Planeti napovedujejo umirjen začetek tedna

Pred vami je teden, ki bo dokaj umirjen, saj bo še vedno vladalo Sonce v znamenju Bika, ki prinaša spokojnost in dobre energije v medsebojnih odnosih.

Planeti napovedujejo umirjen začetek tedna (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 5. 2015

Poudarjeno bo vaše razmišljanje, povezano s financami in vašim imetjem. Če morate na tem področju rešiti kakšno zadevo, je čas zelo ugoden, saj se bo vse skupaj sestavilo v celoto, ki vas bo zadovoljevala.

Merkur v znamenju Dvojčkov vas vodi v igrivo in razigrano vzdušje, ki bo poskrbelo, da vam niti minuto ne bo dolgčas. Energija Dvojčkov bo malce nemirna, vendar stvarna, praktična in intelektualna. Poudarjena bo komunikacija, pisanje, kratka potovanja, druženje in učenje novih stvari.

Radovedni boste, zanimale vas bodo nove stvari, bolj boste odprti za navezovanje novih stikov in za nove domislice in ideje. Prisotne bodo tudi hitre spremembe mišljenja, veliko začetih stvari in projektov pa ne bo dobilo pravega epiloga.

Venera, ki se nahaja v znamenju Raka, prinaša nenavadne ideje, na dan lahko prinese tudi osebne omejitve, družinske vzorce in podobno, katere lahko tudi predelate in razrešite. V tem obdobju se bo pojavljalo razmišljanje o preteklosti, ni pa to primeren čas za začetek novih projektov ali poslovnih dogovorov, razen v izjemnih primerih, ko so bili dogovori že sklenjeni v preteklosti in se zdaj samo nadaljujejo. 

V torek, ko se Mars pomakne v znamenje Dvojčkov, lahko pričakujete še več sproščenosti v zasebnih odnosih in številne prijetne ideje, s katerimi si boste polepšali življenje.

V ponedeljek boste zaradi prijetnega vpliva lune v Vodnarju razposajeni in nagnjeni k nenavadnim podvigom, ki vas bodo razveseljevali. Srečevali boste ljudi, ki jih že dolgo niste srečali, nič vam ne bo pretežko in vsega se boste lotili s priokusom optimizma in dobre volje, ki jo boste širili tudi na okolico.

To obdobje je odlično za intelektualno ali timsko delo, sestanke in prireditve. Sodelovanje bo veliko lažje, saj bodo vsi bolj dovzetni za napredek in prilagodljivi. Nikar pa v tem času ne podpisujte pomembnih pogodb in ne začenjajte resnega razmerja.

Globoki pogovori v partnerstvu ne prinašajo rešitev in sreče, ampak napetosti in konflikte. Zadnji krajec vas bo usmeril v zaključevanje starih vzorcev, lažje se boste začeli pripravljati na nove podvige.

V torek zgodaj zjutraj luna preide v znamenje Rib. Povečana bo vaša intuicija, s katero lahko dosežete določene premike, le poslušati jo boste morali. Bodite zasanjani, sproščajte duha, meditirajte ali pa si privoščite plavanje. Potopite se v čustveno in romantično branje, ki vam prinaša nove zaključke.

Ker je luna v padajoči fazi, boste manj občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite čiščenju kože. Tudi masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle. Trikotnik med Luno in Venero prinaša nekaj napetosti v odnosih, saj ne boste želeli slišati realne zgodbe, ampak boste skušali vse razumeti po svoje.

V četrtek se luna pomakne v znamenje Ovna. Več bo konkretnih odločitev, direktnosti in akcije na vseh področjih. Z lahkoto boste sprejemali odločitve vseh vrst, prav tako boste takoj pripravljeni začeti kakšen nov projekt ali pa se boste brez razmišljanja podajali v nove avanture.

To je tudi čas, ko morate izkoristiti vse priložnosti, ki vam prihajajo na pot, ter slediti svoji spontanosti. Sobota, s prehodom lune v znamenje zemeljskega Bika bo odlična priložnost za vpogled vase in razrešitev določenih napetosti v domačem okolju.

Horoskop.siPripravili astrologi pri www.horoskop.si.

Za vpogled v prihodnost pokliči 090 44-11 ali pojdite na google play horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri