Tedenski horoskop od 2. do 8. 4. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 2. do 8. 4. 2018 (foto: profimedia) profimedia
2. 4. 2018

OVEN

Ponovili boste vprašanje ali povabilo osebi, ki ste jo s tem stisnili v kot. Tega morda niste vnaprej načrtovali, vse bo steklo spontano. Na ljubezenskem področju pričakujte zanimiv teden, ki bo vključeval veliko strasti.  Za nov posel načrtujte dovolj časa, da ne boste prehitro sklepali kupčij, saj bi prišlo do izgub, ki jih ne bi mogli takoj nadomestiti. Je še veliko možnosti, da bi dosegli svoje, zato ne razmišljajte o preteklosti, vse se bo hitro popravilo.

BIK

Posel, povezan s tujino, vam bo v prvih dneh tedna, ko bo luna v škorpijonu povzročal toliko preglavic, da se boste začeli spraševati, če je vreden truda. Potrpite še nekaj časa. Čustveno boste ranljivi, zato ne morete oceniti stvari nepristransko. Pazite na denar, ki vam lahko ob nepremišljenem koraku hitro spolzi iz vaših rok. S pomočjo usode lahko pričakujete pozitiven razplet. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev. 

DVOJČKA

Potrebno bo najti primeren čas, saj lahko izbruhnejo manjši, nepomembni konflikti. Neka oseba vas bo obremenila, zato morate ohraniti trezno glavo. Sreča pride in mine, toda z luno v strelcu boste od srede dalje sledili svojim sanjam. Tako boste deležni čarobnih trenutkov povezanosti. Ideje se bodo vrstile, misli bodo prijetne. Z veseljem se boste izpostavljali.

RAK

Vzemite si več časa za šport, rekreacijo in sprostitev. Ne izgovarjajte se na pomanjkanje časa, ker vas bo več gibanja prerodilo. Marsikaj boste sprejeli veliko bolj sproščeno, kot v preteklem obdobju, saj ste v zadnjem času razčistili sami s sabo. Počasi in premišljeno se odpravite naprej. Ni dobro, da sedite na dveh stolčkih, ampak bo bolje, da se odločite in na pravilen način rečete bobu bob.

LEV

Morda vam ni jasno, zakaj se morate ustaviti, posebno na področju dela. Odgovor je tako rekoč na dlani, na zatiskajte si oči. Doma niste dovolj navzoči, da bi dojeli, kako vzpostaviti mir. Pripravljate se na srčne novosti, ki vam bodo povzročile manjši nemir, po drugi strani pa se boste odlično počutili. Na ljubezenskem področju se boste morali precej potruditi, da boste sploh kaj dosegli. Proti utrujenosti se lahko borite na več različnih načinov.

DEVICA

Nikar ne sedite križem rok in ne čakajte na boljše čase. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Pazite na investicije. Nakazuje se, da boste precej denarja nakazali za nekaj, kar sploh ne bo prineslo rezultatov. Zelo boste razočarani. Pretehtajte vsako besedo, saj vas zvezde opozarjajo pred nevarnimi pretiravanji. Zanimivo je, da se boste napake takoj zavedali.

TEHTNICA

Vprašajte se, zakaj ste v določenih situacijah in z nekaterimi ljudmi izredno nepotrpežljivi. Mogoče pa vi delate nekaj narobe. Poskusite se postaviti v njihovo kožo in jih razumeti. Pred vami je malo težji teden. Problem se bo nanašal na denar, čas ali energijo. Nikar se ne postavite na nikogaršnjo stran saj boste na koncu trpeli vi. Doma niste najbolje razpoloženi, v ljubezenskih odnosih pa vas bo motila vsaka malenkost.

ŠKORPIJON

Preveč ste se prepustili razumu in premalo čustvom. Nekomu bo sicer uspelo, da vas izzove ampak kljub temu ne boste najbolj zadovoljni. Ugajala vam bodo lahkotna druženja brez prevelikega omenjanja prihodnosti. Na vsak način se boste čez vikend vsem kazali v lepi luči ter upali, da bodo prav vsi ali vsaj najpomembnejši ljudje, ki bi jih radi pridobili na svojo stran, spregledali temno plat vašega karakterja.

STRELEC

Nočete porabiti preveč ali tvegati nekaj v odnosih z drago osebo, čeprav okoliščine zahtevajo drugačen pristop. Na poslovnem področju se bodo vrstile manjše, vendar prijetne spremembe. Nič ni idealno, nekdo vam nasprotuje, stvari enostavno ne morete urediti. Malo počakajte in vse se bo rešilo brez težav. Partner se zelo trudi. Ne bi bilo napačno, če bi se tudi vi potrudili in pokazali svojo najboljšo plat karakterja. Presenečeni boste.

KOZOROG

Nikar po nepotrebnem ne delajte neumnosti, raje trikrat razmislite preden spregovorite. Nekaj, pri čemer ste nekoč uživali, vas tokrat pušča kar ravnodušne. Na ljubezenskem področju pričakujte precej mrk teden z zelo majhno količino seksa. Na zdravstvenem področju se pazite izčrpanosti. Čaka vas urejanje dokumentov, ki so pomembni za vaš posel. Precej časa boste posvetili svojim dvomom.

VODNAR

Preseneča vas novica od prijateljev, ki nujno potrebujejo vašo pomoč. Nehajte hrepeneti po nedosegljivem, saj si s tem ustvarjate občutek negativne energije, ki vas ustavlja pri vaših idejah. Nekdo vas bo spremljal, česar sprva ne boste opazili. Imate preveč opravkov, da bi razmišljali še o namenih drugih ljudi. Nakazujejo pa se problemi z neko osebo nasprotnega spola, ki bo na vsak način poizkušala pritegniti pozornost.

RIBI

Nehajte bodite tako črnogledi, lahko vas drago stane. Nekomu ste zelo všeč a ne upa pristopiti. Opazovali boste, kaj se dogaja okoli vas in se nekajkrat srčno vključili v pogovor. Finance bodo v prvi polovici tedna postavljene na preizkušnjo, vendar le za krajši čas. Vaše delo se vam bo obrestovalo in z veseljem boste konec tedna začeli graditi nove načrte za svoj uspeh.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri