Napoved za ta teden: Najdite pot iz krize

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 14. do 20. 1. 2019.

Napoved za ta teden: Najdite pot iz krize (foto: unsplash) unsplash
13. 1. 2019

Splošna napoved

V delovno usmerjen teden, ki ga spremlja Sonce v kozorogu se boste podali z novimi načrti manj obremenjeni, predvsem pa naravnani na uspeh. Vpliv bo poskrbel tudi za manj zmede na poslovnem področju in manj težav povezanih z denarjem. Tokrat se ne boste mogli pritoževati, da nimate pravih idej, saj bodo le te precizno izdelane. Sposobni boste odrekanja in žrtvovanja, poraz ali umik ne bosta obstajala, saj vas bo vodila dolžnost, ki ji boste zavezani, zato ni nenavadno, da so ti dnevi nadvse primerni za urejanje poslovnih zadev, delanje novih načrtov, organizacijo in red, ki bo tokrat na prvem mestu.

Čutili boste potrebo po miru in samoti, v kateri se lahko zberete. V tem obdobju boste precej skrivnostni do drugih, v sebi pa boste skrivaj razmišljali o možnostih, kako najti nove oblike izražanja svojih potencialov. Zlahka boste od sobote dalje, ko začne Sonce potovati po znamenju vodnarja, vplivali na druge, ki vam bodo pomagali pri vaših projektih, ne da bi se morali preveč truditi, da bi jih prepričali naj sodelujejo z vami. Prihaja želja po druženju in nenavadnih spremembah.

Merkur se bo sprehajal po znamenju kozoroga, kar bo še dodatno povečalo vaša zanimanja za razna napredovanja, sodelovanja in učenje. Pošteno boste morali tisti, ki se nahajate v večjih težavah ali na prelomnicah, razmisliti o tem, kako najti pot iz nastale krize, saj se lahko zgodi, da se na vas zgrne precej težav iz preteklega obdobja, ki so ostale nedorečene, oziroma ste jih na nek način pometli pod preprogo. Sedaj bo manj možnosti, da bi se to še dogajalo, saj vas bodo okoliščine prisilile, da boste ravnali zbrano in odločno. Še posebej tisti, ki ste bili do sedaj zmedeni in neodločni v svojih prepričanjih.

Venera, ki se sprehaja po hladnem kozorogu in ustvarja v prvih dneh tedna navidezno tišino v odnosih, v četrtek preide v Strelca, kar vas bo dodatno spodbudilo k vašim ambicijam. Res je sicer, da vam zunanji uspeh ne bo pomenil veliko, a po drugi strani boste veseli vsake pohvale in urejeno finančno področje bo za vas zagotovilo, da se stvari odvijajo v želeno smer.

Vse bo potekalo tako kot mora, kljub temu vas bo lahko razjeziti ali obremeniti, vendar le za kratek čas, saj ne boste zamerljivi. To je idealen čas, da se soočite z nekom, ki bi mu radi povedali resnico, pa do sedaj tega žal niste zmogli. Imeli boste občutek, da gre vse nekako mimo vas, možne so tudi zamude in napake pri poslovnih zadevah, zato bodite bolj previdni.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenju ovna. Vse, česar se boste lotili, vam bi moralo iti dobro od rok. Imeli boste dovolj energije, da rešite zapletene službene zadeve in se obenem malo poveselite. Ta vpliv vam bo dajal posebno moč, da boste lažje premagovali napetosti, ki vas spremljajo in se jih niste mogli že prej otresti, po drugi strani pa bo zahteval od vas več prilagajanja. Manj boste v večernih urah, ko luna preide v bika, obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim, zato si boste vzeli več časa za počitek in razvedrilo. Prav možno je, da boste dobili priložnost, da odpotujete na krajši oddih in si oddahnete od vsakodnevnih napetosti, ki vas spremljajo zadnje čase. Čas pa je primeren tudi za kakšno spremembo videza.

V torek vas bo spremljal sekstil med Jupitrom in Plutonom, ki bo na trenutke ustvarjal precej zmedeno situacijo in v določenih trenutkih še sami ne boste vedeli kaj se dogaja okoli vas in kako naj spremenite svoje delovanje in se rešite napetosti, ki vas spremljajo, da boste bolj zadovoljni z njim. Nasvetov drugih tokrat ne boste poslušali, ampak boste ravnali po smeri svojih odločitev. V odnosih lahko pričakujete nekaj zapletov, saj boste lahko ljubosumni. Vaš občutek bo samo posledica vaše trenutne preobčutljivosti, zato mu ne posvečajte prevelike pozornosti. Malo več resnosti in urejenega življenjskega ritma bo okrepilo vašo samozavedanje, tako da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo in malce bolj odgovorno.

V četrtek preide luna v znamenje dvojčkov. Razposajeni se boste z odlično komunikacijo podali novim dogodivščinam naproti. Ugodno tudi za sklepanja novih prijateljskih odnosov. Zaljubljenci se boste razkrivali drug drugemu, samski boste dovzetni za avanture, dokler vas ne bodo začele obremenjevati. Ko govorimo o ljubezni na dolge proge, ti dnevi lahko prinesejo svežino v odnos in ponovno zanimanje za partnerja, ki ga potrebujemo kot prijatelja in kot ljubimca, kar vas bo razveselilo. 

Petek je čas primeren za izobraževanje, čas, da si razširite pogled na svet z brskanjem po spletu, prebiranjem literature, obiskom predavanj in delavnic. Nikar takoj ne nasedajte določenim informacijam, raje se o njih najprej prepričajte, lažje vam bo.

V soboto boste postali umirjeni, saj luna pride v znamenje raka. Lastno nezadovoljstvo boste sposobni premlevati in raztegovati v neskončnost, težko in neradi boste zaupali drugim, tudi če bodo njihovi nasveti dobronamerni in koristni za vaš napredek. Postali boste bolj prizadevni in ustrežljivi. Čutili boste marsikaj, kar boste znali izraziti tudi z besedami, ki bodo imele topel pridih. Pokličite prijatelja ali prijateljico in privoščite dolg sprehod. Primeren čas, da razvijate svojo ustvarjalno žilico in se usmerjate k kreativnim podvigom. Morda boste hrepeneli  po nekom, ki ga že dolgo niste videli, vendar ne boste zbrali prave energije, da naredite konkreten korak.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri