Tedenski horoskop od 12. do 18. 11. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 12. do 18. 11. 2018 (foto: unsplash) unsplash
11. 11. 2018

OVEN

Za tiste, ki jih imate najraje, se boste pripravljeni tudi prilagoditi, vendar pa se skušajte kdaj pa kdaj tudi postaviti zase. Konec tedna boste pri neki zadevi prevzeli glavno vlogo in se končno zopet prebili na lestvico popularnosti, kar vam bo močno godilo. Vsi bodo navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in si s tem priborili naklonjenost simpatične osebe, ki vam bo pristopila.

BIK

V teden pred vami se boste podali flegmatični. Ne vsiljujte domačim in prijateljem svojih mnenj, pa če ste še tako prepričani v svoj prav, saj boste na drugi strani našli prav tako težkega nasprotnika. Bodite prilagodljivi in uspelo vam bo marsikaj. V čustvenih odnosih boste poskusili na vsak način dokazati svoj prav. Uspelo vam bo, toda nikar ne pretiravajte. Previdno pri nakupih, ki vas lahko zavedejo.

DVOJČKA

V komunikaciji boste neprekosljivi, zato jo izkoristite v pravi smeri in si izborite tisto, kar smatrate, da vam pripada. V čustvenih odnosih se preveč ustavljate, kar ni najbolj priporočljivo. Poskrbite za zbrane misli, saj vas nekdo vztrajno opazuje. Konec tedna boste polni poleta, zato izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, tako pri delu kot na pomembnih srečanjih, kjer je treba pustiti dober vtis. S samozavestjo se lahko daleč prebijete.

RAK

Za večino stvari v tem tednu ne boste mogli najti razlage. Če se boste lahko vsaj za enkrat obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, se boste odlično počutili. Urejali boste svoje zasebne zadeve, med prijatelji in v ljubezni, zato boste zanihali med navali strasti, v katerih se boste za ljubo osebo pripravljeni celo spremeniti. Vezanim bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v tednu, saj bosta takrat s partnerjem kompatibilna.

LEV

Pred nekom se boste v prvi polovici tedna pokazali v malce slabši luči. Z nadutostjo in pretirano samozavestjo resnično ne boste naredili dobrega vtisa. Poskrbite za drugačno obnašanje in odprla se vam bodo mnoga nova, boljša vrata, skozi katera vas bo vodilo tudi boljše počutje. Okoliščine se bodo počasi izboljšale, tudi na osebnem področju. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsaj na srečanju se boste dogovorili za nekaj pomembnega.

DEVICA

Čeprav bo vaše srce utripalo za stvari bolj romantične narave, se boste morali bolj ukvarjati z delom. Žal bo treba tudi zategniti pas. Zavedate se, da imate velike načrte in gojite veliko upanja, hkrati pa čutite, da trenutek za pravo potezo še ni prišel. Vaše sanje bodo morale počakati. Pustite si v četrtek vendar dopovedati, da lahko naredite tudi napako, hkrati pa bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot zelo pozitivni.

TEHTNICA

Začetek tedna bo za vas čaroben in igriv. Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite, in to si boste tudi poiskali. Odnosi z mlajšimi vam bodo dali poseben zagon. Osvajate z odločnostjo kar je nekomu v vaši bližini zelo všeč, zato izkoristite priložnosti, ki se vama nakazujejo. Tudi fizično ste močni in odpornejši, saj ste končno začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z drugimi, ki vas le obremenjujejo. Nikar se preveč ne trudite, da bi se premaknili.

ŠKORPIJON

Zakaj bi se obremenjevali, kadar vas okolica prepričuje, da ste drugačni. Bodite ponosni nase in  preslišite komentarje nevoščljivih posameznikov. Čustvena negotovost bo v petek velika, vendar je nikar ne poskušajte ublažiti na silo. Sproščen pogovor bi lahko stvari počasi postavil na svoje mesto. Blaga in nežna energija bo na vas v soboto delovala kot mehčalec. Čutili boste vdor nečesa večjega, s čimer se boste povezali.

STRELEC

Na komentarje se v sredini tedna mirno požvižgajte. Dogajanje bo od vas zahtevalo vse prej kot odlašanje in preudarnost, prilagajanje bo težavno, a vztrajajte. Povezovali se boste, združevali nasprotja in ustvarjali kompromise. V vaši družbi bo prijetno. Samo svojemu optimizmu se lahko zahvalite, da vas tako pridno rešuje iz stisk. Pričakovanja okolice do vas bodo v nedeljo narasla in vas dodatno obremenila.

KOZOROG

Intenzivnost dogajanja bo zahtevala od vas potrpežljivost in prilagajanje. Vživite se v četrtek v nove razmere, presenečeni boste, časa ste sposobni. Bodite pozorni na dogajanje in ne izgubljajte živcev, tudi če bo komunikacija z nekaterimi ljudmi zelo naporna. Bolj ko boste odločeni, več miru boste imeli. Pustite si čutiti, kar ste skrivali v sebi, in ne dovolite več, da bi vam sreča uhajali skozi prste.

VODNAR

Imeli boste veliko energije, da se stresu postavite po robu. Sčasoma si boste zaželeli počitka, zato boste iskali načine, da si ga zagotovite. Zanesite se na svoj razum, ki vas odlično vodi. Ne odločajte se na slepo, poiščite trdne razloge, ki vas bodo prepričali v ustrezno reakcijo. Energijo boste konec tedna usmerjali v pravo smer, kjer boste taktno prihajali do izraza. Imeli boste poseben občutek, ki vas bo usmerjal k pravim ciljem.

RIBI

V svoji ambicioznosti boste pretiravali s strogostjo do sebe. Sprejmite konec tedna pomoč prijateljev ali partnerja, ki se bo pokazala za več kot dobrodošla. Hrepeneli boste po nedosegljivem. Če se boste tega zavedali ali ne, prežemalo vas bo sanjarjenje. Nič ne bo narobe, le meje si postavite. Morda bo treba v petek najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej, ampak le verjemite vase.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri