Tedenski horoskop od 1. do 7. 1. 2018

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 1. do 7. 1. 2018 (foto: profimedia) profimedia
1. 1. 2018

OVEN

Na čustvenem področju vas mučijo scenariji, ki ste si jih sami postavili, čeprav je vse skupaj zelo obremenjujoče za vas. Proti koncu tedna boste začutili pritisk, saj se boste morali na hitro odločiti. Tokrat niste dovolj močni in odločni. Preveč se oklepate nečesa, kar ste si zastavili že pred časom. Končno je napočil trenutek, da vzamete zadeve v svoje roke in na osebnem področju zmagate.

BIK

Začetek tedna bo naporen, toda kljub temu zanimiv. Ne zapirajte se vase, ker vas zunaj čaka prava družba, od katere boste slišali veliko vznemirljivega. Ne glede na težavnost določene situacije, ne boste pripravljeni odnehati, saj so vaši načrti odlično zastavljeni. Storili boste nekaj, kar vaši ljubljeni osebi ali prijatelju ne bo najbolj všeč. Optimizem vas ne zapušča, saj ste dolgo čakali na tak trenutek, ko se lahko odzovete povsem spontano.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna vam bo na kožo pisana družba tistih, ki so ustvarjalni in samozavestni. Tokrat se ne boste ušteli, če boste postavili vprašanje, saj boste dobili konkreten odgovor. Dela bo proti koncu tedna veliko, kar vam bo po eni strani všeč, po drugi strani pa ste preutrujeni, da bi se ukvarjali z malenkostmi. V ljubezni ne bi smeli tako dolgo oklevati.

RAK

Pazite, kaj boste nekomu povedali, ter pravočasno preverite račune in zadeve, s katerimi zaostajate, saj vas že pošteno obremenjujejo in želite si le, da se stvari zaključijo. Imate vedno manj časa zase, kar vas vznemirja in vam povzroča napetosti. Zopet se ponavljajo težave z zdravjem, zato pravočasno ukrepajte, da se čim prej stabilizirate. Partner ne more prebrati vaših misli, saj nihate iz trenutka v trenutek.

LEV

Izboljšajte svojo odpornost, še posebej če imate v mislih potovanje ali izlet. S prijatelji se boste v prvih dneh tedna pogovarjali o podvigih, ki vas bodo močno pritegnili. Dobre novice, povezane z nekom, ki vam veliko pomeni, vam počasi vračajo optimizem. Na ljubezenskem področju boste tokrat nekoliko zadržani in zamišljeni, kar bo nekoga zmotilo.

DEVICA

Ne zapirajte se več vase, saj nimate konkretnih razlogov, da bi se smilili sami sebi. Konfliktom se lahko izognete le tako, da se boste pravočasno soočili s situacijo. Ustrašili ste se odnosa, ki se je pred kratkim začel poglabljati, kar pa vas plaši, saj niste pripravljeni na odrekanje in večje spremembe, ki bi od vas posledično zahtevale prilagajanje. Konec tedna se boste izogibali odgovornostim, pa še sami ne boste vedeli, zakaj.

TEHTNICA

V domačem okolju bo tokrat vse potekalo v umirjenem duhu in harmoniji, kar vas bo razveselilo, saj se že nekaj časa nahajate v napetostih in konfliktih, ki občutno kradejo vašo energijo. Srečanja se bodo odvijala po načrtih, prav tako tudi vse ostale obveznosti. Posvetite nekaj več pozornosti bližnjim, saj boste z njimi z lahkoto našli skupni jezik, glede zadeve, ki vas bremeni.

ŠKORPIJON

Prijatelji vas opominjajo, da ste postali pozabljivi ter da se ne posvečate dovolj njihovim željam. V resnici pa razmišljate, kaj bi lahko storili, da izboljšate odnose. Dogaja se preveč stvari naenkrat, zato se ne morete odločiti in se zavedate, da vas čas priganja. Slišali boste nekaj več o znancu, na katerega ste v zadnjem času že skoraj pozabili. Razsipavali boste z dobro voljo in optimizmom.

STRELEC

Ne morete rešiti vsega naenkrat, zato si svoje cilje in želje nanizajte v pravem vrstnem redu. Ne odlašajte s pogovorom, preko katerega boste prišli do ključnih informacij. Tokrat upoštevajte predvsem dejstva, saj bodo informacije deževale ves čas in vas skušale zmesti. Pohitite tudi glede reševanja odnosa, za katerega vam ni vseeno. Odločali se boste, komu boste namenili le del svojega prostega časa, s preostalim pa razpolagajte po svoje.

KOZOROG

Brezglavo reagiranje bo nosilo težave v poslovne odnose. Z nekaj potrpljenja in prilagodljivosti se boste končno premaknili naprej in poskrbeli za svoje želje in cilje. Nekomu boste namignili, da vidite zanj boljšo pot oziroma rešitev. Pazite le, če je ta oseba občutljiva, saj vam lahko v tem primeru zameri. Proti koncu tedna boste zadovoljni. Želja po vznemirjenju bo morala žal še nekaj dni počakati na realizacijo.

VODNAR

V prvih dneh tedna boste imeli vse možnosti, da lahko dosežete zavidanja vreden uspeh in pohvalo. Pazite le, da vam ne bodo prehitro zrasla krila, ter da ne boste zadev preveč razlagali naokoli. Nikar se ne spuščajte v neskončne pogovore o stvareh, ki so že zdavnaj zaključene in vas več ne bi smele zanimati. Raje se usmerite v nove začetke, ki vam bodo konec tedna pisani na kožo.

RIBI

Z nekom bosta razmišljala podobno, čeprav se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste načrtovali. Imate več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva. Dogodki na čustvenem področju bodo prebudili nove energije in priložnosti, ki se jih boste razveselili. V službi se boste odločno, tudi odrezavo uprli tistim, ki vas ne razumejo. Nenehno vas bo porival v ospredje, kjer se boste lahko izkazali. Vikend bo obarvan z manjšimi spremembami.

horoskop.si

Preberite si še: 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri