Napoved za ta teden: Nemirne energije in nepredvidljivi dogodki

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 8. do 13. 4. 2019.

Napoved za ta teden: Nemirne energije in nepredvidljivi dogodki (foto: profimedia) profimedia
8. 4. 2019

Splošna napoved

V tem tednu se bo razbohotila ognjena energija Sonca v znamenju ovna, ki bo navdihnila predvsem tiste, ki hrepenite po hitrih rezultatih in rešitvah. V enem trenutku boste privlačni kot magnet, v drugem trenutku boste sarkastični in nedostopni. Večkrat boste pozabili, da imajo tudi drugi ljudje svoje želje in potrebe, zato bo prilagajanje v tem tednu skoraj nemogoče. Najbolj pomembno bo nenehno dogajanje, obarvano s številnimi novostmi. Če se boste znašli v težavah, se ne boste smilili sami sebi, ampak boste v trenutku znali poiskati ustrezno rešitev. Raznih zapletanj ne boste prenašali, raje se jim boste spretno in direktno izognili.

Zelo hitro se boste navdušili nad novimi izzivi, vendar bo vaša pozornost bolj razpršena, zato morda ne boste končali vsega, kar si boste entuziastično zastavili. Po začetnem navdušenju, se boste kmalu že rokovali z novo zadevo. Svoje cilje boste postavljali sproti, dolgoročni načrti vas tokrat ne bodo zanimali. Vaš moto bo zanimivo in aktivno življenje. To je čas, ko na površje lahko priplavajo nemir, konflikti in navdušenje nad zadevami, ki vas morda drugače ne zanimajo.

Merkur se bo v tem tednu sprehajal po znamenju rib, zato se boste težje osredotočali na malenkosti, lažje pa se boste znašli na področjih umetnosti in kreativnosti, kjer prihajajo nenavadne ideje. V miru in tišini se boste odlično ujeli s svojo domišljijo, vendar vas nihče ne bo smel motiti, saj ne boste najbolj zbrani.

Venera v znamenju rib prinaša tople in nežne energije na ljubezensko področje, vendar premalo odločnosti, da bi karkoli popravili ali zares spremenili. Raje se boste predajali trenutnim vzgibom, tudi če z njimi ne boste najbolj zadovoljni. Razmerja, ki niso najbolj stabilna, se še vedno ne bodo uredila, želeli si boste več pozornosti.

Razburkane, vendar prijetne energije Marsa v znamenju dvojčkov se lahko dotaknejo vaše zbranosti in prinesejo nekaj površnosti. Borili se boste s svojimi cilji, vendar se boste težko usmerili v njihovo konkretno reševanje, saj bo polno raznih domislic in prebliskov, ki vas lahko v trenutku odvrnejo od začrtanega bistva.

V sredo se bo Jupiter v znamenju strelca začel gibati v retrogradni smeri, zato vam bo več pomenilo ugodje, strmeli boste k miru v svoji okolici. Razmišljati boste začeli bolj samostojno, mnenju večine ne boste nasedali, saj boste prepričani, da sami najbolje veste, kaj je dobro za vas, tudi če v lastno škodo. Preganjale vas bodo številne misli o posledicah dejanj v preteklosti, vendar nikar ne dovolite, da vam onemogočijo svoboden skok v prihodnost.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste z energijami lune v znamenju bika najraje ostali v zavetju svojega doma ali vsaj v družbi ljudi, ki so vam resnično blizu. Vse, kar se bo dogajajo, boste zelo močno zaznavali, opravila, ki se jih boste lotili bodo narejena marljivo. Zdravje in počutje bosta zelo pomembna dejavnika in z veseljem boste prebirali nasvete iz tega področja, tudi kuhalnico boste z veseljem zavihteli. V poznih večernih urah preide luna v znamenje klepetavih dvojčkov, zato bo večer zelo pester in razgiban.

V torek vas bo luna v dvojčkih v kombinaciji s konjunkcijo Lune in Marsa popeljala v veliko nestrpnost in hitenje. Ne čudite se, če boste kakšno stvar spregledali ali pozabili, vendar se s tem ne boste pretirano obremenjevali. Možni so manjši in večji prepiri, zato se raje zadržite in svoje mnenje izrazite kakšen drug dan. Šport je lahko odlična rešitev za napeto stanje, vendar boste na vsak način želeli zmagati ali se vsaj izpostaviti. V podrejenih položajih se tokrat ne boste najbolje znašli.

V sredo boste lahko bolj površni, nezbrani, vendar tolerantni in simpatično naravnani. Čas bo ugoden za razna neobremenjena druženja in kratke klepete, ki ne bodo obrodili posebnih sadov. Kozmetičarka in frizer v tem dnevu nista najboljša izbira, saj se verjetno ne bi dovolj poglobila v vaše želje, kar lahko prinese nezadovoljstvo. Raje se usmerite v nepomembne malenkosti, ki vam bodo še kako hvaležne, da ste jih razrešili.

Četrtek bo nežen in čustveno obarvan, saj luna preide v znamenje romantičnega raka. Veliko misli, skritih želja in hrepenenj lahko ostane neuslišanih, vendar se s tem nikar preveč ne obremenjujte. Sprostili in prepustili se boste veliko težje kot običajno, lažje pa se boste zaupali nekomu, ki vam je zelo blizu v tem času. Tišina bo vaša najljubša izbira, bučna družba pa vas lahko hitro spravi v slabo voljo in nerganje. V petek bo Prvi krajec poskrbel, da se boste prebudili tudi tisti najbolj zaspani. Želja po napredku vas bo vodila novim zmagam naproti.

V soboto luna prehaja v znamenje leva, zato se boste močno razveselili dogajanja, ki bo obvezno povezano z druženjem in s tem, da se v množici nekoliko izpostavite. Željni boste napredka, zato boste ne glede na prosti čas polni novih poslovnih idej, ki bodo čakale na realizacijo. Pogumno boste znali pristopiti tudi v ljubezenskih odnosih ter povedati kaj v globini mislite in čutite. Sprejeti boste gostoljubno in pozitivno, zato je vikend ugoden tudi za kakšen obisk ali srečanja.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri