Napoved za ta teden: Znebite se črnih misli in pretiranih pričakovanj

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 11. do 17. junija 2018.

Napoved za ta teden: Znebite se črnih misli in pretiranih pričakovanj (foto: unsplash) unsplash
10. 6. 2018

Splošna napoved

V tednu pred vami se bo zgodilo nekaj zanimivih astroloških preobratov. Merkur bo v torek stopil v znamenje raka, Venera pa se bo od srede dalje gibala po znamenju leva. Sonce, ki se bo še nahajalo v znamenju dvojčkov, bo s svojimi aspekti prebudilo speče misli in vas usmerilo v akcijo. Dogajanje boste potrebovali povsod, dolgčasu in rutinskim opravilom se boste na daleč izognili. Energije vas bodo spodbujale k učenju in spoznavanju novih pristopov tudi na poslovnem področju. V službi boste inovativni in vaše zamisli bodo sprejete in pohvaljene. V ljubezni prihaja čas za izpopolnjenost.

Stanje planetov bo razpršilo energije in vas prisililo, da prodorno napredujete in poudarjate lastni interes. Seveda boste pri tem imeli kar nekaj težav, ko bodo drugi od vas pričakovali razne usluge, ki jim jih običajno nudite. Zato bo najbolje, da opustite dokazovanje in prepričevanje, da imate prav. Še posebno uspešni boste v tem obdobju tisti, ki delujete samostojno, saj boste lahko svobodno izrazili svojo ustvarjalnost ter tako dosegli veliko boljše rezultate. Zadovoljstvo v službi se bo prenašalo tudi v vaše ljubezensko življenje, saj boste lahko do svojega partnerja ali partnerice izjemno ljubeznivi. 

Z ognjeno Venero bo od srede dalje lahko na dan prišla precej močna nasprotja med vami in partnerjem, ki ste jih na nek način prikrivali in s katerimi se v preteklosti niste želeli soočiti, še posebej pri rojenih v ognjenih in zračnih znamenjih. Vsekakor boste nesporazume dokaj uspešno in na miren način rešili vsi tisti, ki ste v resni vezi in ste navajeni odkrito in direktno govoriti o svojih težavah. Nekoliko se boste osvobodili pritiska krivde in postorili vse kar je potrebno, da se obrnejo zadeve, ki vas motijo v boljšo smer. Po drugi strani pa se boste lahko sprostili, odšli na krajši izlet, da si napolnite baterije in razmislite o tem, kako v bodoče usmerjati svoje življenjske in poslovne poti. Če boste malce optimistični, se boste imeli prav dobro in uživali v svoji na novo pridobljeni vednosti.

Zaradi vpliva Marsa v znamenju vodnarja, ne boste zadovoljni z načinom, kako ljudje okoli vas funkcionirajo v stresnih in kočljivih situacijah. Na trenutke boste delovali vzgojno, kot da bi želeli druge spremeniti, kar vam lahko kdo zameri. Znebite se črnih misli in pretiranih pričakovanj in z zračnim Marsom zajadrajte v nove priložnosti.

Retrogradni Jupiter v znamenju škorpijona prinaša nekaj nejasnosti. Prisotnih bo nekaj notranjih obremenitev, ki jih boste premostili s pogovorom.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo popeljala luna v znamenju bika. Trudili se boste, da povezujete in združujete različne poslovne interese, v čemer se boste odlično odrezali. Na videz boste mirni, globoko v vas pa bo vrelo nekaj neizraženih dejstev. Na poslovnem področju bodo vsi bolj resni in delovni, zato boste prisiljeni zbrano delati, čeprav vam bodo misli uhajale k prijetnejšim stvarem. Povezave, ki bodo sklenjene, vam bodo všeč. Samozavest boste pridobivali preko ljubljene osebe, ki vam bo znala pokazati svoja čustva in izraziti podporo vašim željam.

V torek luna preide v znamenje dvojčkov. Veliko boste govorili. Pogovor bo postal ključnega pomena, toliko si boste imeli povedati, deliti, razložiti in vprašati, saj vas bo spremljala radovednost. To ni čas, ko bi skrivnosti zlahka obdržali zase. Kljub nenehnemu hitenju lahko pozabite na uro, in zamudite, čeprav boste sposobni tudi izjemne koncentracije, bliskovitega odzivanja in prilagajanja. Na vprašanje, kako si, boste odgovarjali s številnimi pridevniki.

Odnosi s prijatelji bodo v sredo zaradi Mlaja bolj družabni in sproščeni, le o pomembnih zadevah in večjih situacijah se ne boste želeli pogovarjati. 

V četrtek boste začutili nemirne energije lune v znamenju raka. Raje se boste umaknili v svojo lupino, kot da bi naravnost pokazali, kaj mislite in kaj čutite. Previdnost bo postala ena najizrazitejših lastnosti, težko se boste popolnoma sprostili in še težje boste poiskali svoje bistvo. To ne pomeni, da boste hladni in nedostopni, potrebovali pa boste veliko več časa, da se omehčate, še posebej v družbi tujih ljudi. Strogo boste ločevali zasebnost od javnega življenja, čeprav boste prijazni in ustrežljivi, ljudi ne boste spustili popolnoma blizu. Svoje delo boste opravljali skrbno in predano, zato lahko dosežete zelo lepe rezultate, predvsem pa vam bodo zaupali. Vodil vas bo nezmotljiv občutek za prav in dobro, znali boste ravnati z denarjem in prepoznali boste marsikatero kupčijo, zato so ti dnevi primerni za finančne naložbe in varčevanje. Šport vas zaradi konjunkcije lune na Merkur ne bo zanimal, izgovarjali se boste na pomanjkanje časa, v resnici pa zanj ne boste razpoloženi.

Vikend bo čudovit, saj luna preide v soboto v znamenje leva, spremljala pa vas bo tudi konjunkcija med Luno in Venero. Bolj kot vsako zapravljanje denarja ta vpliv poudarja vašo osebnost in ego. Ponosni boste na svoje ideje in na svoje delo, strmeli boste k temu, da se vaša kreativnost opazi, zato boste hrepeneli po občudovanju. Ti dnevi so primerni za organizacijo vseh vrst zabav. Izkazovali boste svoja čustva in sposobni boste najbolj romantični dejanj, seveda tudi neustavljive strasti. Na splošno ta vpliv ugodno vpliva na počutje, saj vam zagotavlja dovolj energije in živahnosti, s katero se lahko lotite vsega, obstaja pa tudi nevarnost, da boste utrujeni, ker si ne boste vzeli dovolj časa za počitek. Lev je znamenje, ki vlada srcu in hrbtenici, zato je še bolj pomembno, da čez vikend poskrbite za pravilno prehrano in gibanje.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri