Tedenski horoskop od 14. do 20. 1. 2019

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 14. do 20. 1. 2019 (foto: profimedia) profimedia
13. 1. 2019

OVEN

V prvi polovici tedna se boste odlično počutili. Pozitivna energija na področju doma, vam bo vlila zaupanje in zadovoljstvo. Z eno besedo boste doma sijali in tako se bodo drugi v vaši družbi dobro počutili. Previdno z denarjem, saj je pred vami naporen zaključek tedna, v katerem se boste morali resnično izkazati, ne da bi pri tem imeli veliko pomoči. Še tisto, kar vam bodo obljubljali, se bo s težavo zgodilo. Trenutno nimate tako trde kože, kot si mislite, marsikaj vas lahko iztiri, saj boste konec tedna bolj občutljivi kot po navadi.

BIK

V ponedeljek zagotovo ne boste izgubljali časa po nepotrebnem. Ponovili boste vprašanje ali povabilo osebi, ki vam je všeč. Tega morda niste vnaprej načrtovali, vendar bo vse steklo spontano. Na ljubezenskem področju pričakujte zanimiv teden, ki zna vključevati še koga drugega in ne samo partnerja. Nakazuje se, da boste precej denarja nakazali za nekaj, kar sploh ne bo prineslo rezultatov, zato pretehtajte vsako besedo. Zvezde vas opozarjajo pred nevarnimi pretiravanji. Zanimivo je, da se boste napake takoj zavedali.

DVOJČKA

Zdrav način življenja in pozitivno mišljenje bosta dobri popotnici za napredovanje na več  področjih vašega življenja. Seveda boste svojo srečo iskali v delu in delavnih obveznostih. Pomembno bo, da naredite načrt in se razrešite tistih vzorcev, ki vas tako zelo bremenijo in blokirajo pred napredkom. Počasi se pomikate v boljše obdobje, ko se boste lažje odločili kako naprej. Morda se morate bolj postaviti zase in zahtevati tisto kar vam pripada. Na čustvenem področju se vam obetajo nove, vznemirljive energije.

RAK

Pred vami je nekoliko težja prva polovica tedna. Problem se bo nanašal na denar, čas ali energijo. Nikar se ne postavite na nikogaršnjo stran saj boste na koncu trpeli vi. Doma niste najbolje razpoloženi, v ljubezenskih odnosih pa vas moti vsaka malenkost, saj ne veste točno, kaj si v resnici sploh želite. Čas bo prinesel spremembe. Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Ugotovili boste, da ste izgubljali čas, a ste bogatejši za novo spoznanje.

LEV

Nenehno boste razmišljali o nekem potovanju, vendar kar nimate poguma, da bi ga tudi uresničili. Če imate za izgovor finance, verjemite, da obstaja rešitev. Pogovorite se z osebo, ki se na to področje spozna ali pa razmislite o izposoji denarja. Ne mislite, da se vam želja ne more uresničiti. V petek boste bolj umirjeni, vendar zadovoljni. Skozi tišino boste prepleteni s svojo notranjo energijo in modrostjo. Pogumno boste stopali naprej in sledili tistim rečem, ki vam bodo pomembne. Partnerjevi namigi bodo zrcalo in zdravilo.

DEVICA

V vašem življenju se odpira novo poglavje v iskanju osebne in poklicne identitete. Ne imejte občutka krivde in slabe vesti, to je korak naprej. Čustva, ki jih čutite do nekoga, vas bodo popolnoma preplavila. Prava odločitev se bo ponudila sama od sebe, do takrat ohranite nekaj zadržanosti. Osebnostno boste napredovali. Notranji pogum bo tisti, ki vam bo osvetlil pot in tako se boste morali premakniti korak ali dva naprej. Izčrpen pogovor bo tisti, ki vas bo pripeljal do številnih idej in rešitev.

TEHTNICA

V tem tednu sledijo odločitve, ki pa jih verjetno niste načrtovali. Globoko v sebi boste naredili trden sklep in se ga držali. Uvideli boste povezavo med duhovnim in materialnim svetom. Partner bo tokrat počakal, da boste vi tisti, kateri boste naredili spremembo. Na delovnem mestu bo zelo pestro. Kljub temu boste sledili svojim sanjam. Tako boste deležni čarobnih trenutkov povezanosti in pozitivne energije. Ideje se bodo vrstile, misli bodo prijetne. Doma vas ne morejo razumeti, vseeno pa nadaljujete po svoje, na primeren način.

ŠKORPIJON

Teden, ki je pred vami bo razgiban. Hitro in uspešno se boste odzvali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje in sklepanje, zato pa boste toliko bolj okorni pri čustvenih zadevah. V ljubezni potrebujete takojšen odgovor na svoje dvome, tudi če morda ne bo takšen, kot si ga želite slišati. Konec tedna prihajajo spremembe. Zaradi nepričakovanih preobratov boste morali stvari končati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste samozavestni in zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete prav lepe rezultate ne glede na pomanjkanje časa.

STRELEC

Počasi in premišljeno se odpravite naprej. Ni dobro, da sedite na dveh stolčkih, ampak bo bolje, da se odločite in na pravilen način sprejmete odločitev, ki vam bo prinesla veselje in umirjenost. Posvarite prijatelje, da se trenutno nahajate v svojem obdobju, saj se lahko zgodi, da bo zaradi vaših težav izbruhnil spor.  Karkoli se že trenutno dogaja vas spravlja v slabo voljo, zato se počasi začnite postavljati zase in za svoje dosežke.  Le nedelja bo resnično čaroben dan, saj se bo vse vrtelo okoli vas. 

KOZOROG

Na ljubezenskem področju se boste morali v prvih dneh tedna precej potruditi, da boste sploh kaj dosegli. Ne delajte ničesar le zato, da bi imeli dobro opravičilo. Bodite čim bolj natančni, po možnosti tudi izvirni in samozavestni. Preveč se sprašujete, kaj se bo zgodilo, tehtate in tuhtate, kar je precej težko, ker to preprosto ni trenutek za večje odločitve. S pomočjo usode lahko pričakujete pozitiven razplet. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev, saj se boste na takšen način še bolj zmedli.

VODNAR

Pozitivna energija se bo vrtela okoli izobraževanja in komunikacije. Negativna energija pa vas bo napolnila s sovraštvom in jezo, zato se skušajte brzdati. Vaše delo se vam bo obrestovalo in z veseljem boste, preštevali svoj denar, preden ga boste investirali. Sreča se vam bo v petek nasmehnila tudi pri čustvenih in prijateljskih zadevah. Na ljubezenskem področju pričakujte v nedeljo precej mrk čas z zelo majhno količino nežnosti. Tudi samski ne boste imeli energije, da bi iskali svojo boljšo polovico.

RIBI

Malo počakajte in vse se bo rešilo brez težav. Partner se zelo trudi. Ne bi bilo napačno, če bi se tudi vi potrudili in pokazali svojo najboljšo plat karakterja. Zadovoljni boste še posebej v soboto, ko se boste gibali v prijetni, simpatični družbi svojih prijateljev. Nekdo vas bo spremljal kot senca, česar sprva ne boste opazili. Imate preveč opravkov, da bi razmišljali še o namenih drugih ljudi. Nakazujejo pa se problemi z neko osebo nasprotnega spola, ki bo na vsak način poizkušala pritegniti pozornost.

Pripravil: Horoskop.si

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri