolgo časa že premišljujete o napakah, ki vam gredo na živce in čas ja, da se z vsem tem soočite. Soočenja pa vas čakajo tudi na poslovnem področju, kjer bodo potrebna določena dokazovanja, ki vas bodo nekoliko utrudila. Postavite se do konca tedna na noge, saj ne boste prišli nikamor, če se boste smilili sami sebi in valili krivdo na druge.

RIBI

Čustvene zadeve se bodo v prvi polovici tedna odvijale harmonično in umirjeno, približno tako, kot si želite. Tako v prijateljskih, kot v delovnih odnosih pokažite več izvirnosti in zagona, da vas ne bodo spregledali. Veliko pogovorov in duhovitih opazk vam bo pisanih na kožo, lahko prebudite tudi svoje ambicije, ki so v zadnjem času postale nevidne. Napredovali boste počasi, vendar s pravim občutkom.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri