Nihanja ta teden naj vas ne zmedejo, usmerite se k realnosti

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 11. do 17. januarja 2016.

Nihanja ta teden naj vas ne zmedejo, usmerite se k realnosti (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 1. 2016

Splošna napoved

V tednu, ki je pred vami, pričakujte izjemna nihanja. Iz najboljše volje in optimizma boste hitro zajadrali v nezadovoljstvo, ki pa ga boste znali krotiti. Sonce v resnem Kozorogu bo intenzivno vplivalo na vas. Zelo boste občutljivi in imeli boste občutek, ko da si drugi želijo vašega položaja in vašega življenja. Prijatelji in sodelavci se ne zavedajo, koliko odrekanja je bilo potrebnega, da ste dosegli, kar ste dosegli, kar jim boste v tem tednu razložili. V tem tednu si boste želeli samo kakšen dan miru. Retrogradni Merkur bo po začetnem nelagodju spremenil odnose z drugimi, saj boste bolj premišljeno nudili pomoč ljudem, ki jih imate radi. V tem obdobju boste precej skrivnostni do drugih, v sebi pa boste skrivaj razmišljali o možnostih, kako najti nove oblike izražanja svojih potencialov. Zlahka boste vplivali na druge, ki vam bodo pomagali pri vaših projektih, ne da bi se morali preveč truditi, da bi jih prepričali naj sodelujejo z vami.

Venera bo prehajala v optimistično znamenje Strelca, kar vas bo dodatno spodbudilo k vašim ambicijam. Kadar res hočete, prodorno in z občutkom za prave priložnosti na karierni lestvici lahko prehitite tudi tiste, ki so dosti bolj prizadevni od vas. Res je sicer, da vam zunanji uspeh ne bo pomeni veliko, a po drugi strani boste veseli vsake pohvale in urejeno finančno področje bo za vas zagotovilo, da se stvari odvijajo v želeno smer. Mars v znamenju Škorpijona prinaša nekaj zmede. Pošteno boste morali razmisliti o tem, kako najti pot iz nastale krize, saj se lahko zgodi, da se na vas zgrne precej težav iz preteklega obdobja, ki so ostale nedorečene, oziroma ste jih na nek način pometli pod preprogo. Sedaj bo manj možnosti, da bi se to še dogajalo, saj vas bodo okoliščine prisilile, da boste ravnali zbrano in odločno.

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju Vodnarja, boste odprti za novosti in pripravljeni na vse, kar ima pridih drugačnosti. V vaše življenje se lahko vrne oseba, ki jo že dolgo niste videli. Malo boste poklepetali, drug drugemu izmenjali komplimente in na koncu bo stekel pogovor o možnostih sodelovanja, ki vas bodo prebudile. Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti, predvsem o možnostih dodatnega zaslužka in zaradi tega boste bolj molčeči kot navadno. Potrudili se boste, da bo drugim lepo. V posebno veselje vam bo v torek ukvarjanje z otroci in zabavali jih boste. Njihovo veselje bo tudi vam zlezlo pod kožo in imeli se boste prav lepo.

V sredo se luna pomakne v znamenje Rib. Prehajate v bolj nežno in zamišljeno obdobje. V službi boste zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom pošteno poprijeli za delo, saj zadnje čase v domačem okolju potrebe rastejo in bi radi ustregli svojim bližnjim in izpolnili njihove želje. Misel vas bo spodbudila k akciji in prav možno je, da boste nekoga, ki ga pogrešate, poklicali in se tudi dobili. Vezani boste s partnerjem obujali strastne trenutke in uživali ob deljenju svojih občutkov. Spraševali se boste, zakaj se je zopet pojavilo na fizični ravni slabše počutje. Ne pretiravajte z obžalovanjem nečesa, kar ne morete spremeniti, raje zavihajte rokave in kmalu boste spet dokazali, da nihče ne zmore toliko kot vi, ko je treba narediti nekaj koristnega.

V petek boste zaživeli, saj se luna pomakne v znamenje Ovna. Nikar ne izzivajte prepira in ne očitajte ljudem, ki vas v resnici podpirajo, zaradi trenutnih napetosti in stresa. Tudi na ljubezenskem področju ne bo najbolj priporočljivo odpirati starih ran, saj se lahko samo zapletete. Raje se usmerite v gibanje, ki vam prinaša sprostitev.

V nedeljo bo vaše počutje zaradi prvega krajca v kombinaciji z luno v znamenju Bika odlično. Umirjeni boste, pripravljeni na nežnosti in globoke pogovore, ki nosijo s sabo odlične rezultate. Godila vam bo tudi partnerjeva bližina, ki jo boste znali negovati.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri