Tedenski horoskop od 11. do 17. 6. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 11. do 17. 6. 2018 (foto: unsplash) unsplash
11. 6. 2018

OVEN

Na poslovnem področju se bodo stvari začele od srede dalje, ko Venera pride v leva zelo aktivno premikati iz mrtve točke, kar vas teži že nekaj časa. Dogovori znotraj doma bodo vnesli več zaupanja in povrnili moč ljubezni v vaše odnose. Sedaj je ugoden čas za prenovo doma, mogoče celo za selitev ali adaptacijo. Moči vam ne bo manjkalo in izpeljete lahko veliko načrtov, saj boste zmožni premostiti marsikatero oviro.

BIK

Prvi dnevi v tednu bodo namenjeni soočanju z situacijo, ki je nastala na vašem čustvenem področju. Radi vzbujate dvoumen vtis, ki govori, da ste rahlo zmedeni in izgubljeni, čeprav sami ne mislite tako. Točno boste konec tedna, ko luna pride v leva vedeli, kaj si želite, zmedeno bo morda le to, da tega nekako ne boste mogli dobiti. Z vsem žarom boste obujali preteklost, ki sicer lahko za hip zasveti, a iskra ne bo trajala.

DVOJČKA

V prvih tedna vas bo Venera, ki zapušča raka zmedla na čustvenem področju. Imeli boste občutek, da se boste zadušili s čustvenimi pričakovanji, s katerimi vas, hote ali nehote, obremenjuje oseba nasprotnega spola. Sprva previdno, potem pa nič kaj zadržano boste izrazili svojo potrebo po svobodi, ki jo lahko partner tudi narobe razume. Predvsem od vaše dobre volje bo odvisno, kako se bosta sporazumela. Na poslovnem področju vas bo nekdo nekoliko razočaral.

RAK

Teden vas bo ujel občutljive volje, ki se bo pogosto muhasto spreminjala. Motilo vas bo, da ne morete izraziti svojih najintenzivnejših strasti in občutkov, ker globoko v sebi veste, da ste že zdavnaj izgubili razum in srce, le priznati si nočete. Česar si ne boste priznali, pa vam bo povedalo telo. Naredite nekaj več za svoje zdravje, v nasprotnem primeru se vam na tem področju obetajo manjše težavice. Vikend je ugoden za sklepanje novih prijateljstev, ki vas bodo razveselila.

LEV

Pred vami je teden, ko boste čutili več energije, bolj boste odprti in dostopni za okolico in ljudi v njej. Mars v znamenju vodnarja bo ugodno vplival na vaše življenje in vaše počutje. V sebi boste čutili več optimizma in veliko novih izzivov. Pripravljeni boste tudi na nove začetke, vendar najprej preverite vse skrite podrobnosti, da se preventivno zaščitite. Čustva bodo pozitivna, ne glede na to, ali ste v vezi ali ste samski. Zadovoljni boste z razpletom zgodbe.

DEVICA

Poslovno boste željni sprememb, h katerim vas bo gnal vaš pionirski duh. Staro bo postalo dolgočasno, rutina nevzdržna, novi izzivi pa zelo mikavni. Življenje si boste želeli živeti tukaj in zdaj, a težave vas bodo proti koncu tedna, ko bo luna v raku vedno znova vračale v preteklost. Česar niste s partnerjem razčistili prej, boste morali sedaj. Postavite se zase in si nikar ne dovolite, da nekdo manipulira z vami. Veliko boste razmišljali o nekom, ki vas navdušuje s svojo prikupnostjo.

TEHTNICA

Prehajate v obdobje, ki vam bo nekoliko manj naklonjeno. Vrstile se bodo priložnosti, ki pa jih ne boste resno jemali. Zato se vam lahko zgodi, da vam spolzijo iz rok. Poizkusiti najti ravnovesje in trdne temelje v drugi polovici tedna. Kontrolirajte se, da vam ne bo ušel stik z realnostjo. Na čustvenem področju so možna nova poznanstva, ki vam bodo dvignila vaš libido in energijo. Tisti, ki ste v vezi pa se boste veliko ukvarjali s težavami svojega partnerja.

ŠKORPIJON

Venera vas bo s svojimi aspekti nekoliko zmedla na čustvenih področjih. Še posebej tiste, ki se do sedaj še niste odločili, kar se tiče osebe nasprotnega spola. Veliko boste razmišljali o stvareh, ki so se vam dogajale v preteklem obdobju. Sedaj je čas, da počistite z negativnimi energijami in naredite v svojem življenju korak naprej. Samozavesti vam čez vikend ne bo primanjkovalo.

STRELEC

Vprašanja, ki se bodo vrtela okoli vaših čustev, vas bodo proti koncu tedna, ko bo luna v raku stisnila v kot. Vedno raje poiščete racionalni odgovor, kot da bi se vprašali, kako čutite, zato boste zelo zmedeni in neodločni. Vikend prinaša sveže prebliske in spoznanja, ki jih boste povezovali z že znanimi zgodbami. Vsekakor se je kdaj lepo vrniti v preteklost, a tam vam tokrat nikakor ne bo dišalo. Sestavili se boste v nedeljo.

KOZOROG

V tem tednu se lahko zanesete na dobre prijatelje, ki vam bodo pomagali z svojimi nasveti in vas bodrili na vsakem koraku. Tokrat ne bo časa za lenarjenje, saj se vam bo delo nakopičilo, zaslužek pa tudi ne bo slab. V drugi polovici tedna vam bo Merkur omogočil boljšo komunikacijo, dogajanje in nove, zanimive možnosti, da se postavite zase in si vzamete tisto, kar vam pripada.

VODNAR

Teden vam prinaša mnogo razmišljanja in manjših skrivnosti. Težko boste popuščali in se prilagajali, vendar se glede spremembe ne boste niti malo obremenjevali. Čustveno življenje bo razburkala oseba iz preteklosti, ki bo v vas prebujala stare strasti. Vendar pazite in dobro razmislite, preden se boste ponovno zapletli, saj se ni ta oseba čisto nič spremenila. Samski boste imeli v soboto in nedeljo z luno v levu čudovite možnosti!

RIBI

Pred vami je izreden teden, še posebej, če ga boste izkoristili. Ugodni vplivi planetov vam odpirajo priložnosti za akcijo in uspešno delovanje, ki pa zahteva premišljenost in nobene zaletavosti. Pomembno je, da delujete iz sebe, da se zavedate svojih pravih želja in jih ločite od tistih ki so nemogoče. Vsekakor boste imeli ogromno energije, ki jo vložite pozitivno. Tudi v ljubezni bo strastno in goreče. Obetajo se vam tudi nova poznanstva. 

horoskop.si

Preberite si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri