Napoved za ta teden: Ne skrbite, vse se bo razpletlo v pozitivni smeri

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 1. do 7. 4. 2019.

Napoved za ta teden: Ne skrbite, vse se bo razpletlo v pozitivni smeri (foto: profimedia) profimedia
31. 3. 2019

Splošna napoved

Razveselili se boste energičnega vpliva Sonca v znamenju ovna, ki bo v marsikateri situaciji privabilo nasmeh na vaše ustnice. Naporen čas pa prihaja v partnerstvu, še posebej, če ste v obremenilnem odnosu, kjer si ne morete obetati razumevanja in topline. Vendar ne skrbite, vse, kar je resnično vredno, se bo razpletlo v pozitivni smeri. Resnici in realnosti boste težko ubežali, saj ta vpliv poudarja direkten pristop in iskrenost. Prenehali se boste zapirati vase, raje se boste soočili in izmenjevali svoja mnenja.

Na področju osebne rasti lahko zaznate nekaj težav z lastnim egom, ki ga nikakor ne boste znali na pravi načni brzdati. Torej, zadostni boste sami sebi, kljub temu pa skušajte sprejeti tudi kakšen nasvet iz okolice, saj vam lahko koristi, morda v dolgoročni smeri. Napredne misli bodo zagotovo dobile svojo pravo podobo, utrnile se vam bodo še dodatne zamisli, s pomočjo katerih boste pometli s konkurenco in poželi najboljši aplavz.

Z ognjeno energijo boste sposobni poskrbeti zase in se v kočljivih situacijah postaviti zase, tudi tisti, ki tega običajno zaradi svojih karakternih lastnosti niste sposobni. Prebliski, ki jih boste deležni, bodo zagotovo pomenili napredek, zato se jim odzivajte in jih skušajte uresničiti. Prijateljski odnosi bodo sproščeni, vendar le v primeru, če vam bo dovoljeno, da ostajate pri svojih odločitvah. Težko boste prenesli, če vam bo kdo želel svetovati, kaj je dobro za vas in kaj ne.

Merkur v znamenju rib se bo na svoji direktni poti usmeril predvsem na to, da vam pokaže, kako na umirjen, premišljen in nežen način umiriti energije in strasti na področju dela in izobraževanja, zato se boste lažje osredotočali, tudi na malenkosti.

Teden z Venero v znamenju rib ne bo najbolj naklonjen velikopoteznim načrtom. Za rezultate bo potrebno delati, se potruditi in biti na voljo tudi drugim, s katerimi boste lažje ustvarili celoto. Bolj, kot boste ustrežljivi in prilagodljivi, lažje vam bo. Začela vas bo bolj zanimati duhovna plat življenja, vendar pazite, da ostanete na svoji realni, začrtani poti. Pretiravanje vas lahko povleče v svet iluzij. Finančna plat lahko postane prav ugodna, če se ukvarjate z zadevami, ki ste jim namenili dovolj pozornosti v preteklosti. Z majhno mero pozornosti in nežnosti ne boste zadovoljni, zato se lahko pojavi nekaj zoprnih občutkov, ki jih boste premostili s pogovorom.

Bodite zaradi Marsa v dvojčkih pozorni in se ustavite, če začutite utrujenost ali povečan stres. Tudi v pogovoru si vzemite čas, če vas napade občutek, da sogovornika ne razumete v pravi smeri. Lahko se izgovorite, da ste utrujeni in bi radi nadaljevali pogovor ob naslednji priliki. Bodite pozorni na znamenja, kaj se vam dogaja in izberite delovanje, ki vas bo pripeljalo do sreče in zadovoljstva. Ne sprejemajte pomembnih odločitev. Lahko pa sanjarite, vendar uresničujte svoje zamisli kasneje. Kakršna koli prenagljenost se v tem času lahko krepko maščuje, zato se ustavite, če se zalotite, da vam ne morejo slediti.

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko bo luna v vodnarju, vas bodo mikale športne dejavnosti ter družabne igre, kjer boste veliko pridobili. Prijateljski odnosi bodo zelo pomembni, saj lahko rešite tudi zapleteno situacijo, ki je povezana s preteklostjo. V službi vas bo kar razganjalo od kreativnosti, z lahkoto se boste tudi prilagajali in se zadržali. Imeli boste ogromno dobrih idej. Popoldan se luna pomakne v znamenje rib in prinaša nekaj neodločnosti, zasanjanostiter nostalgičnih misli. Sproščajte duha in si dovolite biti nežni.

Ne obremenjujte se v torek, ko bo luna v vodnem znamenju s tistim, česar ne morete rešiti. Težave se lahko pojavijo tudi v krogu družine, saj bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi, kompromise bo težko doseči, razen če boste šli čez mejo in se poskušali prilagoditi. Pozitiven aspekt med Luno in Venero vam bo dajal moč, da boste lažje premagovali napetosti, ki vas spremljajo in se jih niste mogli že prej otresti, po drugi strani pa bo zahteval od vas več umirjenosti. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim, zato si boste vzeli več časa za razvedrilo.

V četrtek boste stopili močni, temperamentni in pozitivni, saj vas bo spremljala luna v znamenju ognjenega ovna. Ta vpliv vas bo spodbujal k temu, da svojemu partnerju priznate kako iskreno ga spoštujete. Ne obremenjujte se preveč z vašim razmerjem, saj bo kmalu vse v najlepšem redu. Tudi samski boste zadovoljni, saj boste ves čas prejemali prijetne komplimente. Možne so tudi strastne povezave, avanture, in pestro dogajanje za vrati spalnice.

Mlaj bo v petek še dodatno podkrepil vaše samozavedanje. S kančkom zaupanja vase in vztrajnosti boste lahko stvari izpeljali do konca in se zvečer vsemu skupaj nasmehnili.

V soboto popoldne, ko se luna pomakne v znamenje bika, prehajate v bolj umirjene in stabilne energije. V odnosih lahko pričakujete nekaj zapletov, saj boste ljubosumni na tiste, ki bodo izstopali. Vaš občutek bo samo posledica trenutne preobčutljivosti, zato mu ne posvečajte prevelike pozornosti. Malo več urejenega življenjskega ritma bo okrepilo vašo naravo, tako da boste v privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo in malce bolj odgovorno. S konjunkcijo med Luno in Uranom boste bolj budni, še posebej v odnosih, za katere se še pred kratkim niti niste obremenjevali. Utrne se vam lahko tudi kakšen pomislek, vendar pazite, saj vas lahko tveganje popelje na napačno pot.

V nedeljo bo svetovni dan zdravja potekal skladno, saj bo vpliv lune v biku poskrbel, da bo vse tako kot mora biti. Iskali boste zanimive informacije in se znali zadovoljiti s sredino.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri