Napoved za ta teden: Prijateljski odnosi bodo ponovno zaživeli

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 29. maja do 4. junija 2017.

Napoved za ta teden: Prijateljski odnosi bodo ponovno zaživeli (foto: profimedia) profimedia
29. 5. 2017

Splošna napoved

S soncem v dvojčkih boste premostili napetosti, se znebili strahov in dvomov. Razposajeno se boste podali novim dogodivščinam naproti in pri tem vas bo težko upočasniti ali ustaviti. Všeč vam bodo stvari, ki so nove in drugačne, zaupali boste vase in z lahkoto se boste sprostili, kjerkoli se boste pojavili. Prijateljski odnosi bodo ponovno zaživeli v pravi smeri in ne bo vam težko narediti usluge ali priskočiti na pomoč.  

Merkur v znamenju bika vas vodi v stabilno poslovno in finančno področje. S pozitivnim razmišljanjem se boste lotili reševanja težav. Vse česar se boste lotili, boste storili premišljeno. Primanjkovalo vam bo kreativnosti in možnosti za tveganje, ki bi vam tokrat še kako prav prišla, saj se bodo priložnosti nizale ena za drugo. Ta čas je zelo ugoden za spontana dejanja, neugoden pa za uresničenje globokih pričakovanj, saj lahko naletite na razočaranje.  

Mars se bo do nedelje nahajal v znamenju dvojčkov. Znali se boste odlično prilagoditi in skupaj graditi nove temelje v razmerju. Čas bo, da ovrednotite določene občutke, se zazrete vase in poizkušate opustiti določene slabe navade. Čustveno boste rahlo občutljivi, a tudi zelo dojemljivi.

Venera v znamenju ovna prinaša akcijo, hitre odločitve, tudi tiste nepremišljene, ki jih lahko kasneje obžalujete. Nič vam ne bo predstavljalo težave, saj boste odlično pripravljeni in oboroženi z vztrajnostjo, ki vam bo pričarala plodne rešitve. Vaša miselna dejavnost bo presegla vse meje, zato je čas ugoden tudi za napredek.    

Tedenska napoved 

V ponedeljek dopoldne vas bo vodila nežna luna v raku, zato bodo na prvem mestu čustva in razna poglabljanja v odnose, kar vas bo nekoliko utrudilo. Poslom se boste posvečali s težavo, saj boste zelo zasanjani. Akcija prihaja popoldne, ko se luna pomakne v znamenje leva. Svoboda razmišljanja in individualizem postaneta izjemno pomembna, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval. Tudi v razmerjih boste iskali svojo svobodo in se težko prilagajali. Zanimalo vas bo vse, kar bo imelo pridih dragocenega.  

V sredo popoldne se luna pomakne v znamenje device, zato boste natančni, organizirani in pripravljeni. Ves čas boste imeli v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še niste opravili. Nekako boste uživali v mučenju samega sebe z razmišljanjem o vseh mogočih negativnih posledicah tega, kar ste, pa ne bi smeli, ali niste, pa bi morali narediti. O sproščenosti tokrat ne bo niti sledu, razen v četrtek, ko vas bo spremljal prvi krajec.

V soboto prihajajo umirjene energije, saj se luna seli v znamenje tehtnice. Tokrat se izogibajte vsem situacijam, kjer morate resno in energično braniti svoje interese, saj boste zelo umirjeni in nagnjeni k pravičnosti. Odnosi bodo zelo prijetni.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri