Ta teden boste natančno vedeli, kaj hočete

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 5. do 11. februarja 2018.

Ta teden boste natančno vedeli, kaj hočete (foto: profimedia) profimedia
5. 2. 2018

Splošna napoved

Sonce, ki predstavlja moč, zavest, ego in razum, bo v tem tednu povezano z energijo vodnarja. Prijateljska, družabna, humana, socialna in lojalna energija vas bo vodila skozi teden, zato se vam bo veliko dogajalo in tudi zgodilo. Poudarjena področja bodo intelektualnost, objektivnost, naprednost, raziskovanje, razvoj znanosti in tehnologije ter duhovnost. Učili se boste neosebnega pristopa do življenja, humanosti in spoznavanja objektivne resnice. Izognili se boste čustvenim konfliktom in razumsko razložili dogajanje v odnosih. Z Merkurjem v vodnarju boste razmišljali zelo inteligentno, iskali boste objektivnost in razvijali najbolj napredne ideje.

Venera, ki se bo do sobote nahajala v znamenju vodnarja prinaša predvsem več svobode ter uporniškega duha. Tokrat boste z njo natančno vedeli, kaj hočete, popeljala vas bo tudi na področje lepote in iskanje nečesa novega, bolj vznemirljivega. To je čas, ko si lahko nekoliko več dovolite, bolj boste samosvoji in drugačni. Nihče vas ne bo obsojal, če boste predlagali nekaj povsem neobičajnega. Ker vodnar ne velja za romantičnega, prav tako ni najbolj naklonjen povzdigovanju osebnega, ampak je bolj usmerjen na družbo kot celoto, vam bo bolj pomembno, kaj si misli okolica, želeli boste ustvariti čim boljši vtis. V soboto stopate z Venero v ribah v bolj romantično obdobje, ki bo še bolj poudarilo pomen ljubezni.

Z Marsom v znamenju strelca boste odprli nov pogled upanja ter širine svojim ciljem in prihodnjemu dogajanju. Teden vas bo vodil od druženja in povezovanja proti notranjemu svetu, domišljiji in intuiciji.  Vse vam bo šlo veliko bolj sproščeno in odprto od rok. Ohranite kljub vsemu zmernost v izražanju intelektualnih potreb. Teden bo naklonjen obisku naprednih predavanj, študiju, raziskovanju v skupini ali samostojnemu poglabljanju.

Jupiter v škorpijonu vam bo prinašal optimizem, zaradi njega boste skušali svoje življenje dojeti ter razumeti. Ker vlada visokemu izobraževanju, moralnosti, življenjskemu názoru, dolgim potovanjem, velikim poslom, optimizmu, sreči ter bogastvu, boste bolj produktivni in zadovoljni. Prinaša vam tudi preizkušnje, z namenom, da bi se iz njih čim več naučili. Prihaja priložnost, da po zakonu privlačnosti privabite vse tisto, kar boste vložili v svoja prizadevanja. Vaše kreativne sposobnosti bodo sedaj prišle bolj do izraza in še zadovoljni boste z izkupičkom.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo popeljala luna v znamenju tehtnice, ki se bo nežno dotaknila vaših čustev in vas usmerila k lepoti in eleganci. Tudi če ste jezni na partnerja, ga boste v teh dneh popolnoma sprejemali, sposobni se boste tudi prilagajati in se umirjeno dogovoriti o vsaki zadevi. Misli vam bodo uhajale v globine, ki jih boste želeli tudi doseči.

V torek luna pride v znamenje škorpijona, zato boste prebujeni in željni zmage ter komplimentov in hvale. Besede vam bodo hitro tekle, zato se lahko z njimi tudi zapletete. Sledijo tudi manjša presenečenja na finančnem področju, vendar se varujte nenadzorovanega zapravljanja. Organizacija in analitičnost vas bosta vznemirjali. Pogovor bo postal skoraj najpomembnejša stvar, saj vas bo na vsakem koraku spremljala radovednost. To tudi ni čas, ko bi lahko držali jezik za zobmi, zato je možno, da po nesreči izdate kakšno skrivnost.

V sredo boste z Zadnjim krajcem bolj stabilni in optimistični, še boljše energije pa vam prinaša konjunkcija med luno in Jupitrom. Prišli boste do številnih zaključkov, povezanih s svojim ljubezenskim razmerjem. Utrnile se vam bodo tudi zanimive ideje, s katerimi se boste neobremenjeno podali v napredek, in sicer popolnoma nesebično. Možen je stik s tujino ali potovanje.

V četrtek preide luna v strelca, zato vas bosta spremljala smisel za humor in navdušenje. Polni boste zagona in sijajnih idej, ki pa se lahko izkažejo za vse prej kot praktične in izvedljive. To je ugoden čas za prošnje in zahteve, skoraj zagotovo vam bo ugodeno. Ta vpliv vas spodbuja k doseganju osebne neodvisnosti in vam prinaša dober občutek za nastope v javnosti, govore in širjenje svojih idej. Za začetek resnega razmerja boste premalo dosledni in objektivni, prav tako kot tudi nasprotna stran. Brzdajte tudi ostre besede in se izognite sarkazmu.

V petek vam konjunkcija med luno in Marsom prinaša nestrpnost, netolerantnost, vznemirjenje, razdražljivost, nemir in prepirljivost. Zaradi nagnjenja k nesrečam in poškodbam in glavobolom bodite bolj previdni in osredotočeni. Vaše želje bodo sicer močne in strastne, a manj razumevanja bo za potrebe in želje drugih. V komunikaciji bo zaslediti borbenost. Pustna sobota bo sproščena in z lahkoto se boste prepustili razigranemu dogajanju.

V nedeljo luna pride v znamenje kozoroga, zato se bo ozračje umirilo in se obrnilo k poslovnim in finančnim zadevam, o katerih boste veliko razmišljali. Konjunkcija med luno in Saturnom pa prinaša tesnobo, žalost in še dodatno poudarja resnost in varčnost.  Vsaka težava se vam bo zdela večja, kot v resnici je, v vaše misli se lahko prikradejo strahovi in sumi.

horoskop.si

Preberite si še: 

 

 

                                         

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri