Napoved za ta teden: Čas za iskrene korake

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 7. do 13. avgusta 2017.

Napoved za ta teden: Čas za iskrene korake (foto: profimedia) profimedia
7. 8. 2017

Splošna napoved

Pred vami je čas povečane energije in novih priložnosti, ki jih niza Sonce v znamenju leva. Tudi če vas bo nekaj razjezilo, se ne boste spuščali v konflikte, ampak se boste o vsem skupaj pogovorili in se na koncu skupaj nasmejali. Prijateljstvo in ljubezen se bosta pomikala z roko v roki, zato lahko do dobrega prijatelja nenadoma začnete gojiti še bolj globoka čustva, ki pa vas lahko kasneje tudi hitro minejo.

Merkur, ki se nahaja v znamenju device prinaša nekaj nesporazumov, saj ne boste najbolj natančni in osredotočeni. Kljub temu ostanite premišljeni, saj z vztrajnostjo in motivacijo sledijo dobri rezultati. Na področju financ ne boste preveč dosledni, kljub temu pa boste želeli imeti vse pod kontrolo. Trma, ki se lahko pojavi, bo dobrodošla, saj boste z njeno pomočjo povečali svojo storilnost.

Venera v raku bo na ljubezenskem področju omilila napetosti, vendar lahko na plano pridejo tudi zadeve, povezane s preteklostjo, na katere ste že skoraj pozabili. Zgodi se lahko tudi kakšna zamuda ali nesporazum, česar si tokrat ne jemljite preveč k srcu. Mars v levu vas vodi v številne spontane dogodke, vendar se boste težko popolnoma sprostili, saj boste v mislih še vedno obremenjeni z določenim zadevami. Čas je primeren za zgladitev sporov, vendar le v primeru konkretnega opravičila in iskrenih korakov.

Tedenska napoved 

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju vodnarja, ki bo zelo prijeten. Ves čas se boste trudili, da bi napredovali, vendar se lahko pojavi nekaj vsakodnevnih ovir, ki vas bodo malce spravile v slabo voljo. Prejmete lahko kakšen iskren kompliment ali darilo, kar vam bo vsekakor polepšalo dan. 

V torek pozno zvečer preide luna v romantični ribi, zato se bo skoraj vse vrtelo okrog ljubezni in odnosov. Prišli boste do več spoznanj in z lahkoto se boste prilagodili ter sprejeli kakšen kompromis. Ravnotežje bo prisotno tudi v ljubezenskih odnosih, kjer pa bo poudarek tudi na romantiki. Skrivnosti lahko postanejo odkrite, pazite pa tudi, komu boste zaupali svoje najbolj osebne zadeve.

V petek vas bo popeljala luna v zabavnem ovnu, ki bo prebudila vašo aktivnost. Čeprav bo želja po napredku zelo izrazita, vas bodo določeni dejavniki ves čas motili, zato se lahko pojavi tudi nekaj splošnega nezadovoljstva. Ves čas boste iskali razloge, da bi lahko nekaj spreminjali. Imeli boste prodorne misli in ideje, ki jih lahko z nekaj potrpežljivosti tudi uresničite.

V nedeljo popoldne luna pride v znamenje bika, zato se boste veliko zadrževali v domačem okolju, še posebej v kuhinji, kjer boste z veseljem uživali v dobri hrani. Tudi pri zahtevnem delu vam ne bo težko, saj bo občutno povečana vaša storilnost.

horoskop.si

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri