Tedenski horoskop od 10. do 16. avgusta 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 10. do 16. avgusta 2015.

Tedenski horoskop od 10. do 16. avgusta 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
10. 8. 2015

Oven

Počutite se nekoliko utesnjeni in obremenjeni. V ljubezni zaščitite tisto, kar ste že dosegli pred kratkim. Odločili ste se pravilno, lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti. Najbolj pomembni točki tedna bosta svoboda in toleranca. Če se boste na pravi način soočali z zoprnimi situacijami, ki jih ne bo malo, se vam obeta napredek.

Bik

Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj se boste izborili za nekaj pomembnega. Poskrbite za to, da vam bodo prisluhnili, še posebej tisti, ki so za vas pomembni. Konec tedna je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej v dobri družbi. Največ novega bo na ljubezenskem področju.

Dvojčka

Imate še dovolj časa, da se pripravite na nekaj nalog, zato nikar tako ne hitite. Mogoče je prenavljanje stika z nekom iz preteklosti, kar vas bo na trenutke zelo vznemirilo. Zoprno vzdušje neke situacije vam bo prinašalo trdo energijo, ki bo večinoma zelo konkretno naravnana, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo napetosti.

Rak

Nikar se ne odločajte na hitro, ker bi vas utegnilo zbegati nekaj, kar se dogaja za vašim hrbtom in očmi. Počakajte še na odločitev sodelavca, saj bo tudi njegova beseda pomembna. Nikakor ne pridete na zeleno vejo, in čim prej si začrtajte drugačne, boljše cilje, saj se vse skupaj zopet zapleta in gre za nezadovoljstvo, ki vas vleče v slabo počutje.

Lev

Optimizem se umika iz vašega življenja in prihaja konkretno soočanje z realnimi omejitvami, ki vam najprej ne bodo ravno najbolj všeč, vendar jih boste kljub temu sprejeli. Bolj boste uživali pri igri zapeljevanja kot pa pri samem odnosu, kar bo opazila tudi oseba nasprotnega spola. Odlično boste disciplinirani in z veseljem se boste pogovorili o vsem.

Devica

Dovolili si boste sanjati in tako napredovali v osebni rasti. Ljudje, ki vam bodo prihajali na pot, vam bodo poskušali spremeniti pogled na svet, vendar tega ne boste dovolili. Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, posebno, če je vpleteno preveč čustev. Nikar pa ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker vse lahko rešite sami.

Tehtnica

V prvih dneh tedna vas bo zamikalo, da bi se odpravili potovanje, vendar vse skupaj trenutno ni izvedljivo, kar vas bo razžalostilo. Pestro vam bo, posebno ob kavici z dobrim prijateljem. Vaša koncentracija in motivacija bosta izjemni in končno boste lahko veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju.

Škorpijon

V prvi polovici tedna bo nekaj težav, tudi glede odnosov ali v zvezi z nečim, kar vas že nekaj časa vznemirja. Vztrajali boste glede načrta, ki ste si ga zamislili pred kratkim. Prihajajo spremembe, ki vas bodo usmerile proti napredku. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo odprla vrata do boljšega zaslužka, kar načrtujete že nekaj časa.

Strelec

Upoštevajte vse svoje vrednote, kar vam bo pomagalo, da boste spoznali svoje prave želje. Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k boljšim občutkom in predvsem zadovoljstvu. Z dobrim občutkom se lahko konkretno soočite z veliko obremenitev, rešite marsikatero težavo in na koncu tedna zadovoljno ugotovite, da ste ponosni nase.

Kozorog

Z bližnjimi boste sicer delili svoje skrbi, toda pokažite tudi pripravljenost, da jih boste rešili. Osredotočite se na eno izmed svojih številnih vrlin in se poskusite prilagoditi. Proti koncu tedna vam bo ugajalo, da ste v središču pozornosti in že namig prave osebe bo dovolj, da ponovno začutite metuljčke v trebuhu. Vikend bo romantičen.

Vodnar

Vaše življenje bodo v prvih dneh tedna vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo. Nekaj, kar boste storili brez pravega zagona, se bo končalo presenetljivo pozitivno. Pri odločitvah ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve ter jih nekako uskladite.

Ribi

V prvih dneh tedna ne bo posluha za to, kar počnete in kar si zelo želite. Težko se boste v odnosih prilagajali, saj preveč ljubite svobodo, improvizacijo in igro. Prijatelji bodo iskali pot do vas, nekateri se bodo borili s krizami in bodo potrebovali vaše tople besede, zato jim bodite malce bolj naklonjeni, kar bo tudi vas napolnilo z optimizmom.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri