Tedenski horoskop od 19. do 25. 11. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 19. do 25. 11. 2018 (foto: unsplash) unsplash
18. 11. 2018

OVEN

Prihajajo veliki načrti. Morda se boste celo odločili za nakup zemljišča ali začeli vlagati v nepremičnine. Pomembno vam bo, da je vaš vsakodnevni način življenja vsaj približno povezan s tem, kar si želite v notranjosti. Dogajala se vam bodo naključja, in sicer v smeri, da vam bo ponujeno ravno tisto, kar je v vašem kontekstu. Naloga planetov je, da vas na lahkoten način popeljejo čez določene težave.

BIK

Stanje planetov vam predlaga, da se umaknete od vzorcev, vezanih na preteklost, in pretrgate zamere, ki so se nakopičile v zadnjem obdobju zaradi različnih stališč in slabe komunikacije. Vse te stvari, ki so vas obremenjevale na področju družine, dobivajo pravo podobo. Zgodi se vam lahko tudi to, da bo druženje z domačimi vaš hobi, ki ga boste negovali, nikar pa ne pozabite tudi na ostale prijatelje.

DVOJČKA

Naklonjeni vam bodo kraji, kjer lahko ponovno sestavite ali najdete sami sebe. Tokrat boste vi zakladnica informacij, zato naj vas ne vznemiri, če bodo prijatelji namesto na spletu iskali odgovore pri vas. Imeli boste priložnost, da si z luno v biku svoje finance uredite tako, da vam bo denar konstantno dotekal. Naučili se boste, da je najprej treba poplačati dolgove, šele nato se lahko usmerite v luksuzne dobrine.

RAK

Lekcije, ki sledijo v tem tednu, so pomembne za kasnejšo stabilizacijo. Če se do sedaj še niste naučili preudarno ravnati z denarjem, imate sedaj vse možnosti, da se disciplinirate. Vsekakor pa ohranite svoje pozitivno razmišljanje, saj se bodo vaše misli v drugi polovici tedna relativno hitro manifestirale v dejanja. Vpliv Venere v tehtnici vas bo usmerjal v prostovoljno delo, saj boste pripravljeni nesebično priskočiti na pomoč.

LEV

Vesolje vas ni kaznovalo, ampak vas je s preizkušnjami testiralo in naredilo bolj močne in stabilne. Mnogi od vas ste bili postavljeni čisto na rob, kar je verjetno prineslo nekaj posledic, ki se bodo razblinile. Aspekti planetov lahko v tem tednu prinesejo prednosti in bolj pustolovski način življenja. Potovanja, mednarodne povezave, zanimanje za dodatno izobrazbo, te možnosti se vam nakazujejo sedaj.

DEVICA

Po intenzivno stresnih tednih, polnih negotovosti, motenj na psihičnem področju in nezadovoljstva, bo ta teden za vas prava nagrada. Sedaj prehajate v drugačno obdobje, ko se vam ne bo več treba ukvarjati s starimi izzivi in nalogami, ki so obremenilnega značaja. Ker ste šli v preteklih tednih čez veliko preizkusov, boste sedaj, ko ste trdni, vi tisti, ki boste drugim znali svetovati v pravi smeri.

TEHTNICA

Z Venero v vašem znamenju se bo v tem tednu na področju ljubezni začelo vse urejati in sestavljati v pravi smeri. Veliko romantike, nežnosti in predvsem povezanosti, tako da vas bodo službene obveznosti resnično težko spravile v slabo voljo. Čeprav boste ves čas v svojem svetu, polnem živahnih odtenkov, bodite še posebej konec tedna nekoliko bolj pozorni na področju financ, saj je nakazuje nekaj zoprnih nesporazumov.

ŠKORPIJON

V prvih dneh tedna se boste začeli zavedati vrednosti svojega doma in družine ter ceniti njihovo podporo. Naredili boste selekcijo med tistimi, ki so vam resnično pri srcu, in tistimi, ki si vaše pozornosti zaradi svojega obnašanja ne zaslužijo. Na ljubezenskem področju imate odlične možnosti za nova poznanstva in prijetna druženja, čeprav bo vse skupaj potekalo bolj v smeri nestabilnih avantur.

STRELEC

Na delovnem mestu boste sredi tedna, ko bo luna v biku prisiljeni v skupinsko delo, kar vam ne bo najbolj ustrezalo. Pazite še posebej tisti, ki vam na tem področju preti nekaj nevarnosti. Nekdo vam bo obljubljal nemogoče, vi pa nikar ne nasedajte. Transformacije, ki se bodo navezovale na finančno področje vas bodo malce vznemirile. Bolj izrazite bodo postale tudi vaše želje, lažje jih boste spreminjali v realno obliko. 

KOZOROG

Najbolj naklonjen bo teden tistim kozorogom, ki se izobražujete, saj boste snov absorbirali zelo hitro, imeli boste tudi veliko sreče in motivacije. Počasi prihajajo v vaše življenje tudi čudovite priložnosti, morda tudi nov partner, s katerim bosta kompatibilna. Vaše zdravstveno področje se je že v preteklem času močno stabiliziralo. Ste vitalni in polni energije, kar se bo nadaljevalo tudi v tednu, ki je pred vami.

VODNAR

Najbolj boste izpostavljeni v prvi polovici tedna, ko se vam bodo z luno v znamenju ovna kopičile nepoštene situacije na poslovnem in materialnem področju. Tudi vaša iznajdljivost ne bo takšna kot običajno, kar pa ne pomeni, da se morate vdati v usodo. Stanje planetov bo konec tedna zelo močno vplivalo na vas in vaše življenje. Prinašajo nekaj predlogov, ki vas bodo vodili v boljše življenje.

RIBI

Najbolj pomemben bo v sredini tedna vaš odnos do denarja, ki bo tudi vaša vstopnica v boljše življenje ali blokada, če se ne boste usmerili na pravi način. V vaše življenje prihaja tudi več prijateljev in znancev, povezanih s prijetnim druženjem. Tudi nemogoče stvari lahko sedaj dosežete, saj vas ne bo čisto nič oviralo ali blokiralo, zato izkoristite ugodne vibracije v najboljši možni smeri.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri