Napoved za ta teden: Ne izgubite se v svoji domišljiji

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 17. do 23. 12. 2018.

Napoved za ta teden: Ne izgubite se v svoji domišljiji (foto: pixabay) pixabay
16. 12. 2018

Splošna napoved

V tednu pred vami pričakujte prijeten in zabaven čas, osvetljen z zadnjimi energijami Sonca v strelcu. Pazite le, da se pod vplivom opojnih substanc zaradi nepotrebnih malenkosti ne zapletete v spor, kar lahko negativno vpliva na vaš notranji mir. Težko boste dlje časa zdržali na enem mestu, zato vas bo začela stalna družba kmalu dolgočasiti in že boste v naslednjem trenutku znali poiskati nekaj novega, še bolj zabavnega. Pri delu se lahko srečate z nekaj težavami, predvsem z natančnostjo, ki ne bo vaša najmočnejša odlika. Prepričani boste, da je poštenje edina in prava pot za doseganje zastavljenih ciljev, zato se boste izogibali raznim prevaram. V petek, ko se Sonce pomakne v znamenje kozoroga, prihaja obdobje zime in notranje umirjenosti ter želja po tišini. Globoko v sebi boste skrivali noto ambicioznosti in številne možnosti ter z veseljem prevzemali odgovornosti. Zaradi prevelikih obveznosti in dolžnosti se vas bo na trenutke dotikal občutek, da ne znate sproščeno živeti. Hrepeneli boste po odobravanju, v svojih skritih sanjah pa boste romantični in nežni. Če vam bo v tem času uspelo združiti prodornost in disciplino, bo vaša pot k uspehu trdna in stabilna. Vse, česar se boste lotili, boste poskušali narediti vestno in učinkovito.

Z Merkurjem, ki v tem tednu potuje skozi znamenje Strelca, bo potrebno ugotoviti, kaj je namen tega, kar znate, ter kako lahko najbolje izkoristite svoje znanje, v smeri da bi bilo vaše življenje boljše. Znali boste razširiti meje svojega uma in izkušnje o sebi ter ljudeh, ki vas obkrožajo. Popolnoma neprimeren pa bo čas za nove začetke, saj ne boste popolnoma prepričani, kaj hočete. Načela, ki ste jih vajeni upoštevati v službi ali v medsebojnih odnosih, se lahko pospešeno spremenijo, zato se na okolico ne boste mogli najbolj zanesti.

Z Venero v znamenju škorpijona prihajajo na področju ljubezni pogum, drznost in želja po neodvisnosti. Ker boste hrepeneli po dogajanju, boste vsak trenutek pripravljeni na kakršen koli izziv. Privlačile vas bodo nevarnosti in skrivnosti, zato je možnost, da boste osvojili, kar ste si zamislili, tudi če je prepovedano, še večja. Pretiravanje vas bo spremljalo pri telesnih užitkih. Preverjali boste svoje meje in se podajali v ekstreme. S svojim intenzivnim in prodornim načinom delovanja boste presenečali vse okrog sebe, tako pozitivno kot negativno. V negativnem smislu se lahko večkrat počutite ujeto, skrito in preden se zares odprete, boste potrebovali veliko časa. Odgovore na čustveno obarvana vprašanja boste našli globoko v sebi, zato se čim prej ozrite vase, poiščite in prebudite svojo notranjo lepoto, svojo ceno in se ustavite, ko ne zmorete več nadaljevati.

Mars v znamenju rib bo vaše sanje popeljal še globlje. Nizali se vam bodo različni občutki, prihaja tudi nekaj labilnosti, zato pazite, da se ne izgubite v svoji domišljiji, ki bo vsekakor bujna.

Tedenska napoved

V teden boste stopili z močno voljo, ki jo prinaša vpliv lune v znamenju ovna. Z veseljem se boste soočali z vsem, kar se vam bo dogajalo, tokrat boste kos tudi oviram in raznim zapletom. Prihaja iskrena, drzna energija, tokrat boste brez dlake na jeziku, nepotrpežljivi in v sebi zelo nemirni, zato vam bo najbolj ustrezalo, da se okrog vas ves čas nekaj dogaja. Rutini in monotonosti boste želeli ubežati, saj vas lahko začneta hitro dolgočasiti. Če si boste nečesa zaželeli, boste popolnoma prepričani, da to tudi potrebujete, zato ste lahko v tem smislu celo nekoliko sebični.

V torek luna pride v znamenje bika, zato si lahko obetate bolj umirjen čas. Prihaja tudi konjunkcija med Luno in Uranom, ki jo boste občutili kot podzavestno impulzivnost. Nenadni dogodki lahko povzročijo družinske spore ali večjo spremembo v smeri tesnih odnosov. Druge spremembe lahko vključujejo primarne spodbude, kot so povečan tek in motnje spanja. Najbolje je, da v tem obdobju delujete na podlagi lastnega instinkta, ker so spodbujeni skriti talenti in težnja po spoznavanju novih ljudi, s katerimi boste v dobrih odnosih. Preveč razmišljanja ali potrpežljivosti žal ne bo obrodilo želenih sadov, zato je bliskovite reakcije treba vzeti resno. Spoznate lahko prijetno osebo, ki vas bo močno privlačila in s katero boste z veseljem izmenjavali svoja stališča.

V sredo bo za vas pomembno, da se izrazite na najvišji ravni, ne da bi se omejili s tradicijo ali standardi. Pričakujte, da se boste v tem času počutili nekoliko izolirano ali distancirano od svojih najdražjih. Prihaja tudi povezanost med neodvisnostjo in domišljijo.

V četrtek popoldne prehajate v razigran čas z vplivom lune v znamenju dvojčkov. Bistre glave in hitrih, včasih celo prehitrih misli, boste pretirano analizirali stvari. Izjemno komunikativni boste brez težav sklepali nova poznanstva in zlahka boste zlezli ljudem pod kožo. Globoke misli in komplikacije vas bodo odbijale, vsega se boste lotili lahkotno, s svežo energijo.

V petek vam bo zračna razpršenost koristila v smeri druženja, saj boste odprti in pripravljeni na smeh in zabavo. Ljubezenski pripetljaji se bodo odvijali na površinski ravni, znali se boste prilagoditi, vendar le do neke mere.

V soboto pričakujte nestabilne misli in veliko čustev, seveda bolj občutljivih, saj bo Polna luna v raku poskrbela, da določenim vzgibom ne bo mogoče ubežati. Soočenja so lahko težka in malce boleča, vendar boste že v nedeljo bolj stabilno usmerjeni v svoje želje ter morebitni napredek. Do pravih rešitev se boste najlažje prebili v miru in tišini, ki bo tokrat vaša zaveznica.

Lep teden vam želimo... 

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri