Napoved za ta teden: Razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 15. do 21. 10. 2018

Napoved za ta teden: Razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo (foto: profimedia) profimedia
14. 10. 2018

Splošna napoved

S Soncem v znamenju tehtnice boste v tem tednu sposobni voditi in usmerjati na prefinjen in diplomatski način. Prihaja veliko lepih lastnosti, v prvi vrsti odlična presoja, občutek za sočloveka, izbran okus, poštena igra, pravičnost in harmonija. Vaše razpoloženje bo kljub temu malce nihajoče, vendar ne obremenilno.

Premalo se boste poglabljali v zadeve in situacije, zato lahko spregledate pravo pot ali rešitev. Z lahkoto vas lahko tokrat družba posrka vase in lahko padate pod njihov vpliv. Na področju prijateljskih odnosov boste izredno priljubljeni, saj boste nudili obilo šarma, ljubeznivosti in iskrenega spoštovanja vsega, kar je v ljudeh dobrega ter sijajno podporo. Obdobja hudega garanja se bodo mešala z obdobji popolne sproščenosti, ko boste z veseljem pobegnili pred svetom, da si naberete novih energij.

Z Merkurjem v znamenju škorpijona se ne boste na področju dela in denarja bali nikogar in ničesar. Svoje odločitve boste sprejemali na strasten in diplomatski način. Igrali se boste z besedami, razpravljanjem, kritiziranjem ter posmehovanjem. Bolj ste pretkani, zato lahko najdete pravo rešitev problema. O sebi boste imeli visoko mnenje. Če vas bodo v službi razočarali, boste maščevalno usmerjeni.

Na področju ljubezni se skušajte z retrogradno Venero v znamenju škorpijona stabilizirati in poiskati zadovoljstvo v obstoječih odnosih ali situacijah. Tudi biti sam je lahko užitek, čeprav vam to v tem tednu ne bo najbolj pisano na kožo. Razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo, vendar boste vedno pripravljeni na sporazumevanje in komuniciranje z drugimi. Prekipevali boste od senzualnosti in strasti, enostavno ne bo šlo brez ljubezenskih odnosov, ki hranijo vašo dušo in ego. Čeprav bodo vaši občutki globoki, imate lahko morda težave z izražanjem, naučiti se morate tudi samokontrole. Če se vaša ogromna zaloga energije v odnosu ne bo potrošila, lahko nastanejo težave. V stresnih trenutkih utegnejo priti na dan ljubosumnost, molčečnost in maščevalnost. Odnose boste zaznavali v svojih barvah, zaradi česar ste lahko neskončno nežni, romantični in čustveno zvesti, če se kaj zalomi, pa naravnost nevzdržni in celo nesramni.

Z Marsom v znamenju vodnarja boste intuitivni, prodorni, iznajdljivi in sposobni za tehnične znanosti. Znali boste izbrati svojo pot in se ne boste ozirali na druge in njihova mnenja. Zaverovani boste v svoj prav, domišljavi, zahtevni in težko vas bo voditi. Svojo energijo uporabite predvsem v družabnih aktivnostih, v borbi za svobodo, neodvisnost in pustolovščine. Spremljala vas bodo razna vznemirjenja in spremembe počutja ter razpoloženja. Vaš energetski nivo bo sicer visok, vendar boste preveč nestrpni in nenavadni pri uresničevanju svojih želja. Všeč vam bodo skrivnostne in lepe osebe, zato se boste spogledovali, kljub temu da ste v resnem razmerju.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo vpliv lune v znamenju kozoroga obogatil na področju dela, saj pridobivate na vztrajnosti. S konjunkcijo med Luno in Saturnom se boste počutili dobro, lahkotno in umirjeno. Začutili boste povišanje energije na mentalni ravni, znali se boste soočiti s preteklostjo in njenimi lekcijami. Poudarjena bo vaša identiteta, zlasti notranji vzgibi, ki vam pomagajo, ali vas ovirajo, ko se želite izraziti. Če vam primanjkuje zaupanja, se verjetno zdaj tega dobro zavedate. Tudi če imate močno samozavest, lahko v tem času začnete malce dvomiti o sebi. Eden od ciljev tega vpliva je, da postanete bolj prepričani v to, kar ste. Poudarjeno bo tudi čustveno dojemanje in iskanje miru.

V torek bo prvi krajec odlična iztočnica za osebni napredek. Pometli boste s slabimi mislimi in si dovolili tisto, kar si želite globoko v sebi. Tudi na nego telesa tokrat ne boste pozabili, saj vam bo občutek, da ste v svoji koži zadovoljni dobro del.

V sredo se luna zjutraj seli v znamenje vodnarja, zato pričakujte razpršenost, nenavadne situacije in strmenje k čim lažjim, spontanim odločitvam. Pomembno bo, da vas sprejemajo takšne kot ste, ter spoštujejo vaše odločitve.

V četrtek vas bo popeljala konjunkcija med Luno in Marsom, ki prinaša odlično priložnost za tiste, ki delujete na področju dela z javnostjo in strankami. Nakazuje se mnogo uspeha na področju ljubezni. V tem času boste bolj čustveno občutljivi in spremljal vas bo občutek, da vas določene stvari onemogočajo bolj kot običajno. S svojo razdražljivostjo se boste ves čas postavljali v obramben položaj, saj čutite potrebo, da se branite. Bodite bolj previdni pri uvajanju novih projektov, saj lahko vaše odločitve temeljijo bolj na tem, kako se počutite, kot objektivno in racionalno razmišljanje. Vzemite si nekaj časa zase ali pa uporabite to energijo, da se osredotočite na projekte, ki bodo izboljšali vaš dom in občutek dobrega počutja.

V petek vas bo z zračno luno poneslo v višave. Težko boste vzdržali na enem mestu, saj boste želeli doživeti čim več. Pomembno vam bo tudi druženje, veliko bo smeha, vendar le do večera, ko luna pride v nežni ribi in v ospredje postavlja vaš svet čustev in domišljije.

Sobota bo ležerno usmerjena in zaradi lune v ribah preplavljena z labilnostjo in občutljivostjo. Pazite, da ne zaspite v svojih sanjah in domišljiji, saj bo ključnega pomena, da spregledate pravo bistvo, ki vam lahko prinese napredek na osebnem področju.

V nedeljo vas bo spremljala konjunkcija med Luno in Neptunom, zato se lahko vaša domišljija poigra z vami. Popolnoma lahko izgubite občutek za realnost, prav tako ne boste najbolje delovali tam, kjer je treba uporabiti logičen in objektiven pristop. Nerealne percepcije vas lahko vodijo v paranojo, krivdo in samouničevalne navade, trenutki, ko se boste sprehajali po vlogi žrtve, ne bodo redkost. Prazne obljube bodo za vas nova priložnost, čeprav bodo močno zavajajoče, skratka verjeli boste vse in vsakomur. S težavo se boste soočali s problemi ter sami s sabo in se vrteli v začaranem krogu, brez dinamike. Morda vam bo primanjkovalo moči in volje, zato ne boste najbolj družabni in usmerjeni v bitko za srečo.

Lep teden vam želimo... 

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri