Ta teden ne iščite težav tam, kjer jih ni

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 31. oktobra do 6. novembra 2016.

Ta teden ne iščite težav tam, kjer jih ni (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2016

Splošna napoved

Pred vami je pester teden, saj se bo Sonce v znamenju Škorpijona malce poigralo z vašim čustvenim življenjem, ki ga bo obrnilo nekoliko na glavo. Da se boste znašli, bo potrebo le upoštevati svoja resnična čustva in postaviti razum nekoliko na stranski tir, saj bi si zamujene priložnosti lahko kasneje očitali.

Na področju dela bodo mimo vas bliskovito bežale različne priložnosti, ki jih boste sprejemali z navdušenjem. Kljub vsem pozitivnim vzgibom pa nikar ne pozabite na droben tisk. Merkur v znamenju Škorpijona bo v komunikaciji poudaril pomembne dele in vas popeljal v zaključevanje spečih projektov. Zaustavili se boste le tam, kjer je to resnično potrebno. Prilagajanje vam ne bo najbolj pisano na kožo, saj boste prepričani, da mora obveljati vaša beseda. Zato se boste večkrat znašli v kakšnem dvoboju.

V čustvenih odnosih bo na pomoč priskočila ognjena Venera, ki vam pomagala, da se znebite strahu in nesigurnosti. Veliko lažje se boste tudi dokopali do pravih odgovorov in jih znali tudi ustrezno razčleniti. Še posebej odločni boste tisti, ki ne prenašate najbolje gospodovalnega vedenja svoje ljubljene osebe. Razni ljubezenski trikotniki in zapleti, ki vključujejo več oseb, se lahko v tem tednu še bolj zapletejo, zato pustite situacije raje takšne kot so in se v njih preveč ne poglabljajte. Obdobje bo najbolj naklonjeno Rakom, Ribam in Škorpijonom.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Škorpijona. Slabo razpoloženje boste poskusili obrniti na boljše, a boste naleteli na bolj slab odziv vaše okolice, saj vam bodo očitali, da ste bili zadnje čase preveč zagrenjeni in slabovoljni, tako, da bodo mislili, da jih poskušate z igrivim vedenjem nekoliko zavesti. Nastopil bo čas notranje preobrazbe in drugačnega pristopa v osvajanju, kar vam bo pisano na kožo in vas bo razveseljevalo. Bodite enkrat vi tisti, ki tvegate in naredite kakšen pogumen korak. Prisotnega bo nekaj nemira, ki ga boste premostili v dobri družbi.

V torek popoldne preide luna v znamenje ognjenega Strelca. Spodbujena bo vaša osebna neodvisnost in želeli boste, da vse poteka tako, kot ste si zamislili. O delu in financah ne boste razmišljali, večji pomen boste tokrat pripisali druženju. Samski odgovorite že enkrat osebi, ki vam je všeč in ji pokažite, da ste pripravljeni z njo deliti še kaj več kot samo poglede in nasmeške. Sedaj je idealen čas, da se malo sprostite in morda celo priznate, da vam je dotična oseba sedla v srce. Vse bo lepše in lažje.

V petek se luna preusmeri v hladnega Kozoroga. Končno boste ugotovili, kateri ljudje vas v resnici podpirajo in kateri vam le mečejo polena pod noge in ne želijo, da uspete. Občutek boste imeli, da ste naredili določene premike v pravo smer in seveda boste sedaj lahko držali tempo in vam ne bo težko najti ustrezne poti. Čas je odličen za kakršnokoli masažo, sploh, če je še podprta z aromatično terapijo. Pretirane želje po rekreaciji niti ne boste imeli, prilegel pa se vam bo sprehod, ki vas bo notranje umiril in hkrati sprostil.

V nedeljsko popoldne, ki ga bo polepšal premik lune v Vodnarja, boste stopili osvobojeni in polni raznih zamisli in predlogov, kako čim bolj kvalitetno preživeti svoj dan s prijatelji. Veliko bo tudi novih, inovativnih misli in načrtov, o katerih boste z veseljem kramljali.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri