Pred vami je teden poln pozitivne energije

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 16. do 22. maja 2016.

Pred vami je teden poln pozitivne energije (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 5. 2016

Splošna napoved

Do petka vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Bika, ki prinaša toplino, vestnost in odlično motivacijo. Soočili se boste z zaostalimi zadevami in si izborili svoj prostor pod soncem, vendar le s trdim delom. V petek, ko se Sonce pomakne v znamenje Dvojčkov, vas bo razposajenost vabila v dobro družbo, kjer boste klepetavi in izredno odprti. S tem si boste samski povečali možnosti za nova simpatična poznanstva, iz katerih se lahko kasneje razvije tudi kaj resnega.

Retrogradni Merkur bo še zmeraj povzročal manjše zastoje in ovire, zato bodite pri težjih opravilih bolj osredotočeni na bistvo in pazite, da ne spregledate kakšne pomembne malenkosti. Previdnost bo veljala tudi pri finančnih transakcijah, ki pa lahko v tem obdobju tudi nekoliko zamujajo. Nastopi lahko tudi nekaj nemirnih situacij, ki bodo od vas zahtevale, da se jim prilagodite, ter da jih rešujete predvsem strpno, brez hitrih in nepremišljenih korakov.

Tedenska napoved

Ponedeljek se bo začel z vplivom lune v Devici, ki vam prinaša več resnosti, natančnosti in analitičnosti v poslovnih in finančnih zadevah. Na osebnem področju se boste težko prepustili, saj boste imeli ves čas občutek, da vas razni opravki podzavestno priganjajo. V vas bo ta vpliv spodbudil potrebo po samoorganiziranju, vendar pa se to velikokrat izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Nekako se morate zaposliti in najbolj priporočljivo je, da se lotite pospravljanja, temeljitega čiščenja ali urejanja zadev, s katerimi ste v zaostanku.

Ob 19.32 uri se luna pomakne v znamenje Tehtnice. To je zelo dober čas za začetek poslovnega sodelovanja. Umirjeni boste, pripravljeni poslušati sogovornika in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo in korist. Ne začenjajte pa poslov, ki zahtevajo veliko zbranosti, močno voljo in samozavestno ali celo napadalno vedenje. Tokrat se izogibajte vsem situacijam, kjer morate resno in energično braniti svoje interese.

V četrtek boste začutili vpliv lune v znamenju Škorpijona. Ta vpliv bo v kombinaciji z ostalimi aspekti pomagal tistim, ki se že dlje časa odločate v določenem odnosu in ves čas iščete izgovore. Sedaj jih bo počasi zmanjkalo in postopoma prehajate v bolj intenzivno obdobje, ki prinaša več konkretne akcije in neobremenjenih odločitev. Kljub vsemu to ne bo tako enostavno, vendar bo smiselno in dolgoročno priporočljivo, da zadihate svobodo in zadovoljstvo. Vse se bo vrtelo okrog čustev, občutkov in lahko se vam zgodi, da se zaradi nakopičenih energij znajdete v kakšnem konfliktu. Sprejemali boste vtise iz okolja in si zapomnili veliko podrobnosti. Nikar ne zatirajte svojih čustev in povejte tistim, ki jih ljubite, koliko vam v resnici pomenijo.

V soboto zvečer se luna pomakne v veselega Strelca in prinaša več zadovoljstva. Prisoten bo tudi vpliv Polne lune, ki bo vplivala na čustveno plat vašega življenja. Luna v znamenju Strelca vas bo na vsakem koraku spodbujala k doseganju osebne neodvisnosti in vam dajala dober občutek za nastope v javnosti, govore in širjenje svojih idej. Vsepovsod bo veliko hrupa in smeha, ponekod pa glasno, a neškodljivo besedno dvobojevanje. Polni boste pozitivne energije. Neobremenjeno boste stopali v vsak odnos in z lahkoto boste vzpostavljali nove stike, ki pa bodo tokrat le bežna znanstva. Za začetek resnega odnosa boste premalo dosledni in objektivni.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri