Napoved za ta teden: Čas za celjenje ran in razreševanje odnosov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 25. do 31. 3. 2019.

Napoved za ta teden: Čas za celjenje ran in razreševanje odnosov (foto: unsplash) unsplash
24. 3. 2019

Splošna napoved

V tednu pred vami bo Sonce v znamenju ovna pokazalo informacije o nadaljnjih korakih v osebnem razvoju in na poslovnem področju, zato je priporočljivo, da se odprete, posvetite sebi, in se naučite pravilno prepoznati, katere so prave smernice, ki vodijo navzgor. Občasno bo zaradi hitrega tempa prisotna utrujenost, ki jo lahko premagate z gibanjem na prostem in s športi, ki zahtevajo dobro fizično pripravljenost.

V zraku bodo zaradi želje po prevladi konfliktne energije, zato je smotrno, da se potrudite za nenasilno komunikacijo, s katero boste dosegli več uspeha. Če želite zares napredovati, se osredotočite na tisto, kar je pomembno, vse ostalo pa pustite za sabo. Uporabite prijaznost in nagnjenje k sklepanju prijateljstev, da spoznate nove ljudi. Zelo pozorni bodite na vse, kar ljudje rečejo, saj besede v tem obdobju nosijo s seboj veliko moč, ki bo odločilna za prihodnje obdobje. Zato nikar ne prezrite kakšnega nemira ali dvoumne besedne zveze. Intelektualno področje bo hlastalo po novem znanju.

Veliko se boste gibali, hitenje vas ne bo vznemirilo, ampak navdihnilo z občutkom, da ste zelo koristni. Miselne in logične uganke bodo za vas prava poslastica, zahtevno snov boste študentje absorbirali z navdušenjem, vendar se bodo po vaših mislih pojavljale tudi nepomembne zadeve. Z lahkoto boste tokrat izpostavili tisto, kar vas moti ali bremeni v odnosih.

V četrtek se Merkur začne gibati v direktni smeri, kar vas bo razveselilo, saj se bodo zamude, napake in nerodnosti končno umaknile iz obzorja. Sedaj bo steklo vse tisto, za kar ste se v zadnjem času trudili, lažje se boste tudi soočali in si postavljali bolj smiselne smernice. 

Venera, ki v torek preide iz svobodnega vodnarja v nežni ribi, bo tista, ki bo dodala nekaj romantike in želje po prijetnem druženju. Kljub temu, da boste zelo zasanjani in zamišljeni, vam bo ljubezen veliko pomenila, še posebej, če ne boste dobili tistega, kar si boste zamislili. Pojavi se lahko tudi nekaj ljubosumnih trenutkov, ki lahko privedejo v notranje napetosti in konflikte. Znali pa si boste vzeti čas zase in uživati v samoti, prepleteni s številnimi mislimi, ki vas tokrat ne bodo obremenjevale, ampak nasprotno, vodile vas bodo k lepšemu življenju. Obdobje bo odlično za celjenje ran in razreševanje odnosov. Za vse, ki ste izgubljeni, je ta čas ugoden za ugotovitve, kaj si na področju čustev sploh želite. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, proizvajanja ter pogajanja. 

Mars, ki se bo skozi teden še sprehajal po znamenju bika, vas bo učil vztrajnosti in tega, da s površnim pristopom ne boste uspeli. V nedeljo, ko prehaja v znamenje dvojčkov, boste v notranjosti začutili nemir, ki pa ga boste lahko sprostili s športnimi dejavnostmi. Mnenja se bodo razlikovala, nekaj bo tudi prepirov in besednih bojev.

Tedenska napoved

 V ponedeljek prihaja optimističen vpliv lune v strelcu. Z lahkoto boste sprejemali odločitve vseh vrst, prav tako boste pripravljeni začeti nov projekt ali pa se boste brez razmišljanja podajali v nove dogodivščine. Znali boste slediti svoji spontanosti. Čeprav boste neprestano bezljali, boste učinkoviti in neutrudljivi. Ne boste uresničevali tujih želja, ampak svoje. Zelo nesrečni in živčni boste, če boste morali čakati v vrsti, v kočljivih situacijah lahko od jeze celo eksplodirate. Dobra plat tega vpliva je, da se ne boste dolgo kujali, ker za to preprosto ne boste imeli časa, slaba stran pa, da brez diplomacije in zavedanja o drugih okoli vas počasneje napredujete, kar vam ne bo všeč. Čeprav boste veliki individualisti, bi se morali zavedati, da tudi sodelovanje prinaša veliko koristi. Lahkotno vzdušje bo primerno tudi za krepitev prijateljskih vezi.

Kjerkoli se boste v torek nahajali, bo veliko hrupa in smeha, ter glasno, a neškodljivo besedno bojevanje. Neobremenjeno boste vstopali v vsak odnos in z lahkoto vzpostavljali nove stike. Za začetek resnega odnosa boste premalo dosledni in objektivni. Brzdajte pa ostre besede, ki so lahko posledica kratkotrajnega nezadovoljstva.

Luna, ki v sredo popoldne preide v znamenje kozoroga bo poskrbela, da se bo vaša storilnost povečala, pojavi pa se lahko nezadovoljstvo na področju čustev. Z ljubljeno osebo boste težko razčistili stvari iz preteklosti, tudi za nove ljubezenske sestanke čas ni najbolj primeren, saj bo primanjkovalo strasti. Dan bo zaradi konjunkcije med luno in Jupitrom naklonjen organizaciji, strukturiranju, urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev.  Za boljše razpoloženje se odpravite v naravo in si vzemite nekaj časa popolnoma zase. Izbirajte bolj samotne kotičke, saj si v tem času ne boste želeli preveč ljudi okoli sebe.

Zaradi lune v kozorogu lahko imate v četrtek nekaj težav tisti z revmatičnimi obolenji, artritisom in poškodbami. Ker kozoroga povezujemo tudi s kožo, je ta čas neugoden za ljudi, ki imajo težave s kožo. Najbolj si lahko pomagate tako, da poskušate ostati v ravnotežju in da prisluhnete energijam Zadnjega krajca, ki bo okrepil vaše dolgoročne cilje, vendar le v vaših mislih.

V petek boste zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom občutili notranje napetosti. Tudi če se bo vse okoli vas odvijalo tekoče, boste kritizirali in iskali napake. Tudi v ljubezenskih odnosih ne bo najboljšega razumevanja, zato se resnim pogovorom raje izognite.

Luna v soboto prehaja v znamenje vodnarja, kar vam bo olajšalo marsikatero situacijo s pridihom enostavnosti in entuziazma. Časa za kompliciranje ne bo, tudi zavlačevati ne boste znali, saj vas bodo energije pogumno vodile k novim doživetjem naproti. Ta planetarna pozicija spodbuja zavedni in nezavedni del vašega uma, kar vam bo pisano na kožo, še posebej, če ste rojeni v zračnem znamenju. Vaš razum bo aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem, zato izkoristite vikend za umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, izobraževanjem, organizacijo, spiritualnimi zadevami in novimi idejami. Po drugi strani boste na čustvenem področju tudi v nedeljo veliko bolj ravnodušni.

horoskop.si

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri